Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Wednesday, February 13, 2013

Tripod-less romantic moment



Gini.

GB tertinggal tripod kat hotel masa gi Disneyland. Padahal nak amik gambo fireworks malam tuh. Owh sungguh bengang. Dah la sejuk ketar-ketar. Dengan tong sampah tempat nak tumpang taruk kamera pun dah ada orang conquer taruk anak dia. Alahai...

So bila fireworks start, terpaksalah GB buat apa saja aksi yang boleh asalkan dapat capture that moment sambil feeling romantic sejuk-sejuk sorang-sorang sebab geng lain sume kat port lain and diorang ada tripod okeh!

Nanti GB akan citer detail sikit pasal jenjalan Hong Kong nih ek!

P/S: Next time pegi, sila bawak hasben bersama. Sebab siyes romantic!

72 comments:

  1. lain kali ajak uncle .. uncle sedia jadi tripod.

    ReplyDelete
  2. Cantik!!...

    Meriah mestilah lebih di HK sebab rata-rata bangsa yg sama.

    ReplyDelete
  3. ahhaha cantik2 ..
    dikk berbaloi ! ;)

    ReplyDelete
  4. tanpa tripod pun hasilnya awesome..!!

    ReplyDelete
  5. suasana sungguh pink.! dan itu romantic... :)

    ReplyDelete
  6. dapat ke feel tgk bunga api kalau asyik sibuk ambik gambar... huhu

    ReplyDelete
  7. Cantik! :)

    Dah ada rancangan nak berhanimun ke? ;-)

    ReplyDelete
  8. huuuu GB dah nak berhasben ke? hihihihhuuuuuu

    ReplyDelete
  9. huhuhu.. pasneh kalo I nk g HK kena tunggu ada husband dulu la yek? hurmmm.. bila tahun la kannnnn~


    ReplyDelete
  10. tape tade tripod pon dah cantik tu....

    ReplyDelete
  11. mana nak carik hasben ajak p hk ni hukhukhuk

    ReplyDelete
  12. vah vah vahhh....... **tepoktangan**
    chantek sekali

    ReplyDelete
  13. takpa.
    next year ripit disneyland ni dgn hasben ya.

    :)

    ReplyDelete
  14. okeh apa takda tripod pun, cantik je:)(pendapat org yg tak terror photoG)

    ReplyDelete
  15. bestny GB g disneyland..ada FM tak? hehehehe

    ReplyDelete
  16. assalamualaikum GB...bestnya berada di sana...:)

    ReplyDelete
  17. ajak aku... kalau ko sponsor, aku ok jer, aku tak kisah, sikit2 pedehal.... hahaha

    ReplyDelete
  18. tetap cantik...hurmmm gb dh nk tawen ke...hihi

    ReplyDelete
  19. picturesque!!! happy holidays GB

    ReplyDelete
  20. picturesque!!! happy holidays GB

    ReplyDelete
  21. Takpe.. Nanti GB pergi lagi dengan encik suami... Ternanti2 gambar HK trip..

    ReplyDelete
  22. GB da sampai sana.....InsyaAllah Aspen menyusul nanti k

    ReplyDelete
  23. best nye
    bila lah acu nak sampai HK nie :(

    ReplyDelete
  24. hasben dah ada, cuma beluma ada rezeki nak ke sana... huhuhu

    ReplyDelete
  25. @Kakzakie
    '

    hahaha memang. ada la sikit mat saleh, india, pakistan, filipino dan malaysia. hehehe~

    ReplyDelete
  26. @the malay male

    bunga api 10 minit. amik gambo bape shot je..huhu~

    ReplyDelete
  27. @*SiRibenMerah

    hahah tak perlu la. gi dengan member pun fun!

    ReplyDelete
  28. @Lya Colours

    hahaha!!! pi dengan family atau member pun best lah!

    ReplyDelete
  29. cantik.. bila la nk sampai kat situ..

    tapi kitaorang bawak anak tgk firework kat A'Famosa je.. tiap2 malam ada, free lg.. hahha..

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D