Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Wednesday, May 15, 2013

Setengah Mati Merindu



The truth is, I am pretty much addicted to this series. And the OST. Alarm set lagu ni. Ringtone pun set lagu ni. Maka bila ada call in yang GB taknak angkat, GB suka. Sebab boleh layan lagu ni.

Sekarang ni GB tak sabar nak tunggu weekend. Weekend malam pun tak plan nak kuar sebab nak tengok TV. Takpe, tinggal kurang lebih 6 minggu je lagi. Pastu abislah.

Pagal kan? Heheh.

GB nak share lagu nih.  :D



Judika - Setengah Mati Merindu

Mengapa waktu
Tak pernah berpihak kepadaku
Apakah aku terlalu
Terlalu banyak berkelana

Mengapa kita
masih saja tak pernah bersatu
Selalu saja bertemu bertemu saat
Kau milik yang lain

Mungkin kau bukanlah jodohku
Bukan takdirku
Terus terang

Aku merindukanmu
Setengah mati merindu
Tiada henti merindukanmu
Masih hatiku untukmu
Aku tetap menunggumu

Mengapa waktu
Tak pernah berpihak kepadaku
Apakah aku terlalu
Terlalu banyak berkelana

Mungkin kau bukanlah jodohku
Atau bahkan bukan takdirku
Terus terang

Aku merindukanmu
Setengah mati merindu
Tiada henti merindukanmu
Masih hatiku untukmu
Aku tetap menunggumu

Aku merindukanmu
Setengah mati merindu

Aku merindukanmu
Aku tetap menunggumu

Menuggumu
Menunggumu
Aku tetap menunggumu


P/S: Takde kaitan dengan GB. Sekian. :D

31 comments:

  1. sgt terkejut opocot bila masuk blog ni. header ade penunggu tu. hahaha

    ReplyDelete
  2. tak pernah tengok pun..heheh..

    **cemana ye nak taruk link tu..akak memang ada taruk tapi tak keluar pun kat home.dah setting kepada publi pun tak keluar.

    ReplyDelete
  3. salam n selamat berkenalan..

    ReplyDelete
  4. suka gak layan citer tuh...
    fe feeling jab...
    haha
    gedik!

    ReplyDelete
  5. Give me five!!

    Kak lin pun berantu tgk citer tuh!!

    ReplyDelete
  6. kita tak nak rindu setengah mati pon.. mati pon tak nak rindu...

    buat ape rindu dengan orang yang tek reti nak menghargai kita..!!

    buang masa...

    tetiba emo.. ahahaha...

    ReplyDelete
  7. Sekalipun tak pernah tengok citer tu.. TV kat dalam bilik tak dapat cenel tu.. Malas nak tengok tv kat luar.. Segan nak tengok citer ala2 jiwang ni dgn orang lain..

    ehh, drama ni jiwang ke..? hehh..

    **mata kat atas tu menakutkan.. huhuhu...

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum GB...mmg best lagu ni...:)

    ReplyDelete
  9. js slalu layan youtube je tengok cite ni...hihi...kira dh basi lah...haha..
    tp mmg best citer ni kan...terutama org yg di lamun cintaaaaaaaaa....kihkih

    ReplyDelete
  10. Sejak2 dah nak masuk 4 series ni jiwa cepat sentap tengok citer2 jiwang nih...ahahaa...

    ReplyDelete
  11. Tokojut den nengok header!!!

    ReplyDelete
  12. Walau dikatakan tak ada kaitan tapi bagaikan itu yg ada kan...

    ReplyDelete
  13. nanti selepas 6 minggu cerita ni mungkin ada kaitan dgn GB.. hehehe

    ReplyDelete
  14. pagal... hahaha
    perkataan tu mamat bangla 1 ofis yg ajar masa mula2 kerja dulu

    ReplyDelete
  15. Salam GB..

    akak suka juga dengar lagu tu.. tp cerita tu x pernah tgk..

    ReplyDelete
  16. salam gb laling,

    jiwang gitu lagu tu yek..hihi

    sebenarnya kak ati masih tak berkesempatan
    tgk cerita tu

    tapi yg pasti setiap jumaat 9mlm
    dah terpacak depan tv3..hehe

    ReplyDelete
  17. ya tuhan dik !
    sib baikk x tersembur akk tgk kan header koo dik ! ...
    larikkkkkkkkkk

    terbantut nak komen entry !

    ReplyDelete
  18. salam jumaat cik GB yg jauh dimato tuuu..,ehHHee

    ReplyDelete
  19. ada melayan juga citer nie haritu
    nampak best
    tapi selalu je lupa nak tengok
    huhuh

    http://welovesusuibu.blogspot.com/2013/05/ubat-sakit-sendi-10-kebaikan-ajht.html

    ReplyDelete
  20. saya pun suka dengan lagu nie..first time dengar dalam kereta time balik keje, sekarang dah melekat, kalau boleh hari2 nak dengar hehe

    ReplyDelete
  21. kak fid, saya tak minat cerita ni. nak tahu nape? sebab kalau saya minat, saya jadi terlalu emosi.

    Btw, tak boleh ke ada cerita tak berunsur cinta lagi. I am too tired dengan perkara-perkara cinta.

    ReplyDelete
  22. lama tak singgah sini.. dh tgk video tu..boleh tahan :D

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D