Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Wednesday, July 24, 2013

Untuk awak

Untuk awak. Handheld. :D

Semalam tembak bulan. Haruslah boleh tak perasan setting resolution kecik. Maka, tak boleh dibesar-besarkan sangat kalau tak nanti pixel pecah. Malam ni kite try tembak lagi ye...


P/S: Sori. GB tak sempat reply komen dan return visit. InsyaAllah soon. Bz amat ni sebab sume nak kejo sebelum balik KL esok malam. Wewww!!!

23 comments:

  1. utk GB..save22 sbg duit raya hehe

    ReplyDelete
  2. Bulan di pagar bintang
    Engkau jd saksi
    🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶
    Nyanyi tak masa snap gambar bulan?

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. bulan purnama itu di buruj kita.... setiap kali ia mengambang..... :)

    TQ awak.... sayang awakkkk... muahhh....

    ReplyDelete
  5. Nak kopipes komen CPL boleh? ..... hehehe

    ReplyDelete
  6. Sempat juga menembak dalam pada busy.

    ReplyDelete
  7. Tetap nampak cantik gambo tu... :)

    ReplyDelete
  8. bulan untuk awak..dan bintang untuk JM..boleh? heeee

    ReplyDelete
  9. malam tadi acik tak nampak bulan pun diselubungi awan

    ReplyDelete
  10. Lawan DR.Singa dan CPL...ngeee...

    Balik buka puasa dengan family eh?

    ReplyDelete
  11. betul.. malamtadi bulan lawaaa sangat.. penuh..

    hati2.. masa bulan penuh.. biasanya emosi kita kurang stabil =)

    ReplyDelete
  12. bulan tu sy nampak masa kat kampung kat johor ari tu...

    tak pe.. sy tunggu awak ye... jgn tak datang plak..

    ReplyDelete
  13. Biasa bulan penuh aku jd serigala

    ReplyDelete
  14. cantiknya bulan.. selalu fail kalau bab tembak bulan

    ReplyDelete
  15. Bila ditembak dengan betul, nahhh indah betul bulan tu :)

    ReplyDelete
  16. gune lense ape ni kak fid? beli lense tele ke? cantikla..teringin nak lense tele tapi takda duit..huhuhu

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D