Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Saturday, January 5, 2013

Happy Birthday, Sugar Daddy. ;D

Ayah GB yang tengah melawan bosan menunggu mamat komputer install software.
Hari lahirnya hari ini. 

Dulu masa GB dan adik kecik lagi, pantang ayah balik keje, mesti berkerumun memasing nak tarik stokin ayah.

Dulu masa kecik-kecik, bila dengar bunyi pintu diketuk stail ayah, berebut memasing nak bukak pintu.

Dulu masa kecik-kecik, pantang pukul 9.30 malam, ayah suruh tutup TV, pakai tudung, pastu duduk ramai-ramai. Ayah nak buat taklim. (Baca buku hadis).

*

Sekarang kitorang dah besor-besor, so takde la berkerumun nak tarik stokin ayah lagi. Tapi kitorang totap anak-anak kecik ayah.

Selamat hari lahir to ayah GB. InsyaAllah seboleh mungkin GB akan cuba jadi anak yang baik. Kek sikret resipi feveret ayah next week ehhh Gb beli, sebab minggu ni tak balik Key Ell. Huhuhu~

P/S: Dalam pada tu godek godek gak resipi kek kot kot ada yang tersama, boleh buat senirik. Jimat sikit. Hahahaha!!!

29 comments:

  1. Selamat hari ulangtahun kelahiran, En. Omar.

    Semoga terus sihat dan ceria di samping keluarga tercinta.

    :)

    ReplyDelete
  2. selamat hari lahir pak cik :) merangkap ayahanda cik GB :) moga dpnjgkn usia dan dperluaskn rezeki..

    ReplyDelete
  3. selamat ulang tahun kelahiran buat ayah GB .. senyum menawan !

    semoga sihat dan sejahtera selalu .. aminn ;)

    ReplyDelete
  4. Selamat hari lahir ayah GB
    semoga mendapat redha rahmat dan keberkatan dariNya yang maha Esa di dunia dan akhirat
    amin...

    ReplyDelete
  5. Moga dipanjangkan usia dan dimurahkan rezki..

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah...
    Selamat menyambut hari kelahiran buat sugar daddy gB...
    Ada sessi Taklim.... Sama mcm daddy kat rumah ni buat sessi taklim lepas isyak..

    ReplyDelete
  7. Selamat menyambut ulangtahun kelahiran untuk ayah GB... Moga ayah GB terus sihat dan cergas..

    Buat lebih sikit kek tu tau... Pastu campak la sepotong dua kat rumah akak... hehe..

    ReplyDelete
  8. happy birthday sugar... Moga daddy diberikan kesihatan yg bagus dan diberkati Allah selalu, Amin ;-)

    ReplyDelete
  9. Slmt hr lahir pakcik, smart dan nampak kuat lg ayah GB ea..

    ReplyDelete
  10. selamat hari lahir utk ur sugar daddy hehehe
    kek buatan sendiri bukan saja jimat malah penuh dengan kesedapan kasih sayang hahaha

    ReplyDelete
  11. Untung GB masih punya ayah,moga ayah GB panjang umur dan di murahkan rezeki...Jaga dia baik2 eh:)

    Dah 10 tahun ayah saya pergi...T_T

    ReplyDelete
  12. Salam..tersama pula birthday kami ya..btw hp birthday to gb's father..

    ReplyDelete
  13. hepi besday buat ayah GB...
    hurmm mesti ada kek special dr gb ni...hihi

    ReplyDelete
  14. Pakcik Omar, anak dara pakcik ni makin hari makin manis. Nanti kalu ada orang masuk minang, cepat-cepat kasi tau kitaorang ek?

    hehehe

    Selamat ulangtahun kelahiran Pakcik Omar. Semoga sejahtera dan ceria selalu.

    ReplyDelete
  15. untungla dpt bapak mertua camni.., ihiIKks, hepi besday pakcik Omar tuuu

    ReplyDelete
  16. Selamat Hari Lahir buat ayah GB.. Bila dah buat kek tu.. tayang le kat blog ni..

    ReplyDelete
  17. selamat hari lahir pakcik
    :-)

    ReplyDelete
  18. onsemmmmm

    ayah gn masih kekal hensem dan macho..

    manis GB dr ayah rupanya
    happy birthday pakcik omar

    ReplyDelete
  19. Okey... la tu bosan pun masih senyum manis...

    SELAMAT HARI LAHIR pakcik...

    ReplyDelete
  20. Comel je ayah senyum...macam GB senyum :)



    Happy birthday pakcik!

    ReplyDelete
  21. Selamat Hari Lahir Pakcik..
    semoga sentiasa di bawah lindungan Allah SWT...

    ReplyDelete
  22. selamat hari lahir utk ayahanda GB

    ReplyDelete
  23. Selamat ulangtahun buat ayah GB... Lewatlah wish sebab kakak 2 hari pusing sana-sini tak buka pun blog

    ReplyDelete
  24. slmt hari lahir tuk yr dad juga ye GB

    ReplyDelete
  25. happy birthday uncle.. moga diberkati Allah selalu...

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D