Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Wednesday, December 26, 2012

Apa lagi yang boleh dibuat di JB masa hari cuti?

Singapore from afar. Not really far though. Midnight view from Stulang Laut.


47 comments:

  1. hurmm...best jugak tu gb kalau dpt msk ke spore..hiihii..
    dh dekat dh tu...^^

    ReplyDelete
  2. Boleh berenang je ke seberang tu! :)

    ReplyDelete
  3. perghhhhhhhhh GB ..
    duk tulang macam nie .. malam2 punn seronok ...

    cantiknyeee tembakan ko dik !

    ReplyDelete
  4. Dah tak jauh dah tu...
    kalau berenang kesana pun boleh sampai tu...

    ReplyDelete
  5. nampak Kawan Singapura tu takkkkk...?

    ReplyDelete
  6. boleh seludup barang dr sini..huhu

    ReplyDelete
  7. cantik betul reflection kat air tuh!kelass kamu GB!

    ReplyDelete
  8. Kalau kakak paling best masa cuti golek-goleklah atas katil Jb tak ada apa yg special..

    ReplyDelete
  9. Sy bile cuti, klu tak g jalan - sy membakar kek or kukis - takpun mengarang cite cinta-kanibal. Hahahahahah!

    ReplyDelete
  10. haa ape lagi.. cargas masuk singapore lah.. menembak kat sana pulak

    hehe

    ReplyDelete
  11. cantik gambar tu.. tak menyeberang tapi dapat tgk seberang pun dah okey dah kan GB..

    ReplyDelete
  12. dekat je kan.. kalau ada speed boat kejap je sampai.. hehe..

    ReplyDelete
  13. Nampak macam penuh hutan je singapore tu. Tapi sebenarnya penuh bangunan.

    ReplyDelete
  14. nak masuk spore. xde pasport. kikh3

    ReplyDelete
  15. dulu akak penah makan nasik lemak kat kedai terapung tp tk ingat namanya..kawan akak cakap sebrang laut tu singapore..masa tu mlm, nampak kelip2 je lampu..GB tau tak nama kedai terapung tu? :)

    ReplyDelete
  16. Memang suka duduk rumah je.. Sesekali best jugak dapat jalan2 ke Stulang @ Singapura..

    ReplyDelete
  17. @Jemarisuri

    memang dah dekat, tapi member gb lupa bawak passport pulak haritu...

    ReplyDelete
  18. @Dr Singa

    tak nampak. sebab dia takde kat singapura pun. huhuhu~

    ReplyDelete
  19. @Kakzakie

    nasib baik ada kawan datang bertandang kak. kalau tak golek2 jugakla jawabnya saya. hihi~

    ReplyDelete
  20. @hanie

    member haritu tinggal passport. tunggu bulan 1 ni pulak. ;D

    ReplyDelete
  21. @Tihara

    kat pasir gudang ye kak? ke kat tanjung pelepas?

    ReplyDelete
  22. @Nur-nba

    kadang2 saya sangap kepala duk umah. hihihi~

    ReplyDelete
  23. Ohhhseemmmm picture, GB....nicee!!

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D