Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Monday, September 15, 2014

Di Sini Lahirnya Sebuah Cinta - Part 1

Gambar-gambar berikut disnap dari port yang sama. Di planter yang mana terpacaknya tiang bendera yang tertinggi di Asia tu. Banyak yang boleh diperhati dan dirakam dari sini. Semua menggunakan lens 70mm-300mm. Not so flexible but very useful in situations like this. :)

1. 
2.
3
4

5


6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     

18

19

20

21

22

23

24

25

26

 Perbarisan dah bermula. Masa untuk cari port baru. Next entri eh!

15 comments:

  1. Budak kecik pakai baju bendera....cute!

    ReplyDelete
  2. sebelum subuh mereka semua harus bersedia di sini

    ReplyDelete
  3. sebelum subuh mereka semua harus bersedia di sini

    ReplyDelete
  4. semua gambar cantik..suka pulak tengok budak yang pakai dress bendera tu..pandai mak dia buat..heheh

    ReplyDelete
  5. Pic 2...sempoi
    Pic 18....tak silap, dia dapat award best merdeka outfit...baca kat paper mana ntah.
    Pic lain2.......moments yang sangat 'ikhlas' sebab dia orang tak sedar gambar di ambil....kan?

    ReplyDelete
  6. Cantik baju bendera adik tu...
    .
    Suka tengok gambar helikopter..
    .
    Gambar si baju hijau celoreng takde ke.. :)

    ReplyDelete
  7. Terbaeeekkkk.... Sementara masih terdaya, pulunlah dik. Akak kalau nak pergi tempat macam ni, serik sikit dah. Paling utama, kalau nak terkucil macam mana?

    ReplyDelete
  8. gambar helikopter tu cantik aaa..gile closed-up tu!!!

    belagak aaaa dpt hambek gambo abe penguatkuasa dbkl tu eh??? mencik
    kbai

    (hehe)

    ReplyDelete
  9. wow, comelnya blouse bendera si kecik yang nampak belakang tu......

    ReplyDelete
  10. Waaa... GB... saya suka shots helikopter dan fountain tu. Also shot no 24 :).
    Nice shots...

    ReplyDelete
  11. semua shot ada citer tersendiri! best la.. pakai camera apa laaa agaknya...

    ReplyDelete
  12. Yang pakai baju bendera tu ada pertandingan pakaian kemerdekaan ke? memang cantiklah! =)

    ReplyDelete
  13. Gambar air tu rasanya paling terbaik. Hehe

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D