Mahu tahu tentang gadisBunga?

Kengkawan

What makes your day?

Entry tertunggak 1: Pangkor & Taiping. :D
Entry tertunggak 2: Langkawi
Entry tertunggak 3: Kelantan

*

gadisbungablog@gmail.com

NI tabung nak beli senapang~

Facebook Share

Thursday, December 6, 2012

Yang ingin GB kongsi...



Dulu GB suka masuk contest. Masa zaman sekolah, masuk contest mewarna dan teka silang kata kat majalah Dewan Pelajar. Menang tempat pertama contest mewarna. Saguhati untuk teka silang kata.

Lepas tu masa kat main campus GB pernah join contest kat Cleo. Menang juga. Dan pernah menang surat pilihan dalam majalah Cleo tu juga.

Lepas tu GB dah tak sempat join contest.

*

Sekarang ni ada dua contest yang menarik yang GB teringin nak join. Harap-harap sempat la sebab sekarang ni dah busy balik. Contest photography dari Areef Ibn Naeem (klik link untuk join) dan contest Maybank2U yang macam GB dah baca kat blog Mat Gebu.

Jom la join. Tak kisah la menang ke tak menang kan.

Harap-harap GB sempat curi time untuk join. Sekian...

P/S: To Nina, be strong. Kepada ibunya juga. Anda kuat. GB dan kawan-kawan sentiasa di sisi.

30 penambah perisa secukup rasa:

Kakzakie said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Kalau kakak bab ambil gambar memang fail. Gambar yg GB ambil utk N3 ini pun cantik.

AspenMyL said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Camne kita nak buktikan yang kita sokong awak 200% untuk join??? (Cewahh......)

Wak Gelas™ said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wak pon penah menang hadiah jugakk.. ahHHa

Yunus Badawi said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

mcmana saya nak join sedangkan kamera pun takde ....huhu

zie marziah said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

selamat bercontest:)

glemer ye majalah dewan pelajar, ke kita sebaya?hehehe

Nida Mohd said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

saya suka jugak join contest smbil isi masa lapang..tapi klo bab yg ada slogan memang fail lah...

Munnafendy said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

klau contest gmbr tu bleh terima penyertaan gmbr dr hp cabuk, sy pun teringin nk join! :p

Aziela said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Semoga seronok bercontest

ratu siput said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wish u luck utk dedua contest tu nanti ye GB :)

Ibu n Abah said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Pernah masuk.. Tak pernah menang..
Tak masuk2 dah..

Lya Colours said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

malas join contest. vitamin M memang berleluasa hehe

Rara Nasiha said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kita pernah jugak join contest, tp tak pernah menang pulak. hehehe. takda rezeki :)

NM03 said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

uishhh







dah lama tak masuk kontes

~najwa~ said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Kalau menang contest belanja kami.....

Ekeke

ieda said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

akk dah lama mood joint GA ke laut GB ... akk doakan ada rejeki GB !

Rtp Farra Arisha said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

since primary school i was confident in my ability to join into any contest in my very best condition, but luck wasn't beside me yet. kecuali participate dalam storytelling competition...

hehe, apapun semoga berjaya GB. :)

Tihara said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

as salam

good luck untuk kontes2 tersebut :)

Amanda Suria said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

along suka semua gambar2 GB post ni...bila la bonus nak masuk..along nak beli kamera canggih..

Queen said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

huih..dengor tajuk contest pun takut nak cuba masuk..haha..kompem ni otai2 belaka nih

citarasa rinduan said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hopeee adik join ya..

harap ustaz areef pilih gb

Nisah Idham said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

x pernah lagi mencuba contest2 ni hehee

diana said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kalau kontest gambar2 ni emmang akak tak join le..tak reti bab2 photoG ni..:p

JunAina said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Nak kena tambah ilmu dan beli kamera baru baru boleh masuk kontest kalau dak kena gelak jerk...:)

Nur-nba said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Nak juga masuk contest Areef tu tapi tak sempat cari lagi gambar yg sesuai.

sepa said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

gud luck eh. :)

Areef Ibn Naim said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

salam,

jemputlah join, saya dah tunda tarikh tutup tu... good luck! :)

mie said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

contest apa tu?
nak join juga..
nak jadi pesaing ni...
hahahahaa

Daddy Ziyyad said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kontes paling besar saya menang hadiah ialah kontes Courts mammoth...dapat hadiah ~ RM8K...:)

kontes fotografi? menarik...

CiKPuaNLawA said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

nak cuba.. tp x tau cmne caranya...

Jemari_Suri said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

cantik la gambar bulan tu...hurmmm nk ambik tak tau camne..hikhik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...