Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Thursday, July 25, 2013

Untuk Kakak

Untuk Kakak. Handheld. :D

Semalam stay ofis sampai pukul 2 lebih. Mata tak mengantuk walau dah dekat pukul 4, sebab minum kopi agaknya...lepas pantang 14 hari. Pagi ni pulak bangun pukul 5 pagi dan berjaga sampai sekarang. Malam lak nak balik KL. Johor tak cuti Nuzul Quran, tapi GB ingat cuti, sebab tu book tiket balik malam ni. Kene la apply leave....

Busy pun still nak tembak bulan tapi...

P/S: Ada orang racun suh angkat sebijik DSLR. Macam dah ter'racun' nih. Tapi GB stillllllll akan konsider beli lens baru untuk dak GF3 tuh apart from angkat sebijik DSLR. Sebab besor gabak susah nak angkut invisibly ke sana sini lahhh~

29 comments:

  1. mlm tadi bulan terang, bulat dan cantik..JM ambil gambar guna tab..tak cantik spt gambar yg GB ambik ni..cantik bangat..untuk kakak? eheeheh

    ReplyDelete
  2. Dah kena rahun baguss punya eh?

    ReplyDelete
  3. angkat sebijik... jangan tak angkat! hehehe

    ReplyDelete
  4. Rozie tambahkan racun lg, sila ambik.....

    ReplyDelete
  5. uih..
    cantekkk awakkk...
    nampak segala maria dan kawah dan pusat bulan!!!

    tenkiuuuu..
    mmuahhhhh!!


    angkat lah akak punya..
    boleh akak angkat satu 6D kaa.. 7D kaa...
    murraaa muraaaa
    [kena lupakan asal usulnya lah tapi!! hewhewhewww...] :)

    ReplyDelete
  6. hahaha.. awat ramai sangat snap bulan? gue pun snap jugak. buat tatapan dalam camera.

    ReplyDelete
  7. aku jugak yg tak menembak2 sampai skill hilang.

    heh~



    .

    ReplyDelete
  8. beb.. selain blog drsinga yg aku tak boleh bukak langsung, blog dirimu jugak antara yg aku alami kes sama.
    pesal ntah..


    .

    ReplyDelete
  9. kak tasek,

    gue pun sama.

    gi advance. klik pada proceed on your own risk.

    ReplyDelete
  10. banyak duit boleh la..akak guna enpon kecik je nak ambik gambo..ekekek

    ReplyDelete
  11. apa pun model, pastikan CANON, tau.

    hahahaha

    ReplyDelete
  12. kak Dr singa : bila di fikir kan pasal asal usul.. terus saya sentap .. hahahaa

    gB.. bulan subuh ye... sebab pusat ke kiri..

    cantek bulan awak....

    kita sama.. buat masa ni perlulah di fikir kan untuk apa yang dah ade.. sebelom angkat DSLR yang gedabak... hahahaa

    ReplyDelete
  13. pergghh...cun! sila la beli. sy jadi model.hahahaha

    ReplyDelete
  14. engkau laksana bulan....

    lagi satu lagu klasik pasal bulan by rokiah wanda.. sy lupa plak lirik dia.

    puas tgk bulan bulat2 kan. sbb dh tgh2 haribulan hijrah.

    eh smlm pon kita tido dekat 4am. sahur 3sudu nasik ja. mmg mendiet sgguh tuh. huh~

    ReplyDelete
  15. kikiki.....johor kan dah amik cuti 1st ramadhan....nasib baek dapat leave yer.....BTw...bulan tu memang cantek banget!

    ReplyDelete
  16. Aku da lama xmenembak. Dah umur bersara agaknya

    ReplyDelete
  17. lawa bulan tu... penuh... menerangi malam malam yg suram suram...

    ReplyDelete
  18. angkat jgn tak angkat buat raya ni sebiji

    ReplyDelete
  19. cantik..smlm kite pun renung bln tu...hehe

    ReplyDelete
  20. masih setia dengn gf3.. bagus bagus..

    ReplyDelete
  21. Stay kt ofis sampai kul 2?? Cayalah kak.

    ReplyDelete
  22. wah rajin stay lama d ofis ye..
    cantik bulan ~ indah ciptaan Allah :)

    ReplyDelete
  23. aku fikir aku pernah singgah ke laman kau lama dulu...

    ah,aku lupa ingat ingat lupa.

    bulan...selalu ingatkan aku pada seseorang.

    ReplyDelete
  24. 'besor gabak susah nak angkut' tu maksudnya berat lagi bahu memikul kanns..,ehHHee, salam ramadhan cik GB yg vogue tu yeee

    ReplyDelete
  25. Takpe, yg penting dpt menembak sang bulan dgn jayanya

    ReplyDelete
  26. lens micro agak2 best x guna? hehe

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D