Tentang GB

My Photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the real source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Friday, January 25, 2013

250113. Hari lahir terakhir sebagai seorang single mingle

Berlatar belakangkan Ficus benjamina tua di Taman Tasik Perdana
25 Januari 2013.

Yep. GB punye birthday. Sila wish di kotak komen andai sudi ye. Hahaha!!

Namun GB sudah dapat hadiah sehari awal. Tengs to CPL yang sudi beri hadiah dan belanja makan sup tulang merah.

Dan terima kasih juga kepada yang sudi wish dekat fesbuk. GB agak bizi minggu ni sebenarnya...sebab tu tak dapat nak komen sakan kat fesbuk dan juga kat belog. InsyaAllah dalam tempoh cuti panjang ni GB akan catch up balik mana yang tertinggal.

P/S: Berkenaan tajuk tu, kawan-kawan semua aminkanlah ye. Terima kasih. Sebab sejujurnya belum ada lagi yang kata dia mahu jaga GB. :)

53 comments:

  1. wak pon nk ucap selamat harijadi dear Gb., muger2 sentiasa dimurahkan rejeki dicepatkan jodoh.. amin ya robbal alaminn

    sori lmbt wish, better late than never.., ahhhHaa

    ReplyDelete
  2. Selamat HAri Lahir GB....Moga sentiasa di BERKATI dan di pertemukan JODOH dengan insan yang sanggup JAGA hang.....Isya ALLAH.....

    ReplyDelete
  3. Amin..selamat hari lahir gb.semoga bertemu pasangan yang boleh menjaga gb sebaiknya amin

    ReplyDelete
  4. Inshaa ALLAH..akan ada la yg sudi tu..:)

    ReplyDelete
  5. wuuuhuuuu.....

    happy birthday beb!!
    beg baru kah..??
    ")

    ReplyDelete
  6. Selamat menyambut ulangtahun kelahiran GB.. Akak doakan GB dapat apa yang GB impikan selama ini.. InsyaAllah...

    Moga Allah makbulkan segala doa.. Amin..

    ReplyDelete
  7. Selamat Ulang Tahun Kelahiran GB...semoga dipanjangkan umur , murah rezeki dan sihat selalu.

    ReplyDelete
  8. Ya Allah moga kau perkenankan doa anak gadis ini. Amin...

    Happy birthday GB.

    ReplyDelete
  9. nak wish lagi...
    ermmm.. kali ke berapa eyhh...
    x kisah lahhh...

    Selamat ulang tahun kelahiran buat gB..
    semoga di lindungi, di rahmati, di beri jodoh yang baik, di murah kan rezeki oleh Allah SWT ...

    InsyaAllah...

    Aminnnn

    ReplyDelete
  10. aminnnnn...

    selamat hari lahir beb.
    moga tercapai apa yg dicita.


    .

    ReplyDelete
  11. selamat hari jadi GB.

    semoga bertemu jodoh...

    ReplyDelete
  12. hepi besday GB...
    i pray for u so that next year u will celebrate your bday with your hubby..:P

    ReplyDelete
  13. happy birthday Dinda ..GB ..
    aminnn ... InsyaAllah .... akan ada yang akan tolong jaga nanti ..

    ReplyDelete
  14. gb, sy bukak entry ni dgn penuh harapan tau tgk tajuk...hahaha... insyaAllah semoga Allah SWT perkenankan doa hambaNya..aminn

    hepi bday gb!

    ReplyDelete
  15. amin... semoga masin tajuk GB tu, hehehehe

    ReplyDelete
  16. GB suweetnya kamu ni!!! suweet sampai buat diriku tersenyum senyum sendiri ni!! comey lotey..

    Selamat hari lahir GB!
    semoga bertemu jodoh cepat, dengan orang yang beriman.. amin.. =)

    ReplyDelete
  17. Happy birthday GB!!


    Moga tercapai hajat mu...

    Tahun depan berdua :) Amin...

    ReplyDelete
  18. selamat hari lahir sayam!!

    semoga apa yg di cita2 tu..tercapaii.. aminnnnn^^V

    ReplyDelete
  19. Amiin, Ya Rabbal Alamin. Sejujurnya, dia tak perlu kata pada GB. Dia hanya perlu kata pada mak ayah GB jer...hehehehehehe.

    Owh, happy birthday, darling.

    ReplyDelete
  20. hapiiiii birthdayyyyyyyyyyyyyyyyyyy
    to you
    yohoooooo

    ReplyDelete
  21. GB: saya dah lama tak sempat nk berblog walking kat tempat awk nie!!!

    selamat hari lahir!! dan saya doakan kebahagian awak sampai hujung nyawa!!

    tahniah kepada bakal pasangan dan juga kepada awak juga selamat menempuh tempoh jagaan baru :)

    ReplyDelete
  22. GB...sanah helwa. ..happy birthday ye...selmt menempuh alam rumh tangga. ..salam kenal
    Suteraungu87.blogspot.com

    ReplyDelete
  23. Selamat hari lahir GB...moga dipermudahkan segala urusan....

    ReplyDelete
  24. Happy besday to u GB ...

    ** salam kenalannn

    ReplyDelete
  25. selamat hari lahir Gb..
    salam kenal dan follow sini dari blog mama maszull :D

    ciksu doakan semoga panjang umur dan sentiasa murah rezeki.amin

    ReplyDelete
  26. Epi besday....smg pnjg umur dan murah rezeki....

    ReplyDelete
  27. Sabar. sabar dan sabar. Optimislah pada Allah lebih drpd anda optimis pada manusia. Jgn risau pasti anda dpt yg anda idamkan satu hari nanti sempena hadiah hari jadi. slmt hari jadi.

    ReplyDelete
  28. tahniah and happy birthday.
    samalah dgn hr lahir suami akak

    ReplyDelete
  29. takda yang mustahil
    dengan izinNya beb!

    aku pun kawin in 3 mths je,

    kemon! u can do it!

    semangatttttt

    HAPPY BIRTHDAY SWEET DARLING!!

    ReplyDelete
  30. aamiin..insha Allah mudah2an diperkenankan doa..
    happy birthday GB :)

    ReplyDelete
  31. as salam... cik azue datang vertandang...by the way..dtg ni nak menjemput tuan umah join my GA..meh la..semoga ukhwah berpanjangan..
    http://kuazue.blogspot.com/2013/01/kome-nak-tak-my-2013-1-give-away.html?m=1

    ReplyDelete
  32. selamat hari lahir, semoga dipermudahkan segala urusan

    ReplyDelete
  33. assalamualaikum GB....selamat hari lahir GB n mama akan doakan niat tu akan termakbul la yer dan boleh la makan nasi minyak GB nanti...:)

    ReplyDelete
  34. Salam, Semoga segala yang diinginkan dimakbulkan Allah..

    ReplyDelete
  35. Happy birthday GB!

    ameen..ameen Ya Rabbal 'alamiin..insyaAllah!

    ReplyDelete
  36. sekali lagi nak wish..
    selamat hari lahir semoga panjang umur murah rezeki dan di permudahkan segala urusan.... terutama atas tajuk tu.. amin

    ReplyDelete
  37. Happy Belated Birthday GB.. Semoga dipertemukan dengan pasangan hidup yang baik dan beriman..

    ReplyDelete
  38. Happy birthday GB!!Kita aminkan doa itu...insyaAllah..

    ReplyDelete
  39. wak pon takut tengok beg besor gedabak tu kena hempok leh koma 3 hari 3 malam.., uhhUUU

    ReplyDelete
  40. ahhaa., sibbaik ko moderate komen wak tadi leh dilit ye kalo X sukak.., ;-p

    ReplyDelete
  41. amin..jagn risau.jodoh tukadang2 datang tanpa iduga..
    happy birthday GB!

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D