Tentang GB

My Photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the real source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Thursday, January 10, 2013

Menten

Some of the Veritasians version JB. Farewell party tadi untuk dak praktikal (duduk, kanan, pakai tudung kalerful) yang last day nye esok. Maaf gambar makanan terpaksa disorokkan untuk elakkan coach kena darah tinggi. Kuikuikui! 


Ok lah. GB tak nafikan yang GB makan lebih sikit sejak seminggu dua ni. Agaknya sebab penat kat site kot. Penat beb! Sampai hitam-hitam ni hah! So bila balik opis je.... amik ko...selera naik mencanak-canak lerr. Ngeee... Lupa pulak bila post-post kat belog, coach kite memerhati. So sekarang GB dah takut. Takut kena marah. Hahaha!!!

Ampun coach! Sorry coach! :p

*

Ok. Azam GB adalah untuk start balik diet Isnin depan. Err...did I typed Isnin? I'm sure it's not a typo. Lalalarikkk!!!

P/S untuk coach: Coach, you don't worry. I weigh myself everyday sebab takut gak terlajak kan. Berat menten tak naik-naik dah, tapi... menten je la..turunnye selowww...kuikuikui!

P/S untuk semua: GB dah kurang burned dalam tempoh kurang 2 minggu. Amazing kan? Selalunya mau makan bulan baru pulih semula. Sebab GB consume Pure Marine Collagen dan Vitamin C! Sama jugak dengan budak berdua yang duduk kat belakang tuh. ;D

30 comments:

  1. kuatkn semangat GB...bknnya kuatkan makan2..heee !!

    ReplyDelete
  2. coach tu sendiri dulu managed lose how many KG?

    ReplyDelete
  3. Bila selera nak makan ada... Makan jer.
    Nanti bila tak selera, azab rasanya...
    (Penghasut plg besar)

    ReplyDelete
  4. haha...mkn mkn jgn x mkn...kihkih

    ReplyDelete
  5. "diet??? okay lepas habiskan cheese kek ni..." - ayat tipikal :P

    ReplyDelete
  6. Hahaha
    Mujur xde coach
    Kalo x hr2 kena bahan!!

    ReplyDelete
  7. muka terkejut macam kena candid je... hahaha

    ReplyDelete
  8. pesal muka u mcm budak 18 tahun nih..?
    jeles betul!


    .

    ReplyDelete
  9. @Daddy Ziyyad

    Ehem...ehem....10 kg dalam 4 bulan...and another 2 in 1 month...terima kasih =P

    ReplyDelete
  10. Itu muka takut ke muka sedapp sangat yang dalam gelas tu?? hahahhaa....miss u!

    ReplyDelete
  11. makan.. jangan sia-siakan.. tak baik membazir huhuh

    ReplyDelete
  12. jap, wak kok jadik konpius jugak, yg duduk kanan belah GB ke kanan dari wak tengok gambar ni.., uHHUu (cakap biaq teghang oke)

    ReplyDelete
  13. farewell utk yang tudung colorful tu ke GB?..

    nak naik laju kan..nak tuwun kejap je naik balik..oh metabolisme,I miss u :)

    ReplyDelete
  14. happy makan-makan dan farewell farewell :)

    ReplyDelete
  15. Takpalah kalau boleh menten, pasni lari and workout lebih sikit pulak, heheh..

    ReplyDelete
  16. xnmpk mcm menten pun.. haha

    ReplyDelete
  17. isnin depan kan?
    bukan isnin bulan depan ke?...

    ReplyDelete
  18. itu...

    minum air masak ke hape?


    ;)

    ReplyDelete
  19. Memang payah nak diet..dugaan banyak.. ;)

    ReplyDelete
  20. Kann....lagi2 mcm che mat ni, ngadap benda2 bess je ari2..grrr... K-oat dah rasa tak boleh nak telan..tapi kena gak telan atas nasihat Doc..huhu...dalam gambar tu tone kulit memasing sama jee...berkampung kat site juga ke yg lelain tu...

    ReplyDelete
  21. Haha..mcm saya,time mkn xberingat lps tu sibuk nk diet tp pantang nmpk makanan, mesti nk sebat..ssh btl nk diet secara berdisiplin..

    ReplyDelete
  22. tak penah pikir nak diet.. pikir nk naik berat badan je.. hehe

    ReplyDelete
  23. sesekali ngelat ok je kan ;)

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D