Mahu tahu tentang gadisBunga?

Kengkawan

What makes your day?

Entry tertunggak 1: Pangkor & Taiping. :D
Entry tertunggak 2: Langkawi
Entry tertunggak 3: Kelantan

Blog under renovation. Kelam kabut sikit sana sini.

*

gadisbungablog@gmail.com

NI tabung nak beli senapang~

Facebook Share

Friday, January 25, 2013

250113. Hari lahir terakhir sebagai seorang single mingle

Berlatar belakangkan Ficus benjamina tua di Taman Tasik Perdana
25 Januari 2013.

Yep. GB punye birthday. Sila wish di kotak komen andai sudi ye. Hahaha!!

Namun GB sudah dapat hadiah sehari awal. Tengs to CPL yang sudi beri hadiah dan belanja makan sup tulang merah.

Dan terima kasih juga kepada yang sudi wish dekat fesbuk. GB agak bizi minggu ni sebenarnya...sebab tu tak dapat nak komen sakan kat fesbuk dan juga kat belog. InsyaAllah dalam tempoh cuti panjang ni GB akan catch up balik mana yang tertinggal.

P/S: Berkenaan tajuk tu, kawan-kawan semua aminkanlah ye. Terima kasih. Sebab sejujurnya belum ada lagi yang kata dia mahu jaga GB. :)

53 comments:

Wak Gelas™ said...

wak pon nk ucap selamat harijadi dear Gb., muger2 sentiasa dimurahkan rejeki dicepatkan jodoh.. amin ya robbal alaminn

sori lmbt wish, better late than never.., ahhhHaa

jeBateja said...

Selamat HAri Lahir GB....Moga sentiasa di BERKATI dan di pertemukan JODOH dengan insan yang sanggup JAGA hang.....Isya ALLAH.....

Acik Erna said...

Amin..selamat hari lahir gb.semoga bertemu pasangan yang boleh menjaga gb sebaiknya amin

❤Kamsiah❤ said...

Inshaa ALLAH..akan ada la yg sudi tu..:)

Dr Singa said...

wuuuhuuuu.....

happy birthday beb!!
beg baru kah..??
")

azieazah said...

Aaminnn...! perkenankanlah.

~ Cik Azz ~ said...

Selamat menyambut ulangtahun kelahiran GB.. Akak doakan GB dapat apa yang GB impikan selama ini.. InsyaAllah...

Moga Allah makbulkan segala doa.. Amin..

[PCL] said...

Selamat Ulang Tahun Kelahiran GB...semoga dipanjangkan umur , murah rezeki dan sihat selalu.

Lelaki Ini said...

selamat hari lahir!

Kakzakie said...

Ya Allah moga kau perkenankan doa anak gadis ini. Amin...

Happy birthday GB.

CiKPuaNLawA said...

nak wish lagi...
ermmm.. kali ke berapa eyhh...
x kisah lahhh...

Selamat ulang tahun kelahiran buat gB..
semoga di lindungi, di rahmati, di beri jodoh yang baik, di murah kan rezeki oleh Allah SWT ...

InsyaAllah...

Aminnnn

tasekM said...

aminnnnn...

selamat hari lahir beb.
moga tercapai apa yg dicita.


.

Rapunzeel Cikilolo said...

selamat hari jadi GB.

semoga bertemu jodoh...

Daddy Ziyyad said...

hepi besday GB...
i pray for u so that next year u will celebrate your bday with your hubby..:P

Chik Att said...

happy birthday Dinda ..GB ..
aminnn ... InsyaAllah .... akan ada yang akan tolong jaga nanti ..

SYANI said...

Happy birthday GB....

Lya Colours said...

selamat hari lahir cik adik !!!

Munnafendy said...

gb, sy bukak entry ni dgn penuh harapan tau tgk tajuk...hahaha... insyaAllah semoga Allah SWT perkenankan doa hambaNya..aminn

hepi bday gb!

Che Rosliza Che Mat said...

Happy Birthday...

Seri Kandi Tanah Jauhar said...

amin... semoga masin tajuk GB tu, hehehehe

nabilah_2908 said...

Happy Birthday GB...!! :) :)

littlehumblelynn said...

Happy birthday dik!!!!

Kella said...

GB suweetnya kamu ni!!! suweet sampai buat diriku tersenyum senyum sendiri ni!! comey lotey..

Selamat hari lahir GB!
semoga bertemu jodoh cepat, dengan orang yang beriman.. amin.. =)

~najwa~ said...

Happy birthday GB!!


Moga tercapai hajat mu...

Tahun depan berdua :) Amin...

hanie said...

selamat hari lahir sayam!!

semoga apa yg di cita2 tu..tercapaii.. aminnnnn^^V

Aziela said...

Amiin, Ya Rabbal Alamin. Sejujurnya, dia tak perlu kata pada GB. Dia hanya perlu kata pada mak ayah GB jer...hehehehehehe.

Owh, happy birthday, darling.

Anash said...

hapiiiii birthdayyyyyyyyyyyyyyyyyyy
to you
yohoooooo

Riri Yoorin said...

GB: saya dah lama tak sempat nk berblog walking kat tempat awk nie!!!

selamat hari lahir!! dan saya doakan kebahagian awak sampai hujung nyawa!!

tahniah kepada bakal pasangan dan juga kepada awak juga selamat menempuh tempoh jagaan baru :)

ummiaiman said...

GB...sanah helwa. ..happy birthday ye...selmt menempuh alam rumh tangga. ..salam kenal
Suteraungu87.blogspot.com

Mat Gebu said...

Selamat hari lahir GB...moga dipermudahkan segala urusan....

Irfa said...

amin :)

happy bday ye

fazilzura said...

Happy besday to u GB ...

** salam kenalannn

diana said...

amin...

mudah-mudahan ye....

QasehnyaRania said...

selamat hari lahir Gb..
salam kenal dan follow sini dari blog mama maszull :D

ciksu doakan semoga panjang umur dan sentiasa murah rezeki.amin

..:::FIRDAUS@HUDA::.. said...

Epi besday....smg pnjg umur dan murah rezeki....

Eyrique Ettiqazz. said...

Sabar. sabar dan sabar. Optimislah pada Allah lebih drpd anda optimis pada manusia. Jgn risau pasti anda dpt yg anda idamkan satu hari nanti sempena hadiah hari jadi. slmt hari jadi.

Nieda ramly said...

tahniah and happy birthday.
samalah dgn hr lahir suami akak

BonekadalamChermin said...

takda yang mustahil
dengan izinNya beb!

aku pun kawin in 3 mths je,

kemon! u can do it!

semangatttttt

HAPPY BIRTHDAY SWEET DARLING!!

Tihara said...

aamiin..insha Allah mudah2an diperkenankan doa..
happy birthday GB :)

Kuazue Mohd said...

as salam... cik azue datang vertandang...by the way..dtg ni nak menjemput tuan umah join my GA..meh la..semoga ukhwah berpanjangan..
http://kuazue.blogspot.com/2013/01/kome-nak-tak-my-2013-1-give-away.html?m=1

the malay male said...

selamat hari lahir, semoga dipermudahkan segala urusan

norh said...

happy birthday GB

Aminnn :)

Wanita Mutalib suka Share Instagram's Pictures said...

Happy birthday GB :) AMIN!!!!!

Mas Zull said...

assalamualaikum GB....selamat hari lahir GB n mama akan doakan niat tu akan termakbul la yer dan boleh la makan nasi minyak GB nanti...:)

Nizam.Ariff said...

Salam, Semoga segala yang diinginkan dimakbulkan Allah..

Kalamhati said...

Happy birthday GB!

ameen..ameen Ya Rabbal 'alamiin..insyaAllah!

zino said...

sekali lagi nak wish..
selamat hari lahir semoga panjang umur murah rezeki dan di permudahkan segala urusan.... terutama atas tajuk tu.. amin

Nur-nba said...

Happy Belated Birthday GB.. Semoga dipertemukan dengan pasangan hidup yang baik dan beriman..

sepa said...

hepi besday, GB.

Fadilah Aziz said...

Happy birthday GB!!Kita aminkan doa itu...insyaAllah..

Wak Gelas™ said...

wak pon takut tengok beg besor gedabak tu kena hempok leh koma 3 hari 3 malam.., uhhUUU

Wak Gelas™ said...

ahhaa., sibbaik ko moderate komen wak tadi leh dilit ye kalo X sukak.., ;-p

zie marziah said...

amin..jagn risau.jodoh tukadang2 datang tanpa iduga..
happy birthday GB!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...