Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Tuesday, May 28, 2013

'Aku rasa bukan aku yang tak keruan, tapi dia!'

Somewhere at Air Terjun Bekok


Quote kata-kata diri sendiri.

Ehem. Bila ada orang tak keruan, dan penyebabnya adalah kita, apa rasanya ya?

Atau...bila kita tak keruan, dan penyebabnya adalah dia, apa rasa orang tu ek?

Hahah!

P/S: Once a while yang manis-manis itu akan berlaku. Contohnya bila kita dah sarung shawl kaler merah, pastu cabut. Tukar tudung bawal kaler oren. Dan tup tup dia pun pakai baju oren. Manis kan? Oh, semalam sama-sama hijau. Heheh... Seize the moment. :)

30 comments:

  1. Kembang kuncup hati lepas tu dup dap dup dap...ahahhaa...

    ReplyDelete
  2. Aku telah jatuh hati
    - tetiba tingar lirik lagu lama

    ReplyDelete
  3. Cool gile pic tu.

    Klu sedondon gitu, hati mcm ne lak? Sedondon tak? Ke atau cume peratikan dr jauh je?

    Mmm?

    ReplyDelete
  4. wow... ada air pancut keluar dari batang kayu tu la...

    ReplyDelete
  5. Ada chemistry tu, atau chemistry itu yg buat tak keruan..

    ReplyDelete
  6. cinta mmg luar biasa penangannya..:)

    ReplyDelete
  7. bunga2 cinta memang la indah:)

    ReplyDelete
  8. bestnya kalau pakai baju sedondon :)

    ReplyDelete
  9. alhamdulillah, moga berjalan dengan lancar my GB :)

    ReplyDelete
  10. Amboiiii...sedondonn gitu yeee...berbunga2 lah hati...

    ReplyDelete
  11. nak pinjam nd filter bulehhh...?
    dengan kamera sekali...
    dengan orang sekali..
    nak bawak gi bukit belachan..

    en syed dah tanya tuuu....

    ReplyDelete
  12. Saya selalu berpengalaman seperti itu. Kalau dengan orang yang kita tidak suka, kalau pakai baju sama warna, alaa.. no hal la tu. Kalau boleh tak nak perasan kan pun yang sama warna.

    Tapi kalau dengan orang yang kita admire gillerrrr!!! fuh.. really, really seize that moment la! Silap minit could bring a smile to the whole day.

    But I will definitely just jot down the exact moment, date and time, and what color we were having so that once I return to that page, then I would again seize the sweet moment.

    Sigh.

    ReplyDelete
  13. assalamualaiakum GB...cantik gambar tu..;)

    ReplyDelete
  14. Bila GB nak sarong hitam ni...?

    ReplyDelete
  15. comey nya gambar ;)


    eh, saya nak tumpang promosi blog. ada mini kontest untuk menghargai pembaca budiman.

    sila lawat blog saya ;)
    http://betacemerkap.blogspot.com/

    ReplyDelete
  16. tajam mata ko Dino. aku agak, tuh meleleh jeh.

    ReplyDelete
  17. @faraherda.razalan

    this time bukan kes perati dari jauh dahh...huhuhu~

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D