Kengkawan

What makes your day?

Tunggu. GB pasti akan curi sikit masa untuk blogwalk nanti. Sekarang busy sikit ye... :D

*

gadisbungablog@gmail.com. @ http://instagram.com/cikgb

NI tabung nak beli senapang~

Facebook Share

Thursday, January 10, 2013

Menten

Some of the Veritasians version JB. Farewell party tadi untuk dak praktikal (duduk, kanan, pakai tudung kalerful) yang last day nye esok. Maaf gambar makanan terpaksa disorokkan untuk elakkan coach kena darah tinggi. Kuikuikui! 


Ok lah. GB tak nafikan yang GB makan lebih sikit sejak seminggu dua ni. Agaknya sebab penat kat site kot. Penat beb! Sampai hitam-hitam ni hah! So bila balik opis je.... amik ko...selera naik mencanak-canak lerr. Ngeee... Lupa pulak bila post-post kat belog, coach kite memerhati. So sekarang GB dah takut. Takut kena marah. Hahaha!!!

Ampun coach! Sorry coach! :p

*

Ok. Azam GB adalah untuk start balik diet Isnin depan. Err...did I typed Isnin? I'm sure it's not a typo. Lalalarikkk!!!

P/S untuk coach: Coach, you don't worry. I weigh myself everyday sebab takut gak terlajak kan. Berat menten tak naik-naik dah, tapi... menten je la..turunnye selowww...kuikuikui!

P/S untuk semua: GB dah kurang burned dalam tempoh kurang 2 minggu. Amazing kan? Selalunya mau makan bulan baru pulih semula. Sebab GB consume Pure Marine Collagen dan Vitamin C! Sama jugak dengan budak berdua yang duduk kat belakang tuh. ;D

30 penambah perisa secukup rasa:

the malay male said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Makan selagi boleh :-)

citarasa rinduan said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kn piat nanti ngan coach

azieazah said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Jahat coach U yaaa...

[PCL] said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kuatkn semangat GB...bknnya kuatkan makan2..heee !!

diana said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

berisi sikit baru comey...

Daddy Ziyyad said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

coach tu sendiri dulu managed lose how many KG?

Ibu n Abah said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Bila selera nak makan ada... Makan jer.
Nanti bila tak selera, azab rasanya...
(Penghasut plg besar)

Jemarisuri said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

haha...mkn mkn jgn x mkn...kihkih

Shukri Mohd Ali said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

"diet??? okay lepas habiskan cheese kek ni..." - ayat tipikal :P

Dr Singa said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

buulatnya mata!!

littlehumblelynn said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Hahaha
Mujur xde coach
Kalo x hr2 kena bahan!!

Nizam.Ariff said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

muka terkejut macam kena candid je... hahaha

CiKPuaNLawA said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

awak tahan napas eyhhh...

tasekM said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

pesal muka u mcm budak 18 tahun nih..?
jeles betul!


.

AspenMyL said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Daddy Ziyyad

Ehem...ehem....10 kg dalam 4 bulan...and another 2 in 1 month...terima kasih =P

AspenMyL said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Itu muka takut ke muka sedapp sangat yang dalam gelas tu?? hahahhaa....miss u!

Warna Warni Kehidupan said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

makan.. jangan sia-siakan.. tak baik membazir huhuh

bujal X said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

diet aku da ke laut~keh keh~~

Wak Gelas™ said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

jap, wak kok jadik konpius jugak, yg duduk kanan belah GB ke kanan dari wak tengok gambar ni.., uHHUu (cakap biaq teghang oke)

Tihara said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

farewell utk yang tudung colorful tu ke GB?..

nak naik laju kan..nak tuwun kejap je naik balik..oh metabolisme,I miss u :)

Rapunzeel Cikilolo said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

happy makan-makan dan farewell farewell :)

Fadilah Aziz said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Takpalah kalau boleh menten, pasni lari and workout lebih sikit pulak, heheh..

L said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

xnmpk mcm menten pun.. haha

sudipVSsenduk said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

isnin depan kan?
bukan isnin bulan depan ke?...

~najwa~ said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

itu...

minum air masak ke hape?


;)

Nur-nba said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Memang payah nak diet..dugaan banyak.. ;)

Mat Gebu said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Kann....lagi2 mcm che mat ni, ngadap benda2 bess je ari2..grrr... K-oat dah rasa tak boleh nak telan..tapi kena gak telan atas nasihat Doc..huhu...dalam gambar tu tone kulit memasing sama jee...berkampung kat site juga ke yg lelain tu...

Nida Mohd said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Haha..mcm saya,time mkn xberingat lps tu sibuk nk diet tp pantang nmpk makanan, mesti nk sebat..ssh btl nk diet secara berdisiplin..

maria firdz said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tak penah pikir nak diet.. pikir nk naik berat badan je.. hehe

ieda said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sesekali ngelat ok je kan ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...