Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Sunday, October 26, 2014

Throwback: Episod Langkawi - Random Sceneries


Salam.

Bila buka balik hard disk, tertengok balik gambar-gambar kat Langkawi ni, baru GB teringat balik betapa cantik teramat sangat Langkawi ni. I mean, cantik sangat-sangat yang buat GB nak jelajah segala ceruk untuk menggali kecantikannya.

GB ke sana May 2014 haritu. Yes, it was my first time yet I never regret it for I believe it's better late than never. 

Langkawi is simply breathtaking!

Gambar-gambar yang GB post kat sini kebanyakannya GB ada yang amik dalam bas je on the way ke sana sini. Ada antaranya GB tak perasan pun sebab duduk dalam bas kan, snap snap snap je mana yang berkenan di hati.

Ada beberapa tempat GB pegi kat sana, which I will share later. InsyaAllah. 

Enjoy the views!

1

2

3

4

5

6

7

8


13 comments:

  1. sangat cantik !
    saya tak pernah sampai Langkawi
    setakat pesan coklat je huhu

    ReplyDelete
  2. memnag cantik pun GB..macam dalam poskad je..heheh

    ReplyDelete
  3. Cantik dan damai. Akak pernah berangan kalau akak tetiba bertukar jadi jutawan, teringin nak take a whole one year break, sewa satu rumah kampung di Langkawi dan nikmati kehidupan yang sederhana di situ.

    ReplyDelete
  4. Cantik.. ldy pun xpernah pergi lagi..

    ReplyDelete
  5. cita2 saya sama ngan kak aziela
    saya sejak 3 tahun yang lepas, every year mesti ke langkawi
    amik cuti seminggu, spend time kat sana
    langkawi mmg tak pernah menghampakan
    kalau ada rezeki nak cari property kat sana!
    senang nak ke langkawi dah ada umah sendiri gitu!

    ReplyDelete
  6. awesome....klu hantar ke pertandingan fotography mmg ada peluang utk menang.

    ReplyDelete
  7. tetiba rasa sangat rindu dengan Langkawi... huhuhu

    ReplyDelete
  8. Foto2 ambik dari dalam kenderaan memang best cause unless kita stop and turun memang le tak akan dpt shots macam ni kan :)

    Beautiful shots GB. Saya paling suka no. 7 tu. Super nice!!

    ReplyDelete
  9. tak sangka langkawi ni cantik tempatnya
    akak tak pernah sampai lagi
    tapi bila sebut langkawi selalu teringat kawan akak yang pergi buat selama-lamanya di situ..tak sempat nak jumpa arwah di bumi langkawi..
    insha Allah, maybe one day akak akan ke sini..

    ReplyDelete
  10. memang cantik...untung pandai snap gambar...

    ReplyDelete
  11. dulu aku tak suka Langkawi kira2 10 tahun lepas, tapi tahun ni pegi lagi dah suka sbb banyak tempat makan yg bagus2 kat sini... pembangunan pun boleh tahan

    ReplyDelete
  12. Salam kenal! Saya dari team Kumpulbagi. Fotonya bagus.
    Jika Anda mau share foto2nya dengan gampang kunjungi page kami di: www.kumpulbagi.com
    Semuanya gratis, cepat dan tanpa limitasi. Anda bisa upload sebanyak files (audio, video, pdf, jpg, dll.), membuat koleksi berkas dan bagikan dengan lainya.
    Coba servis kami tanpa registrasi:)

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D