Mahu tahu tentang gadisBunga?

Kengkawan

What makes your day?

Entry tertunggak 1: Pangkor & Taiping. :D
Entry tertunggak 2: Langkawi
Entry tertunggak 3: Kelantan

Blog under renovation. Kelam kabut sikit sana sini.

*

gadisbungablog@gmail.com

NI tabung nak beli senapang~

Facebook Share

Thursday, January 10, 2013

Menten

Some of the Veritasians version JB. Farewell party tadi untuk dak praktikal (duduk, kanan, pakai tudung kalerful) yang last day nye esok. Maaf gambar makanan terpaksa disorokkan untuk elakkan coach kena darah tinggi. Kuikuikui! 


Ok lah. GB tak nafikan yang GB makan lebih sikit sejak seminggu dua ni. Agaknya sebab penat kat site kot. Penat beb! Sampai hitam-hitam ni hah! So bila balik opis je.... amik ko...selera naik mencanak-canak lerr. Ngeee... Lupa pulak bila post-post kat belog, coach kite memerhati. So sekarang GB dah takut. Takut kena marah. Hahaha!!!

Ampun coach! Sorry coach! :p

*

Ok. Azam GB adalah untuk start balik diet Isnin depan. Err...did I typed Isnin? I'm sure it's not a typo. Lalalarikkk!!!

P/S untuk coach: Coach, you don't worry. I weigh myself everyday sebab takut gak terlajak kan. Berat menten tak naik-naik dah, tapi... menten je la..turunnye selowww...kuikuikui!

P/S untuk semua: GB dah kurang burned dalam tempoh kurang 2 minggu. Amazing kan? Selalunya mau makan bulan baru pulih semula. Sebab GB consume Pure Marine Collagen dan Vitamin C! Sama jugak dengan budak berdua yang duduk kat belakang tuh. ;D

30 comments:

the malay male said...

Makan selagi boleh :-)

citarasa rinduan said...

kn piat nanti ngan coach

azieazah said...

Jahat coach U yaaa...

[PCL] said...

kuatkn semangat GB...bknnya kuatkan makan2..heee !!

diana said...

berisi sikit baru comey...

Daddy Ziyyad said...

coach tu sendiri dulu managed lose how many KG?

Ibu n Abah said...

Bila selera nak makan ada... Makan jer.
Nanti bila tak selera, azab rasanya...
(Penghasut plg besar)

Jemarisuri said...

haha...mkn mkn jgn x mkn...kihkih

Shukri Mohd Ali said...

"diet??? okay lepas habiskan cheese kek ni..." - ayat tipikal :P

Dr Singa said...

buulatnya mata!!

littlehumblelynn said...

Hahaha
Mujur xde coach
Kalo x hr2 kena bahan!!

Nizam.Ariff said...

muka terkejut macam kena candid je... hahaha

CiKPuaNLawA said...

awak tahan napas eyhhh...

tasekM said...

pesal muka u mcm budak 18 tahun nih..?
jeles betul!


.

AspenMyL said...

@Daddy Ziyyad

Ehem...ehem....10 kg dalam 4 bulan...and another 2 in 1 month...terima kasih =P

AspenMyL said...

Itu muka takut ke muka sedapp sangat yang dalam gelas tu?? hahahhaa....miss u!

Warna Warni Kehidupan said...

makan.. jangan sia-siakan.. tak baik membazir huhuh

bujal X said...

diet aku da ke laut~keh keh~~

Wak Gelas™ said...

jap, wak kok jadik konpius jugak, yg duduk kanan belah GB ke kanan dari wak tengok gambar ni.., uHHUu (cakap biaq teghang oke)

Tihara said...

farewell utk yang tudung colorful tu ke GB?..

nak naik laju kan..nak tuwun kejap je naik balik..oh metabolisme,I miss u :)

Rapunzeel Cikilolo said...

happy makan-makan dan farewell farewell :)

Fadilah Aziz said...

Takpalah kalau boleh menten, pasni lari and workout lebih sikit pulak, heheh..

L said...

xnmpk mcm menten pun.. haha

sudipVSsenduk said...

isnin depan kan?
bukan isnin bulan depan ke?...

~najwa~ said...

itu...

minum air masak ke hape?


;)

Nur-nba said...

Memang payah nak diet..dugaan banyak.. ;)

Mat Gebu said...

Kann....lagi2 mcm che mat ni, ngadap benda2 bess je ari2..grrr... K-oat dah rasa tak boleh nak telan..tapi kena gak telan atas nasihat Doc..huhu...dalam gambar tu tone kulit memasing sama jee...berkampung kat site juga ke yg lelain tu...

Nida Mohd said...

Haha..mcm saya,time mkn xberingat lps tu sibuk nk diet tp pantang nmpk makanan, mesti nk sebat..ssh btl nk diet secara berdisiplin..

maria firdz said...

tak penah pikir nak diet.. pikir nk naik berat badan je.. hehe

ieda said...

sesekali ngelat ok je kan ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...