Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Tuesday, April 30, 2013

Chini. Mereka. Dan GB si gadis pingitan. Lebih kurang lah.

Trust me.

Nothing can stop the fun. Not even a pair of baju kurung cotton.

Hay na? :D

GB tengah menyumpit

Penyumpit paling terer. Huhuhu~

Boating.
Kitorang yang gila. Tapi sila fokus kat kabus-kabus kat belakang tuh. GB hilang banyak kalori sebab shot ni. Bape kali try baru puas hati. Member berdua tu dah ready aje nak posing. Tripod taruk atas tangga, set timer 10sec, GB terus lari ke jeti dan join dan pose. First few times tu asyik tak balanced jer! Composition kelaut! 


P/S: Entri ke nih? Entri lah ni kan? Layan kan je la. Esok 1 Mei lagipun. Bila lagi nak mengarut, kan? Selamat bercuti kawan-kawan! :D

37 comments:

  1. pergi tempat macam tu dgn berbaju kurung adalah sangat adventure.

    ReplyDelete
  2. dasat aa GB... cik azue pun tak pernah ke chini berbaju kurung sakan wey...tabik toing..toing..toing...

    ReplyDelete
  3. Nampak ayu pe ngan baju kurungnya :-)

    ReplyDelete
  4. wahhh! belajar sumpit tu.. superb!

    ReplyDelete
  5. seriously saya pernah berada di tempat Gb menyumpit itu, dan mungkin sumpit yANG sama yang kita pegang!!

    ReplyDelete
  6. Gadis bunga terakhir...
    Ayu berbaju kurung.....

    ReplyDelete
  7. Don't play-play with GB. Terer menyumpit rupanya.... ngeeee

    ReplyDelete
  8. Apasal pakai baju kurung masa ke sana tu? Memang nampak feminin tapi mcm kurang sesuai ..... huhu

    ReplyDelete
  9. allololollloo...
    tomei nya pakai baju kurung

    ReplyDelete
  10. ai nk sumpit u bulih..?
    keh2.

    .

    ReplyDelete
  11. Melakukan aktiviti lasak dengan berbaju kurung memang sangat mencabar. hehe. Selamat hari pekerja.

    ReplyDelete
  12. selamat hari pekerja gb..
    penat tp berbaloi kan...hihi

    ReplyDelete
  13. bestnya main sumpit2... wah dgn baju kurung ayu la :)

    ReplyDelete
  14. Dapat jugak Dr.Singa tengok photo penyumpit terhebat tu! Akak dapat pulak tengok photo gadis pingitan. Haishhh...dalam hutan pakai baju kurung no...sweeetttt...

    ReplyDelete
  15. wah ayu gitu menyumpit pakai kurung. style lah !

    ReplyDelete
  16. dlm n3 ni, saya ternampak sesuatu yg comel...

    ReplyDelete
  17. Macam mana boleh pose dengan ayu dan tenang walhal baru lepas berlari2 bagai? Chini is nice, sebenarnya kan?

    ReplyDelete
  18. Tak pernah sampai kat tasik cini. Legendnya selalulah dengar.

    ReplyDelete
  19. gojes view wth gojes girls...!!

    ReplyDelete
  20. hehe...so cute...lari2 pakai baju kurung.set tripod..teringat zaman bujang gila2 dgn kengkwn...

    ReplyDelete
  21. style la..dengan baju kurung je,...heheh

    ReplyDelete
  22. terer ko nyumpit....kalau den.....dah kena montot tok batin dahhhh

    ReplyDelete
  23. Perrghh... siap menyumpit lagi tu... GB pegi mana nie...

    ReplyDelete
  24. Salam GB..ada kawan lelaki nekcik dulu kata kalau pakai bsju kurung kena hujan lebat..nampak ayu deh!!

    ReplyDelete
  25. Salam GB....kawan lelaki nrkcik dulu kata kalau psksi bsju kurung dan kena hujan lebat...nampak lagi ayu deh!!

    ReplyDelete
  26. wow..
    bila tgok gambar terakhir tu.. teringat tasik dyg bunting..

    apapun mcm best tempat ni..

    ReplyDelete
  27. Kawan nekcik kata ( lelaki) org pompuan ni kalau pakai baju kurung kena hujan lebat..nampak ayu deh...dolu dolu masa nekcik bujang kalau hujan ..wah ruginya tak pakai baju kurung hari tu.hi hi!!.

    ReplyDelete
  28. gambar atas skali tu dah ngancam dah gadis desa.

    skali gambo bawah skali tu btuka jadi american nek top model daaa. hahaha

    ReplyDelete
  29. Ayu deh....kalau basah kuyup kena hujan lagii ayu!!!

    ReplyDelete
  30. berbaju kurung Gb masuk hutan.. :)

    comey GB, dulu nk tgk gambar kemain susah..

    ReplyDelete
  31. syok tgk gambar header kt atas tu...kawan baik GB kah?hahahaahahaa...

    satu lg BB suka tgk posing 3org yg last tu....sempoi!!!

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D