Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Sunday, November 17, 2013

Di sebalik ganasnya petir...



...ada orang yang mengagumi kecantikan panahan kilatnya...

P/S: Hari tak mungkin selalu cerah, indah, berpelangi. Kerana awan gelap pasti akan datang. Tapi bila awan gelap pergi, tetaplah kita di situ kerana hari pasti akan cerah kembali. Jangan di ikut pulak awan gelap tu..

Nota: Saya sudah tukar watermark besor ke watermark kecik yerrr...huhuhu

17 comments:

  1. Bila mendung hati akak turut rasa mendung dan sayu pilu..kalau petir lagilah takut..

    ReplyDelete
  2. sempat juga ya snap petir ni... betul tu jgn ikut awan gelap itu!

    ReplyDelete
  3. Wah... dapat juga walau pun bukan petir berakar...

    Wah... besarnya watermark diaaa... hahaha

    ReplyDelete
  4. dh lama try snap gambar petir tp xdpt.. GB power la. heheh

    ReplyDelete
  5. jangan on flash. hihi
    sekarang memang musim hujan kan

    ReplyDelete
  6. ada setan kat situ!!
    kena panah!

    ReplyDelete
  7. langit nak runtuh. larikkkk!!!


    gelap macam tu dah kena on lampu dah tu.

    ReplyDelete
  8. @Nizam.Ariff

    Nizam, pastu nampak macam watermark tu pulak yang produce petir kan?

    hahaha

    ReplyDelete
  9. sempat jugak GB ambik gambar kilat tu ye

    ReplyDelete
  10. Amboi, menunggu ke tu GB? Menunggu nak snap gamba petir?

    ReplyDelete
  11. Dan pulak tu snap gambaq petir... Mesti dok tunggu dengan kamera... Ka nak snap gambaq lain terdapat gambaq ni...

    ReplyDelete
  12. Salam…saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya yer http://ibu2ahmad.blogspot.com. Saya follow sis n kalau sudi follow la saya balik yer…

    ReplyDelete
  13. Bila awan gelap pergi, maka nk nampak petir pun susah kan?

    ReplyDelete
  14. Akak ler tu yang suka petir dan awan gelap. Berangin, sejuk. Tapi bila ada petir, mencicit lari. Oh, sungguh tak tersirat akak nie kan.

    ReplyDelete
  15. Paling takut dengan petir and the gang.. Dada sentiasa berdebar2 je.. Biarlah hujan lebat tanpa petir tu semua.. huhuhu..

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D