Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Friday, November 8, 2013

Selingan lagi: Hari yang bagus untuk beli Harian Metro

(Lepas entry ni GB akan abiskan entry Sarawak. InsyaAllah! Heheh!)

Harian Metro hari ini ye.

Rizal, thank you. :D

Dan kawan-kawan yang dah perasan dan wish-wish tu, thank you juge. Hihihi~

P/S: Sambil dah redha pasni muka mungkin akan ada di pembungkus nasik lemak, belacan, buah pelam, sayur, ikan atau jadi pelapik time nak makan. Huhuhu....

74 comments:

  1. wow! yeah i dapat kenal u!

    sji

    ReplyDelete
  2. nak otogerap!!
    pen silver gliter-gliter!!


    bungkus *tett*
    hahahhaaa..

    ReplyDelete
  3. alololooo... nanti kita frame letak kat dinding yee... ;) .. xde la jd pembungkus.. ;p

    ReplyDelete
  4. hahahaha..
    pen glitter2 gitu akak kita kannn..

    congrats dear..
    nnt kita gantung dalam frame lah..


    pembalut?? iskkk...
    diorg x kenal awak tuh..
    kalo kenal pasti menyesal buat jadi pembalut..

    ikhlas dari makhluk tuhan paling comel cuma kurang sikit dari kamu sebab tak masuk paper.. kuikuikui

    ReplyDelete
  5. tahniah adik manis gb...
    nnt jumpa kak ain nk ambik gbr dgn gb tau...

    ReplyDelete
  6. Wahh... Tahniah la dah masuk paper..

    ReplyDelete
  7. syabas la... memang tumpang gembira..

    ReplyDelete
  8. @Dr Singa

    dah sign sign pastu nak bungkus tettt???

    ReplyDelete
  9. @CiKPuaNLawA

    awak frame laa. orang lain?? bungkus bihun goreng! hahahaha

    ReplyDelete
  10. tahniah kerana blog masuk paper. semoga GB terus maju...

    ReplyDelete
  11. tahniahnyerr cik Gb de vogue tuuu.. wak jugak masih x fofulerr.., gudjob keep it up ;-p

    ReplyDelete
  12. oooo..baru tau nama sbnr cik bunga ni-Fadzilah....:)
    kalau mcm tu nak panggil nama sebenar la..boleh..??

    ReplyDelete
  13. @Wak Gelas

    thanks...takleh lawan wakgelas punye.. huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
  14. @❤Kamsiah❤

    boleh...

    panggil gadisbunga pun boleh....

    panggil gb pun bolehhh...hihih

    ReplyDelete
  15. Ala... kakak tertinggal. Dah call abang suruh cari HM semalam kakak nak baca.

    Tahniah. Kalau dtg rumah bawa paper tu tau.

    ReplyDelete
  16. @Kakzakie

    haha terima kasih kakak. kalau saya buat surprise nanti saya bawak paper tu ye. hihihi

    ReplyDelete
  17. Nak autograf jugak mcm DrSinga. Tumpang guna pen dia boleh?

    ReplyDelete
  18. Dah ada yg nak berkenalan ke? …. hehe

    ReplyDelete
  19. Baru terbaca td... femes amos la org tu... dh tau nama sebenar... hihihi

    ReplyDelete
  20. tahniah fadzilah a.k.a GB masuk paper!

    ReplyDelete
  21. wow.! i like. buh dalam frame eh. :)

    .

    ReplyDelete
  22. Tahniahhh GB...dan tak lupa sebagai pembalut teko antik yang che mat beli..hehe...

    ReplyDelete
  23. wow GB! glamor semalaya! pasni nak mintak autograp eh?

    ReplyDelete
  24. Tahniah GB.glamer tol you ye...good works

    ReplyDelete
  25. haah. simpan satu copy je. nanti yang lain orang bungkus itu ini dah. sendiri hargai la, nak orang lain hargai, siapa la kita kan? hahaha

    kong hei gB!

    ReplyDelete
  26. Eehhh... abang dpt dah paper tu dan kakak dah baca pun. Adik suka bukan main. Simpan bawah alas meja lagi tau, tunggu kakak GBnya dtg entah bila..

    ReplyDelete
  27. haihhh...apasal akak tak perasan!

    ReplyDelete
  28. @sepa

    tak scan lagi. frame pun tak beli lagi. hahaha!

    ReplyDelete
  29. @Mat Gebu

    hahahah!!! balut teko pun bolehhhh!!! :p

    ReplyDelete
  30. @t.a.t.a

    kalau sendiri punye copy mesti la tak bungkus apa2 kan. hahaha. toce tata!!

    ReplyDelete
  31. @Kakzakie

    alaaaa...saya ni haa yang asyik kejap kene buat tu kejap kene buat ni. rindu adik!!

    ReplyDelete
  32. gB, kalau aku nak address kau as Fadzilah Omar mulai sekarang, boleh tak?

    haha.

    ReplyDelete
  33. salam gb
    Maaf lama ta tak dtg sini.

    ReplyDelete
  34. pehhhh...masuk surat khabar....tabik 300 kali...

    ReplyDelete
  35. cutenya gadis bunga dlm paper. nak berkenalan ley x?

    ReplyDelete
  36. lagi skali nak cakap......tahniah GB.glemer u pasni:)

    ReplyDelete
  37. tahniah gb, dah makin pemes sekarang ni :)

    ReplyDelete
  38. Untungnya makchaq dapat kawan ngan orang yg masuk paper..

    ReplyDelete
  39. @space83

    amboi...tang mana yang kiut tuh? hahaha!

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D