Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Thursday, January 9, 2014

Mengintai dari celah monitor

Obviously...gambar takde kaitan dengan tajuk.
(Night construction work at Puteri Harbour )

Sebenarnya kita (baca:GB)  malu laa diintai-intai dari celah monitor.

Hehehe...!!

P/S: Ok. Frankly, boleh share kat sini. Apa reaksi spontan kawan-kawan bila tersedar sedang diperhatikan (macam diintai dari celah monitor tuh..)? GB? Rasanya terus blushed pipi...pastu adjust angle mata dan muka supaya kita hilang dari pandangan dia. Bukan sebab tak suka...tapi malu laaa weh!

31 comments:

  1. den pun pelik...tajuk n gambo.....lain...ahakz

    ReplyDelete
  2. Mungkin aku yg mengintai kut sbb aku lelaki...kalau aku yg diintai, aku mesti rasa semacam...geli geleman..

    ReplyDelete
  3. betul lah tu tindakan GB...nak gi "ambush" dia pun cam tak kena ja kan? maka relakan lah diri di intai & selamat main peekaboo :))

    ReplyDelete
  4. Aku tergelak baca komen si Nizam. Hahaha. Tapi kan Zam kalau yang intai aku ppuan pun aku tetap nak blushing jugak. Hahaha

    ReplyDelete
  5. boss kiter selalu ngintai kiter dari celah langsir biliknya.. sebab konon kiter suka ngular bila dalam opis.. jahat boss kiter tu.. muahaha :D

    ReplyDelete
  6. apa barang intai-intai beb/ bang !!!!??

    ReplyDelete
  7. Buat tak tahu je dah. Hehe. Anggap je tak nampak.

    ReplyDelete
  8. erk...selalu mengintai dari tirai kamar...balik2 monitor ni macam best jer GB...hahaha..pernah rasa macam tu..tetiba rasa x selesa...bila ternampak terus shy2 cat...wakakakka..tp buat donno je..

    ReplyDelete
  9. Jm tercari cari kt mana monitor nye

    ReplyDelete
  10. @ewanthology

    amboihhh...dah biasa mengintai lettewww...hihihi~

    ReplyDelete
  11. @jeBateja

    aihhh..macam tak biasa blog ni... huhuhu

    ReplyDelete
  12. @makcikkantin

    saya pun intai dia gak tapi dari belakang je. kehkehkeh

    ReplyDelete
  13. @t.a.t.a

    nizam tu dok bayangkan lelaki yg intai dia. hahaha

    aku tau. kalo pompuan mesti la blushing kannn...huhuhu

    ReplyDelete
  14. @Amin A. R

    awak tak malu ke boss awak intai awak? hehehe

    ReplyDelete
  15. @Hazmin Hamudin

    masa tak nampak tu memang la tak rasa pape. bila dah nampak tu haaa~

    ReplyDelete
  16. hahahaha..mati mati ingatkan dari celah monitor tu bleh nampak kren!

    ReplyDelete
  17. dah tak lama dah ni nak pung pang pung pang (bunyi kompang) ni...

    ReplyDelete
  18. postingan simple tapi bermakna, good!

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D