Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Monday, May 13, 2013

Ini sunset pertama bertripod saya selepas beberapa bulan

Sunset. Danga Bay. Untuk kawan baik saya, CikPuanLawa. :)










GB busy sikit this lately. Harap maklum. Tapi GB rindu sangat kat kawan-kawan! Huhu.

Sebenarnya GB busy keje. Busy bercinta...belumlah tapi. Dan busy setiap malam weekends melayan Khalil, Lea Soraya, dan Hud. Makin complicated. Tapi dah less emotional dah (GB la, bukan diorang). Tak sabar nak tunggu Sabtu depan pulak.

:)

GB teringin gak nak busy bercinta. Tapi nan hado. Hahaha!

P/S: Sisa dakwat kekal yang dicalit kat jari GB Ahad minggu lepas masih ada. Sabun GB tak cukup kuat kot? :p

53 comments:

  1. dakwat kat jari saya pon ada lagi, tapi tinggal sket2 je celah2 jari tu je

    ReplyDelete
  2. jari kita pon ade lagi dakwat tu...

    awak... TQ... cantek sangat.... sayang awak..!!

    ReplyDelete
  3. gB...
    Kami para surirumah ni... Bg yg ada maid.... dakwat tu masih ada kat jari..
    Yg takda maid... Hari pertama dah ilang...
    Byk basuh pinggan n basuh piyok...

    ReplyDelete
  4. sental dgn colgate aja...teros hilang! hahaha..

    eh, saya pun dah lama tak pacak tripod tembak sunset/sunrise...hahaha

    ReplyDelete
  5. tembakan GB sentiasa x menghampakan .. akak jelesss ! :)

    ReplyDelete
  6. ni mesti akak asyik beli bungkus, basuh baju dobi ni. hehehehhe

    ReplyDelete
  7. Pergh! siap ada bulan sabit tuuuu...


    buruk rupa kuku... macam lebam tersepit pintu, nyampah!

    ReplyDelete
  8. chantek gila gila gila saya melihatnya gb..hihi

    ReplyDelete
  9. Bulan cinonet tu buat langit makin berseri.

    Kita pun rindu awak jugak!

    ReplyDelete
  10. nak bz berchenta katanya heee...samalah kita..JM pun belum merasa bz bercenta nih..ahaha

    Dakwat tu tak hilanh lagi..hish lama tu..JM balik umah hari pertama je basuh pinggan mangkuk dah tanggal :-)

    ReplyDelete
  11. assalamualaikum GB...cantik gambar pemandangan tu...;)

    ReplyDelete
  12. Salam GB

    Maklong suka tengok gambar-gambar yang GB letak kat sini. Cantik2 rasa macam ada sendiri di situ

    ReplyDelete
  13. nampak gak bulan itu
    (terus tolak tepi drsinga...)
    hahaha

    ReplyDelete
  14. bulan sabit tu betul2 punya ke Gb edit tu...hehe

    ReplyDelete
  15. Cantikk... GB apa khabar, sehat?...

    ReplyDelete
  16. Assalam Gb...cukup indah gamba2 tembakkan GB...keep up d good work...
    sibuk berchinta biarlah lepas kawin nanti..nescaya tak cukup kaki tangan di buatnya...^.^

    ReplyDelete
  17. Adik, gambaq tu sangat sangat sangat sangat sangat cantik. Sangat.

    ReplyDelete
  18. nice day:)
    saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
    yang saya kemarin..


    bagi-bagi motivasi yaa.. :)


    http://wisataoutboundmalang.com/

    ReplyDelete
  19. basuh baju,basuh pinggan ,bagi anak2 mandi,esok pagi nya dah hilang dakwat tu..hahah

    ReplyDelete
  20. cantiklag GB..jom kita naik cruise tu GB..agak agak mampu tak ye???

    ReplyDelete
  21. @Ibu n Abah

    hehehe. saya pun maid. eh tak. saya supir. ngeee~

    ReplyDelete
  22. @ermafatiha

    tak juga. baju basuh sendiri. makan beli bungkus. tapi ada waktunya masak juga. :D

    ReplyDelete
  23. @Mak Long a.k.a Kunang-kunang

    hihi. tengs... baguslah kalau maklong rasa gitu. :D

    ReplyDelete
  24. @Mama2Q

    betul punya. muncul sekejap aje. :D

    ReplyDelete
  25. @Kak Nik Ja

    haha. memang nak bercinta lepas kawin pun. hihihi~

    ReplyDelete
  26. @Dinas Aldi

    nak lagi 'sangat' boleh? ngeee.

    tq kakak!!!!

    ReplyDelete
  27. @diana

    hehehe. saya kurang main air nampaknya.

    ReplyDelete
  28. @NEKCIK

    jom nekcik! yg besor ke yang kecik? :D

    ReplyDelete
  29. Serius cantik ini gambar. Ingatkan kat luar negara ke manakan.

    ReplyDelete
  30. sangat cantik ! melayan perasaan kejap btw semoga dpt bf yg hansem2. eh dpt xhilang lg?

    ReplyDelete
  31. typo plak...hehe
    dakwat xhilang lg ke? lamanyaaaa

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D