Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Sunday, May 26, 2013

Lelaki



Salam Ahad kawan-kawan. Layan lagu sikit. By Yuna. :)

Personal opinion from GB: Yuna tau apa dia buat dan dia tak kisah kalau ada orang tak puas hati, kritik, etc etc dia. Kalau dia kisah dan cuba nak puaskan hati semua orang...dia takkan sampai ke tahap ni. Love you Yuna!



Yuna - Lelaki


Kau fikir kau siapa
Cinta ini kau buang saja
Ku tak perlukan memori
Dan kau tak perlu kembali

Kau fikir ku apa
Siang malam engkau yang punya
Kau datang dan kau pergi
Kau buat aku begini
Oh lelaki
Tak guna ku berikan semua

Banggakah dirimu
Kekasihmu sahabatku
Rupanya selama ini
Dia menaruh hati

Kadang kala aku terfikir
Kau berikan nya janji yang sama
Dan kau katakan pada ku oh
Sepuluh tahun yang lalu
Oh lelaki
Tak guna ku berikan semua

(French)

Ini rupanya kau balas kembali
Semua yang ku beri
Tak pernah mencukupi
Kau bukan lagi yang aku kenali
Perempuan seperti ku
Tak ingin bersamamu

Dahulu kau bukan begini
Kau hancurkan hati
Ku yakin dahulu
Kau bukan
Kau bukan
Kau bukan

Oh lelaki
Tak guna ku berikan semua
Oh lelaki
Tak guna ku berikan semua
Lelaki lelaki
Tak guna tak guna tak guna
Ooooohhh

24 comments:

  1. Tgk gambar GB ni, baru saya tersedar bahawa ND filter saya tu dah lama terperok dalam beg tak digunakan! hahaha

    ReplyDelete
  2. Lirik yg akhir tu, betul ke dia tulis "lelaki tak guna"? Hehe

    ReplyDelete
  3. Sekali dengar lagu ni macam pelik tahu...

    Berkali kali dengar...
    Enjoi pulak.
    Haha (sambil nyanyi kuat2 part baris akhir.hihi)

    ReplyDelete
  4. aduhh lelaki.. anak i semua lelaki.. aduhhh..

    ReplyDelete
  5. gb.
    y lagu yuna ngan aizat nyanyi apa tajuknya?

    hensem misai aizat. bahaha

    ReplyDelete
  6. pedihnya.. kekasih lelakiku.. sahabatku?

    ReplyDelete
  7. not pren anymore....!! pogedit...

    cumel air kabus itu... !!.. jumm.. jumm.. tembak..!!

    ReplyDelete
  8. bebaik memilih lelaki :) ada macam- macam jenis lelaki

    ReplyDelete
  9. JM masih mencari lelaki romantik dan penuh kasih sayang..di manakah dia :-)

    ReplyDelete
  10. saya suka lagu2 dia tapi kurang minat penyanyinya hihihi

    ReplyDelete
  11. aku pun suka semua karya yuna...

    tapi bukan suka die la...

    ReplyDelete
  12. Dah lama saya tak buat slow shutter...

    santek tau.!

    rindunya zaman2 dahulu :)

    ReplyDelete
  13. Yup. Jgn tkut dgn...NANTI APA ORG KATA.

    Nonsense.

    ReplyDelete
  14. nice day :)
    Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
    pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
    Jadilah seperti yang kamu inginkan,
    karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
    dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
    yang ingin kamu lakukan

    http://www.nolimitadventure.com/

    ReplyDelete
  15. apa yang yuna dah buat?
    (ketinggalan nih..)

    ReplyDelete
  16. lelaki...jantan...spesis yg sama namun berbeza perangainya hehe

    ReplyDelete
  17. Dengar lagu tak tau tajuk, kadang2 tak tau penyanyi.

    Lelaki tak akan berubah jadi pompuan!

    ReplyDelete
  18. lelaki itu buat saya jatuh cinta kembali... hurmmmm~

    ReplyDelete
  19. Yeap..she's a strong girl, and WISE!

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D