Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Friday, June 7, 2013

Once upon a time. :D


Cam tak yang mana GB?

Kalau tak cam sila klik sini. Hek hek!

P/S: Just to recall cerita Hong Kong GB, kat links ni - Part 1, Part 2, Part 3, Part 4, Part 5, Part 6, Part 7, Part 8, Part 9, Part 10.

28 comments:

  1. GB ada kat situ ker? kena carik ni.... :)

    ReplyDelete
  2. untungla u masuk paper.. ehhh.. harus la cam GB yg paling comel tuh..

    ReplyDelete
  3. @*SiRibenMerah

    haha. tetibe masuk paper. sok jgn tekejut jumpa muka GB kat paper bungkus nasik lemak. haha

    ReplyDelete
  4. Salam GB...nekcik gi gak Hong Kong..tak masuk paper pon!! Hu.hu

    ReplyDelete
  5. @NEKCIK

    jom gi dgn gb pulak ye next time? heheh~

    ReplyDelete
  6. amboii kak bunga kita.. ke sana pulak. tak jumpa NekCik ke??

    ReplyDelete
  7. Weeewittttt...... Masuk paper! Kherlasssss :D

    ReplyDelete
  8. wah masuk paper tau..ingatkan GB yang jadi penulisnya tadi, rupanya ada kwn sepejabat yang kaki tulis gak kan..

    ReplyDelete
  9. @Mama2Q

    hahaha. kebetulan dia dijemput tulis pasal artikel jenjalan. ngeeee~

    ReplyDelete
  10. kiranya...masuk surat khabar lah ni....wow....

    ReplyDelete
  11. amboiiiii !!!!

    glamer yuuu ...
    majalah tak masuk ke...??
    [ bulan 'bulan may' lah tapi!]
    [ bukan anjung seri 2009 la tapi... ]


    hehehehe...

    ReplyDelete
  12. la gb ada ke kt ctu..tak perasan time baca..hikhik

    ReplyDelete
  13. Amvoiiii..

    Kawan awak yg jadi penulis berita ni...ala ala hero Hong Kong...awak kawan biasa dgn dia ke, or kawan tapi mesra?

    Wakakakakaka

    ReplyDelete
  14. GB pergi hong kong ke? Buat apa di sana?

    ReplyDelete
  15. @jeBateja

    eheheh. muke saiz secubit garam je pun. hehehe~

    ReplyDelete
  16. @Dr Singa

    majalah tuuu taktau laaa masuk ke tak. hahaha!!!

    ReplyDelete
  17. @Daddy Ziyyad

    dia ex saya.

    ex opismate eh, bukan ex lain.

    hahahaha!!!

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D