Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Wednesday, May 8, 2013

Yang memerhati dan yang diperhatikan

Sunset sehari selepas Pilihan Raya Umum ke-13. R&R Ayer keroh, Melaka.

Dari selatan ke utara GB pergi. Demi tanggungjawab pada negara dan diri sendiri.

Sebagai pemilih, GB memerhati juga. Ada stand sendiri of course, tapi GB diamkan saja. Kita semua ada hak untuk memilih tapi takde hak untuk memaksa orang memilih apa yang kita pilih.

Unless GB jadik calon pada GE-14 nanti...baru GB akan pujuk orang untuk undi GB.

Ada ke tapi? Hihihi~

P/S: GB rindu sunrise dan sunset dan kawan-kawan kaki menembak. Tapi sekarang ni bumi berputar terlalu pantas lah. :)

22 comments:

  1. biar saya bagi nama parti yang diasaskan kamu.... 'parti bunga' .... huhu selamat bertanding pada PRU14 :-)

    ReplyDelete
  2. first to comment...
    ehh
    ehh...
    gB...bila la kan bersua???

    ReplyDelete
  3. tetap cantik sunset tu wp sedikit muram..hehe..
    muram ke?..hikhik

    ReplyDelete
  4. nak jd asisten...!!!!...
    nnti kite kempen... hehehee

    ReplyDelete
  5. PRU14 nak jadi calon ke...

    ReplyDelete
  6. kan! aku pun macam tu. lain ideologi tak semestinya x boleh berkawan!

    bab memilih itu hak masing2. :)

    ReplyDelete
  7. hidup Jerai!!


    saya rindu awak

    ReplyDelete
  8. Nk bertanding ye...ok kakain akan pangkah gb....huhuhu...

    ReplyDelete
  9. Jauhnya GB. Akak dah tukar alamat anak2 sekolah susah nak jalan2 balik kg time GE.

    ReplyDelete
  10. kalau menjadi kesayangan mesti akan di pilih heee

    ReplyDelete
  11. Jadi calon menantu dulu sebelum jadi calon PRU dik...

    ReplyDelete
  12. Wah... Teringin nak masuk bertanding PRU ke GB. Hehe

    ReplyDelete
  13. GB for Parlimen Lembah Pantai!!!!


    kakakakaka...

    ReplyDelete
  14. kat fb banyak sangat orang nak 'bersorak' pasal PRU. letih weh nak baca. baik tengok blog makanan hihihi

    ReplyDelete
  15. Kalau nak bertanding untuk GE14 tu, kena la mula dari sekarang untuk tarik perhatian.. Nanti takde la orang bising2 kata, nak mengundi baru nampak muka.. dah muak dah nak dengar.. hehh..


    Sama la kita, diam dan tengok aje laa..

    ReplyDelete
  16. GB pilih apa agaknya..heheh :)

    ReplyDelete
  17. Lambat tul skrg ni nak kuor entry baru tau....Gb gi bercuti yer.....lama ke kat kg tu....

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D