Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Monday, October 28, 2013

Tanjung Balau, Desaru: Prelude

Sunset

Ye. GB tau. Citer Sarawak tak abis lagi.

Citer Sabah apatah lagi.

Ni dah tetibe masuk citer Desaru. Apecerrr? Hahaha!!!

Sikit-sikit ye kengkawan. Sikit-sikit.

P/S: Bukan tu je. Citer belangkas. Makam-makam. Kota-kota. Bukan sengsorang. Tapi dengan DrSinga, CPL, dak Iyra,  dan Laksamana Bentan tau! :D

24 comments:


  1. jangan lupa Laksamana Bentan saya tu!
    [ blog dia saya pun tak tauuu....! ]

    ReplyDelete
  2. Banyak hutang post GB nih...ahahhaa...

    ReplyDelete
  3. hahahahaaa.... canner nak prelude nehh... gambo pon tak nampak.... keciwa....

    sebut betul2... B.E.N.T.A.N ... . ;p

    ReplyDelete
  4. hahaha..
    beria laksamana bentan amek pic kita curi2..
    bila mintak dia ckp nk exklusif tayang dalam blog dia..
    muahahahahaha.. terbaik laaaa~

    *GB, kita dah upload yg dari FB je.. muahahaha.. *

    yg dlm kamera besar x godek lagi..

    ReplyDelete
  5. Pernah dengar tanjung balau.. Tapi lama dulu..
    Cantiklaaa gambar yg org amik gi tanjung balau tu....
    - contoh buat ayat dari tanjung balau

    ReplyDelete
  6. You can doit gb! kayuh pelan-pelan hehehee

    ReplyDelete
  7. sebuah cerita itu tak akan pernah habis. Apatah lagi cerita dari Miss GB ni ha.. hehe.. ;P

    ReplyDelete
  8. gB, gambar dalam kamera lagi lawa dari gambar asal.

    ReplyDelete
  9. hutang GB akan saya tulis dlm buku tiga lima

    ReplyDelete
  10. Sedap ke makan predator tu? Telurnya best tau

    ReplyDelete
  11. tak pernah tau plak ade tempat nama tanjung balau :)one day kena pegi jugak.

    ReplyDelete
  12. setelah baca kisah belangkas kat blog hakak singa.....saya rasa nak makan belangkas...walaupun tekak masih terbayangkan rupanya ala predator..hahaha

    ReplyDelete
  13. wah..byk lagi entry tertunggak yer..tak per..JM sabar menunggu :-)

    ReplyDelete
  14. angel yg smart... pandai amik gambar..

    ReplyDelete
  15. sam, ni angel Gabriel yang dalam Constantine tu ke yang kau maksud kan?

    ReplyDelete
  16. Biasa la tu kalau ada benda best nak cerita. Mana boleh sabar lagi. haha

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D