Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Wednesday, January 22, 2014

Throwback: Siri Jelajah Kota Tinggi dan terus melencong ke Desaru - Balau Beach Resort

Sunset

Tempat ni cantik weh! Subhanallah! :D

(Esok sambung tulis entry panjang-panjang eh! Kbai!)

15 comments:

  1. Cantik gambar.. Mana cerita nya

    ReplyDelete
  2. bila diterjah lensa org yg pro mcm cik GB ni..objek apa pun pasti kelihatan cantik jelita hehe..

    ReplyDelete
  3. Tajuk lagi panjang dari entri! Ahhahahaaa...

    ReplyDelete
  4. x pernah sampai sini...tpi nak pergi sini...entah bila boleh sampai...

    ReplyDelete
  5. gB! kat tganu ada blue lagoon mcm di Thailand (lupa nama tempat yg specific, sorry!)

    bila kita nk jumpa neh T.T

    ReplyDelete
  6. Ada impian nak ke situ, tapi projek untuk memancing...hehehehe

    ReplyDelete
  7. Cantik? Tapi kenapa aku rasa geli pulak instead of cantik? Kenapa ya?

    ReplyDelete
  8. Tak sbr nk tengok gambar yg lain lg hehe

    ReplyDelete
  9. AIr surut ni GB. Kalau pasang mencecah bawah jambatan tu tak nampak lumpur...

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D