Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Wednesday, February 6, 2013

Magic



Salam.

GB cuti awal sikit. Lama sikit. Jauh sikit. Tapi masih tak sempat nak balas komen dan return visit ke rumah kawan-kawan. Maaf. Jangan amik hati eh.

Thank you kat semua yang sudi komen kat entri lepas. Akuszle ayu, afendi ariff, Amin A.R, the malay male, mrs azmi, Aziela, Rina Avail, MystoryPic, Nizam.Ariff, Daddy Ziyyad, nash, Jemarisuri, jeBateja, CikPuanLawa, Mat Gebu, Ann Ishak, mie, kucinggorenggemok, sepa, j.u.l.i.e, Mak Long Kunang-kunang, tasekM, DrSinga, Kay, JunAina, Lya Colours, Queen, Kakzakie, Hanis Azla, makchaq, diana, Mama2Q.  Sayang semua. Selamat bercuti. :)

P/S: Ada yang tanya, apa magic GB pakai? GB tak jawab. Tapi dia kata magic senyuman. GB tak kata. Dia yang kata. *Sambil mata dia tak lepas dari cincin kat jari GB. Adoiyaiii... :D

21 comments:

  1. Len kali jangan pakai cincin tu...ahahaa...

    Selamat bercuti...

    ReplyDelete
  2. selamat bercuti GB!!! enjoy your holiday....

    ReplyDelete
  3. ....selamat bertunang GB....ehhh...salah kee?.. (*___*)

    ReplyDelete
  4. Mungkin masa entri ni ditulis Kak Azie sedang komen entri sebelum. So nama tidak tersenarai. Wuaaaa!

    Selamat bercuti! Naik kapalterbang lagi?

    ReplyDelete
  5. selamat bercuti..jgn mkn limau byk2..nnt sakit perut..

    ReplyDelete
  6. selamat berjimba-jimbana...eh, kat jari sudah bercincinkah?

    ReplyDelete
  7. Siapa yg sarung cincin? Bila nak tambah cincin kat jari sebelah lagi? Akak nak apply cuti ni.

    ReplyDelete
  8. ps: subway kat tempat kita takde tulis harga wrap for breakfast

    ReplyDelete
  9. gb..rasanya dia nk tgk gb pakai cincin size apa.... :)

    ReplyDelete
  10. kompas hidup..penentu arah tujuan...cheewaah ..

    xpela... nik ok je.. kadang nik pun selalu BW je.. entry tak buat.. vice versa =p

    ReplyDelete
  11. selamat bercuti awakk... cincin tu pon magik gak kan..?!....

    ReplyDelete
  12. Tu gambar kompas, kan..?

    Nanti boleh tak ajar macam mana nak tengok kompas tu...? Buat satu entry khas ke.. Akak ni tak pandai nak tengok.. Kat rumah ni ada gak kompas tp tak tau la samada kompas tu masih elok ataupun dah kong.. hehh

    Selamat bercuti GB.. Have a safe journey.. :)

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D