Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Saturday, September 27, 2014

Di Sini Lahirnya Sebuah Cinta - Part 3 (Final. Yeayy!)

Ok. Let's go cincai in this entry. 

Kite cari port tembak Sukhoi, tapi sementara nak tunggu Sukhoi muncul memasing terpikat pulak pada pakwe comel berpersalinan Jalur Gemilang nih. Iskandar namanya. Tak sure la Mak Iskandar baca blog atau tau. Huuu...

Ok, Kesimpulannya GB tak dapat shoot Sukhoi. Laju nho. Hahaha!!!

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

Sekian.

Harap tahun depan GB boleh shoot lagi banyak scenes. Hargai kemerdekaan kita. Amin...






19 comments:

  1. GB, apakah maksud foto kelopak bunga di lantai itu?

    Doc used 'peace' sign? Hihi...

    ReplyDelete
  2. Anak siapa tu?/comel nya siapa pakai baju jalur gemilang..:)

    ReplyDelete
  3. orang laen takdo tiang bengkok... awak sorang yo tiang bengkok... hehehe....

    rindu saat dan tika ini... ;)

    ReplyDelete
  4. oloooo cute sangat budak kecik tu!

    ReplyDelete
  5. suka sangat tengok gelagat iskandar tu :)

    ReplyDelete
  6. Baik shoot si comel tu memang lebih menarik apa.. Comel sangat!

    ReplyDelete
  7. cantiknya GB pictures yg ko amik..:)

    ReplyDelete
  8. gambar si comel lagi menarik dari yang lain.. ;)

    ReplyDelete
  9. gigih GB menembak...gambar semuanya cantik! :)

    ReplyDelete
  10. waaa...sambil korner baring kot masa amik pic menara tinggi dan langit tu...

    ReplyDelete
  11. waaa...sambil korner baring kot masa amik pic menara tinggi dan langit tu...

    ReplyDelete
  12. Alhamdulillah
    Dpt tumpang kehebatan pikchure ygu tembak...
    Lg menarik dari pi sendiri ke dataran...
    Jazakillah ya gB

    ReplyDelete
  13. first time muka sendiri dalam blog artis

    teruja
    dan
    terharu

    *kesat airmata hujung alas meja*

    ReplyDelete
  14. Iskandar tu comel!

    ni busy.. mesti lepas ni update citer jalan2 kat KB plak eh? hehe.. =D

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D