Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Tuesday, January 7, 2014

Secara seriosanya...saya amik masa berhari-hari untuk memikirkan tajuk entri ini.



And yet, takde tajuk yang sesuai.

Ok ok. Biar saya cerita sikit apa yang saya rasa sekarang supaya di akhir nanti kita boleh figure out apa tajuk yang sesuai.

Saya rasa pelik. Rasa bercampur baur. Rasa suka. Tapi sekejap-sekejap saya tarik balik kesukaan tu. Rasa yakin, tapi tiba-tiba saya  

Nampaknya entri ni gini ajelah.

Considered as takde tajuk. 

Boleh?

P/S: Someone reminded me that I look great with the confidence, by letting my real self out without even bother trying too hard just to look good. But once in a blue moon, my confidence fade with the thoughts of my own issues, my self conscious begin to wrap me in, and I start to look at myself as if 'I don't worth it'. So now, would someone please take this vampire away from me? Thank you.
 

21 comments:

  1. Ahh kita sama. Ada ketika, Kak Azie taktau apa tajuk nak boh, apa citer nak tulis, tapi keinginan update itu ada.

    Hmmm mencik, kan?

    ReplyDelete
  2. saya pun tak boleh pikir tajuk yang sesuai utk entry ni :)

    ReplyDelete
  3. Tajuk entry...?

    Biasan... :)

    *Vampire..??? Akakpun takut.. huhu..

    ReplyDelete
  4. Biasan..

    https://www.youtube.com/watch?v=qsqrbx56oaI

    p/s: Lupa nak letak.. :)

    ReplyDelete
  5. Wow.. gayat.

    Secara seriosanya walaupun kau kata tak tahu nak letak tajuk apa, tapi kau tetap berjaya buat satu entry kan?

    Tahniah.

    ReplyDelete
  6. pelbagai rasa bercmpur bauk...gitulh kehidupan harian kita...

    ReplyDelete
  7. memikirkan tajuk entri, memang 1 cabaran yang sukar (-.-")

    ReplyDelete
  8. letak tajuk 'gundah gulana'
    jgn terjun bunuh diri sudahhhhhh...
    adoi gb..tgh jiwa kacau ke?

    letak tajuk jiwa kacau pun buleh

    ReplyDelete
  9. Memerah otak mencari tajuk yang sesuai, kadang2 otak jadi beku!

    ReplyDelete
  10. me..hard to look confident...hahahahaha....x tau la..dari dulu macam tu but my boss said, my body language tell me that im always confident..huh..ayat penhedap hati la ni...

    ReplyDelete
  11. tajuk entry : itu kereta BUKAN kereta saya


    shohhh...shohhh vampire!!

    ReplyDelete
  12. Self Confidence is the hardest thing to gain in my life. Sampai sekarang, failure! It even shows clearly.

    GB, it's ok to be yourself. Nak force diri to be someone else is very tiring. When you are down, let it flows. When there's no more space for you to go deeper, you will fly high again.

    ReplyDelete
  13. pening den tgk gambo tu....rupanya cermin tingkap bangunan...nampak sgt RAM den dah slow....ahakz

    ReplyDelete
  14. Pening jugak nak memikirkan tajuk entri ni ye. Tapi tetap dah ada tajuk dah.

    ReplyDelete
  15. bila tak tahu nak letak tajuk apa akak biasanya letak la salah satu ayat dalam entry tu untuk dijadikan tajuk..hahahh

    ReplyDelete
  16. Tajuknya mungkin 'gayat'. Tapi apa tajuk pun tak apa asal bukan tajuk 'bunuh diri' hehehehe...

    ReplyDelete
  17. Letak tajuk Reflection. Tapi apakan daya, awk dah pun meletakkan tajuk entry ni. Ehee... Dah tu cemana nak take the vampire out? Teach me.

    ReplyDelete
  18. seriesly...gayat campur pening weh tengok gambar tu...buh tajuk "Yatning"

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D