Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Friday, February 7, 2014

Throwback: Siri Jelajah Kota Tinggi dan terus melencong ke Bayu Balau Beach Resort - Sunrise


Sebenarnya selepas pegi makam sana makam sini, kitorang terus ke Bayu Balau Beach Resort untuk tido semalam dan relax-relax. Best jugak tempat ni. Chalet dia kecik comel je. Letaknya betul-betul tepi pantai. Ohsem sangat la untuk terus bangun, cuci muka, solat dan kejar sunrise besoknya. Hehehe.

Sebenarnya port ni ramai orang pacak tripod nak menyunrise jugak. Haritu GB, CPL, DrSinga dan dakIyra keluar awal. Dah tembak tembak...pusing pusing belakang makkk aiii...ramai rupanya tengah pacak tripod jugak! Dah kantoi aksi tonggong-tonggeng masa menembak sunrise tu..isk!

HDR-ed

17 comments:

  1. kite tgok gambo awok dgn kakak jer ler...

    gambo kite cuma kaler biru ijou hitam dan puteh jaa.. :(

    ReplyDelete
  2. subhanallah...cantik sungguh la pemandangan...

    ReplyDelete
  3. subhanallah cantik betul view kat sini..nampak romantik lah..

    ReplyDelete
  4. sikit punya jauh lontar kebelakang!!!!!

    ReplyDelete
  5. nice shoot....wase nk pergi jer kota tinggi. insyallah....ujung bln nnt jika ada rezeki.

    gmbr yg awk amik cantik2 n lawa2. editing myb boleh dipertingkatkan lagi. imho

    ReplyDelete
  6. cantiknya gambar2 yg gb snap ni..best jugak tempat ni yea :)

    ReplyDelete
  7. cantik, sesungguhnya cantik.....subhanallah!

    ReplyDelete
  8. gB. Aku nak cilok gambar last tu jadi wallpaper boleh?

    aku tak copy selagi kau tak kata ok.

    :)

    ReplyDelete
  9. gB. tata dapat yang last, aku nak yng atas. boleh?

    :)

    ReplyDelete
  10. gB.

    tak leh copy la. no right-click maa.

    ReplyDelete
  11. Kalau pandai bermain kamera hasilnya memanglah cantik...

    ReplyDelete
  12. Oh my.... yg HDRed tu sgt la awesome! I like it!
    Well done!

    ReplyDelete
  13. Masyaallah..indahnya ciptaan Tuhan..

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D