![]() |
Caesalpinia pulcherrima |
Dulu GB tak percaya pada instinct. Mungkin sebab instinct pun tak kuat. Lagipun takut perasan je lebih. Tapi sekarang GB percaya. Dan GB rasa instinct GB sekarang kuat dan boleh dipercayai, maka sebab tu GB percaya kot.
Hihihi.
Jadi sekarang ni, GB lihat pada lirikan mata, gerak bahasa tubuh, dan senyuman. Diam atau bersuara. Getaran dan nada. InsyaAllah apa yang GB rasa tu betul. Orang suka ke, tak suka ke, buat-buat tak suka ke.
Ehem. GB faham maksud lirikan itu. Jangan buat-buat macam awak tak tahu. Okey?
Optimis tak? Hahaha!
P/S: Sekarang dah jadi follower tegar drama Cinta Jangan Pergi. Dan juga Versus. Oh rindunya waktu berebut TV dengan mak masa Versus musim pertama. GB geng ayah, tapi selalu kene tengok TV kecik dalam bilik sebab mak dah conquer TV besor kat luar yang ada Astro. Hahaha!!!
Tetiba nak nyanyi.... "Dari kerana mataaaa yang mempunyai kuasaaaaa" :p
ReplyDeleteJM juga memerlukan Cinta ahaha tetiba jek
ReplyDeleteAssalamualaikum,
ReplyDeleteComeynya munger, mcm tuan yg amik gmbr munger tu je
assalamualaikum GB...mmg bestkan...:)
ReplyDeletewah...ingat GB yg alami....cerita rupanya...hehhehehehe
ReplyDeleteapakah nama bahasa melayu bunga itu..?
ReplyDeletewahhhhhh...
dah seribu lebih ahhh follower awak!!!!
syabas bette!!!
mantap!!
jgn tunggu lama2, berterus terang shj
ReplyDeleteakak dah lama tak layan tv..bese ske tengok cahnel 393 ajo..nice gambar, i loike :)
ReplyDeletehaahha... untung ada 2 tv.
ReplyDeleteskrg tv dh rosak memang selalu la mngalah dgn ayah
hati sedang berbunga...
ReplyDeleteBunga bunga cinta GB?????
ReplyDeletejiwang GB hari ni
ReplyDelete:)
Assalam dari bunda... dalam hati gadis bunga ada bunga..
ReplyDeletePermulaan yang baik... harap ada good news lepas ni.
ReplyDeletest8 to the point aje....
ReplyDeletesaya pun obses jgak dengan cinta jangan pergi. tapi kenapa ye cerita melayu ni asyik sterotype je. Pasal cinta je. Melampau-lampau sangat kot. Kalau sedih tu, macam perilaku orang yang tidak bertuhan. Huhu.
ReplyDelete