Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Tuesday, September 24, 2013

Kota Kinabalu Version 2013: The Prelude



Dan...untuk ke-tiga kalinya GB ke sana. Kali ini bukan sorang-sorang. Dan kali ini juga takde guide orang tempatan. Semuanya sendiri. Adventure nya juga lain macam kali ini. Dan GB dah dapat satu quote... "Berjalan dengan GB kalau tak jadi apa-apa memang tak sah!"

Hahah!

Nanti lah ye GB cerita... ;D

P/S: Sorry la. This time memang GB selowwww sangat! Sebab busy keje (dan busy jalan!)

19 comments:

  1. Assalamualaikum,
    Daku cadangkan GB pi semporna dan pulau2 di sana...besttttt!

    ReplyDelete
  2. ni area mana ni mcm perkampungan air di sutera harbour aje.

    ReplyDelete
  3. tell me more GBOB, i wanna go there this coming Nov. Itinerary, please?

    ReplyDelete
  4. Kuching lom cerita.. ni dah tambah KK bah...

    ReplyDelete
  5. alah nak pesan FM dah tak sempat la ni ! hahaha

    ReplyDelete
  6. GB...GB..!!!! Tercungap2 akak nie. Baru jer confirm semalam, akak akan ke Kuching lagi 2 minggu. Yieehaaa...!! Tengkiu dikkk. I luv you.

    ReplyDelete
  7. Dah 3 kali ke Sabah? Semoga bertemu jodoh di sana ...

    ReplyDelete
  8. penantian itu satu penyeksaan... sampai hati ko

    ReplyDelete
  9. GB, kau rasa pokcik tu bila dia tau kau snap gambar dia, adakah dia akan request for royalty?

    ReplyDelete
  10. Akak kalau jalan2 sekarang ni lebih suka jalan sendiri dan redah je...hahhaaa... Kalau jadi apa2 tu sgt biasa!

    ReplyDelete
  11. Apa la yang jadi tu kan GB. Hehe. Tak sabar pulak nak tunggu cerita.

    ReplyDelete
  12. ohsem... tak pernah sampai KK... nak sgt pi sana...

    ReplyDelete
  13. KK menarik. dpt stay d sutera harbour makinla menarik. :)

    ReplyDelete
  14. Jd ape Tu GB?
    aku Jalan dgn ko xde jd ape2 pun

    ReplyDelete
  15. Apa pulak yang jadi tu...hahha..tak pe la..pengalaman kan??

    ReplyDelete
  16. jauh perjalanan luas pemandangan... banyak pengalaman.. pengalaman tu wajib la share.. hehehe

    ReplyDelete
  17. seronok jenjalan KK ni..kalah go obersea tu..jgn lupa singgah NZ mesia ye..Kundasang!!

    ReplyDelete
  18. Gamba tu amek sendiri ke? Cantekkkk :D

    Amboiiii asyik cite bz jalannn je. Jelesssss -_- Apa yg jadik apa2 tu? Cepat update! :P

    ReplyDelete
  19. what happen? ish2.. semoga GB selamat :)

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D