Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Wednesday, October 2, 2013

Bila laa nak update wehhh...?



Yang bebenornye GB bukan tak teringat nak update blog. Tambah-tambah pulak banyak nho citer tertunggak masih tak terbayo lagi.

Cuma siyes GB cakap nih...GB busy teramat sekarang.

Doakan masa menyebelahi GB ye kawan-kawan...tq... :)

P/s: .....

21 comments:

  1. Samo lah GB...den macam tu yo...now kena paksa diri...sayang blog dah lama buat...tib02 suram.....jom memblog...

    ReplyDelete
  2. Uikk...den yg pertama komen....yerrrrr

    ReplyDelete
  3. Kalau tak update blog sbb busy tu biasa la..

    Ni yang tak busy pun tak update jugak.. apa celop.. hehe..

    ReplyDelete
  4. takpe GB...janji tetap update walau tak sekerap dulu

    ReplyDelete
  5. busy??kesian nye awk. Busy keja ke atau busy nak kawen GB?hehe

    ReplyDelete
  6. cepat updet laju laju

    hahahahah


    akhirnya
    ketemu jua kita???
    *tunggu entry akan tepek muka gB dalam blog akak*



    ReplyDelete
  7. terlalu faham dgn tugas seorang LA

    ReplyDelete
  8. Selamat membzkan diri... tapi tunggu jugak entri terbaru dari GB.

    ReplyDelete
  9. Pergh.. Barang2 antik ni.. Takpe, utamakan yang penting dulu GB.

    ReplyDelete
  10. ikan-ikan itu menanti untuk makan umpan.

    ReplyDelete
  11. sibuk yee...
    tapi update la cepat GB...

    ReplyDelete
  12. Cepat GB..lotih den nunggu ni haa

    ReplyDelete
  13. im waiting.. hahaha. kalau dpt salah satu best tu. hiasan dlm bilik

    ReplyDelete
  14. doa kawan2 dah terkabul tu... hehehe..

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D