Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Sunday, January 13, 2013

Einsamer Hirte (The Lonely Shepherd)

Japanese Garden, Taman Merdeka, JB

At first GB ingat ni lagu Kitaro. Puasssss cari di merasa ceruk tapi tidak berjumpa. Patut la tak berjumpa. Bukan lagu Kitaro rupanya. Ceh!

GB sangat sukaaaa lagu ni sebab bila dengar, dengan automatik rasa sayu je. Hahaha. So meh GB share dengan kengkawan pulak ye. The Lonely Shepherd by Gheorghe Zamfir.


15 comments:

  1. Dah selalu dgr cuma br tahu pemiliknya

    ReplyDelete
  2. Unik dan menarik...xleh tidoq so layn lg ni dl...bes no...

    ReplyDelete
  3. visiting here with a smile. take care.. have a nice day ~ =)

    Regards,
    http://www.lonelyreload.com (A Growing Teenager Diary) ..

    ReplyDelete
  4. owh..ini tajuk dia, dah berzaman saya suka lagu ni,dgr dr kaset seorang lecturer(masa tu zaman pakai kaset), siap minta copy record dr dia dgn muka tak malunya, tp sayangnya pastu dah rosak tape tu....

    ReplyDelete
  5. Emm..kalo tgh sedih dgr bertambah tambah sayu..

    ReplyDelete
  6. banyak sungguh bejalan sejak duk Jb ye kak fid..hhe

    ReplyDelete
  7. Dah dgr...den ingat pun kitaro...bukan erk...??

    ReplyDelete
  8. akak kalau dengar music ni rasa sayu sangat..german kan?

    ReplyDelete
  9. GB, memang tenang lagu ni...

    untuk rehat minda di hari minggu.

    ReplyDelete
  10. Tak pernah singgah Taman Merdeka.. lalu je..

    ReplyDelete
  11. kawan dengan kambing je.. mana tak lonely...!

    ReplyDelete
  12. salute lah! terer la dia main bnda alah tu...buluh ke apa? ni kalo tnjuk kt husband nih mau dia nk pi carik satu.. :p

    ReplyDelete
  13. memang sayu semacam je lagu ni...apa nama alat muzik dia tiup tu ek?macam seruling je gayanya

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D