Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Tuesday, April 2, 2013

Jangan takut kalau nampak gadis cantik berdiri seorang diri di tepi lebuhraya selepas Subuh




Sebab gadis cantik itu mungkin GB yang tengah menembak sunrise.

Kui kui kui!!!

P/S: Kepada yang tertanya-tanya, GB makan vitamin C macam kat gambo sebelah kiri ni. Colagen pulak bertukar-tukar dari Pure Marine Collagen ke Le Collagene yang GB beli kat kawan kite kat sini. Sekarang ni pulak tengah minum another type of collagen pulak untuk tujuan tertentu. Dah berhasil kang GB share dengan kengkawan. Selain tu, GB jugak amik Herbalife (yang buat GB terfikir, ini kot sebabnya kenapa GB tak penat walau keja macam Bangla.). Khalas. :D

45 comments:

  1. Kalau betul gadis cantik tu gb takpe....takut nanti rupanya mak lampir yg melambai-lambai...keh3

    ReplyDelete
  2. tak takut eh... seram jer. hehehe

    ReplyDelete
  3. gambar tu tenang pun ada, seram pun ada

    ReplyDelete
  4. tabahnye la GB menembak sunrise selepas subuh tu...

    :)

    hasil tetap chantek...

    ReplyDelete
  5. Ah....ada gadis cantek ke nyonya ke apek ke artis ke kalo dia berdiri sorg tepi lebuh raya pasti...
    saya buat dono...

    bukan takut. tapi sandiwara dunia skrg menakutkan.


    eh...bertukar2 kologen. Xpe ker? Kat opis saya pun asyik becerita je ttg kehebatan kologen. maklumlah mereka golongan wanita

    ReplyDelete
  6. x takut kalau tahu itu GB ekke ;)

    ReplyDelete
  7. buat tak tau je sebab maybe dia jogging ke.. lain la kalau tengah malam bute.. hahaha..

    ReplyDelete
  8. lepas subuh memang segar udaranya,..nampak gadis cantik lagi ...lagi tambah segar subuh itu.

    ReplyDelete
  9. kalau btul gb, leh join...
    kalau bukan gb...leh cabut larik...
    hehe

    ReplyDelete
  10. kita pun ada bli vit C yg mcm gb mkn tu tp jarang2 mkn...sgt2 x berdisiplin, pure marine collagen pon sama..dan herbalife, teh dia tu yg penambah tenaga, dan buatkan sakit kepala kita kurang...tp tu dulu...skg x amek dah...

    ReplyDelete
  11. ewahhhhh.. cool ape menembak di pagi subuh.. tak berkesempatan lagi..

    ReplyDelete
  12. Menembak tengah malam buat apa...

    Tak rindu kami ke? Bila nak dtg rumah?

    ReplyDelete
  13. hai gadis bunga yang cantek..!!!

    ReplyDelete
  14. macam best jer duk kat situ time-time subuh.tenang..hehe

    ReplyDelete
  15. gB,
    Jika kebetulan akak yg terserempak..
    Akak tgk kaki jejak tanah tak...
    Kikikikikiki

    ReplyDelete
  16. assalamualaikum GB...cantiknya pemandangan tu...:)

    ReplyDelete
  17. Berani GB sensorang kat situ ya..

    Rajin makan mcm2..vit..kolagen..nnti share la kesannya ya. Bg semangat kat kita yg malas nak makan benda2 gitu.

    ReplyDelete
  18. Kalau selepas Subuih, GB. Kalau sebelum Subuh, Mak Lampir. Okeh!

    ReplyDelete
  19. kak GB.. bahaye la berseorangan..

    Hehe.. takut nnt..org lain nampak kak GB macam berdua pulak.. :D

    ReplyDelete
  20. kalau tercium bau bunga cempaka, tak berani juga nak berhenti tegur...

    ReplyDelete
  21. akak takada instagram ke? nak follow!:D
    -www.newr0ll0326.blogspot.com-

    ReplyDelete
  22. akak pun dah cuba kolegen masak sendiri.

    ReplyDelete
  23. akak pun dah cuba kolegen masak sendiri.

    ReplyDelete
  24. kalau gadis tu pakai baju putih..konferm saya tekan minyak

    ReplyDelete
  25. kalau aku yg menembak time2 tu mungkin org ingat nenek kebayan.



    .

    ReplyDelete
  26. bab gadis cantik tu tak takut...tapi bab "sebab hal2 tertentu" haaa...tu takuttt hahhahaha

    ReplyDelete
  27. gadis cantik itu GB? wow your optimism is really annoying!...Hahahaa....bunyi jeles tak?

    Tapi pic tu sgt ohsem..kat sawah mana tu?

    ReplyDelete
  28. makan PMC tu ada kesan baik tak pada GB.nak tau jugak nih..sebab akak try google tak de sapa pun citer kesan lepas makan.maknanya pengalaman sendiri la.

    ReplyDelete
  29. hehehe.. boleh la join shoot sekali. kalau nmpk rambut panjang tu memang tak join

    ReplyDelete
  30. nanti pakai name tag tau.. takut silap tegur... hehehee...

    tgh mencari jgk product2 yg bagus ni..

    ReplyDelete
  31. fhm2..tp kalau gb xpe kalau yg lain...camne...hihi

    ReplyDelete
  32. orang atau bukan orang, makhluk Tuhan juga. hehehe.

    ReplyDelete
  33. Kat mana kah gambo sunrise itew diambil??? Seram.

    ReplyDelete
  34. Lepas ni kalau nampak gadis cantik tepi lebuh raya kena posing siap2 la. haha

    ReplyDelete
  35. subhanallaah..
    cantiknyaaaaa

    gb.. kak xtakut. tapi bila mau snap kubur makam diraja f sg sayong?
    ada berani

    ReplyDelete
  36. Bahaya GB dok tepi jalan tu...takut nnti ada yang sambar GB..

    ReplyDelete
  37. GB memang cantik,
    bila nak tembak gambo akak pulak.
    selamat menembak GB :)

    ReplyDelete
  38. GB memang cantik..
    bila nak tembak gambo akak..
    heheh :)

    ReplyDelete
  39. Kalau tempat sunyi2 jangan sensorang ye GB, tepi jalan tempat sibuk pun boleh jadi hal. Jaga diri okeh!

    Makin gebu GB nanti.

    ReplyDelete
  40. Ingatkan GB nak cerita ttg pontianak tadi. hehehe rupanya GB yg do ksnap gambar

    ReplyDelete
  41. kot betul2 gadis cantik kompom boleh mengorat..kang tetiba makhluk lain plak parahhhh

    ReplyDelete
  42. baik2 GB.. kang ada pulak kawan kat sebelah.. kikii

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D