Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Sunday, January 27, 2013

Will You Still Love Me



Lagu sentap namanya nih...huuu..

*

Kisahnya...suatu ketika dulu ada sorang nih bagi lagu ni dan beberapa lagu lain suruh GB dengor.Of kos lah bila orang bagi lagu, kita akan tengok liriknya jugak kan? Lepas dengar lirik dah tentu la kita ingat dia nak cakap something kan? GB dah perasan sangat dahhhh.... Sekali tup tup dia kata dia suka suka je bagi lagu tuh...takde maksud pape pun.

Vah. Nangis dalam kete! Hahaha!!



Chicago - Will You Still Love Me

Take me as I am
Put your hand in mine now and forever
Darling here I stand, stand before you now
Deep inside I always knew
It was you, you and me
Two hearts drawn together bound by destiny
It was you and you for me
Every road leads to your door
Every step I take forever more

CHORUS:
Just say you'll love me for the rest of your life
I gotta lot of love and I don't want to let go
Will you still love me for the rest of my life?
'Cause I can't go on
No, I can't go on
I can't go on
If I'm on my own

Take me as I am
Put your heart in mine, stay with me forever
'Cause I am just a man who never understood
I never had a thing to prove
Till there was you
You and me
Then it all came clear so suddenly
How close to you that I wanna be

CHORUS

Bridge:
Do you believe a love could run so strong?
Do you believe a love could pass you by?
There was no special one for me
I was the lonely one, you see
But then my heart lost all control
Now you're all that I know

14 comments:

  1. tu laa apa diharap padi seberang.., wak masih kt seberang ni yeee.. kehhkehh2

    ReplyDelete
  2. lagu best, dia share dgn kawan2... kawan2 pulak pikir lain.. huhu

    ReplyDelete
  3. Sama ada di malu nk ngaku atau ego. Definitely ada maksud.

    ReplyDelete
  4. Ggggrrrrrr
    akak kena pun akak gerrrrammmm
    Kita bila bg lagu, mmg sebab lagu itu ada makna..

    ReplyDelete
  5. Lirik dia memang bawa banyak maksud tersirat tu, hihi

    ReplyDelete
  6. kasi je lagu tamparan wanita dekat dia balik heheheh

    ReplyDelete
  7. Chicago..
    jaman saya muda-muda..

    saya suka lagu Gotye yang somebody something tu...

    ReplyDelete
  8. as salam..

    tq sudi memeriahkan suasana.. cik azue polow awak juger.. Good Luck

    ReplyDelete
  9. ahh... abaikan semua tu...
    kita ada bahan2 menenangkan untuk awak...
    sibbek tak kena cukai... heheh...

    ReplyDelete
  10. hahaha...ntah2 btul ada hati. tp maluuuuuuuu

    ReplyDelete
  11. assalamualaikum GB...sedap dengar lagu ni...:)

    ReplyDelete
  12. haha tah2 betul dia nak gitau dia suka GB tapi malu..apadaaa mamat tu..

    dulu sebelum couple pun en.suami bagi lagu gak,lagu ape tah lupa dah.tapi ayat feeling2 la.sy tanya apsal bagi lagu ni?dia sengeh..pastu sy balas eleh suka kat sy la tu.dia sengeh lagi.last2 dah kawen pun kitorang hehehehe

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D