Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Monday, September 4, 2017

1 Entri Sebulan



No no no.

GB tak plan pun. Tapi memandangkan sekarang ni GB masih sayangkan title blogger yang domain nye kena bayar USD10 setahun ni, akan tetapi kemain busy dan takde idea nak update pun ye jugak, maka GB update ajelah bila agak-agak tengok blog dah makin senduk yek!

Nak nak bila dapat komen seperti ini dari seorang blogger otai: "Kalau entri GB, memang dah agak dah.. tajuk lain, gambo lain, isi lain! Hahaha!!!"

Anyway, GB busy dengan apa?

Sudah gaharu chendana pula... hewhewhew. (Baca: busy dengan kerja dan makan aiskrim!)

But I am still here, hidup dan menendang! Istilah bloghopping dah tak wujud kecuali kalau punya kemewahan masa yang melimpah ruah. Jadi GB minta maaf banyak-banyak kat kawan-kawan dan of course GB faham kalau kawan-kawan pun malas-malas aje nak komen kat entri GB kan. What you give you get back lah! Hahaha!!

Tapi kat IG rajin sikit sebab senang takyah nak log in attach photos bagai, tapi blogger will always be blogger kan??

P/S: Agaknya sampai bila GB nak maintain www.gadisbunga.com ni? Bila dah tak gadis nak maintain lagi ke? Cer kawan-kawan cadangkan tengok....