Mahu tahu tentang gadisBunga?

Kengkawan

What makes your day?

Entry tertunggak 1: Pangkor & Taiping. :D
Entry tertunggak 2: Langkawi
Entry tertunggak 3: Kelantan

Blog under renovation. Kelam kabut sikit sana sini.

*

gadisbungablog@gmail.com

NI tabung nak beli senapang~

Facebook Share

Thursday, December 6, 2012

Yang ingin GB kongsi...



Dulu GB suka masuk contest. Masa zaman sekolah, masuk contest mewarna dan teka silang kata kat majalah Dewan Pelajar. Menang tempat pertama contest mewarna. Saguhati untuk teka silang kata.

Lepas tu masa kat main campus GB pernah join contest kat Cleo. Menang juga. Dan pernah menang surat pilihan dalam majalah Cleo tu juga.

Lepas tu GB dah tak sempat join contest.

*

Sekarang ni ada dua contest yang menarik yang GB teringin nak join. Harap-harap sempat la sebab sekarang ni dah busy balik. Contest photography dari Areef Ibn Naeem (klik link untuk join) dan contest Maybank2U yang macam GB dah baca kat blog Mat Gebu.

Jom la join. Tak kisah la menang ke tak menang kan.

Harap-harap GB sempat curi time untuk join. Sekian...

P/S: To Nina, be strong. Kepada ibunya juga. Anda kuat. GB dan kawan-kawan sentiasa di sisi.

30 comments:

Kakzakie said...

Kalau kakak bab ambil gambar memang fail. Gambar yg GB ambil utk N3 ini pun cantik.

AspenMyL said...

Camne kita nak buktikan yang kita sokong awak 200% untuk join??? (Cewahh......)

Wak Gelas™ said...

wak pon penah menang hadiah jugakk.. ahHHa

Yunus Badawi said...

mcmana saya nak join sedangkan kamera pun takde ....huhu

zie marziah said...

selamat bercontest:)

glemer ye majalah dewan pelajar, ke kita sebaya?hehehe

Nida Mohd said...

saya suka jugak join contest smbil isi masa lapang..tapi klo bab yg ada slogan memang fail lah...

Munnafendy said...

klau contest gmbr tu bleh terima penyertaan gmbr dr hp cabuk, sy pun teringin nk join! :p

Aziela said...

Semoga seronok bercontest

ratu siput said...

wish u luck utk dedua contest tu nanti ye GB :)

Ibu n Abah said...

Pernah masuk.. Tak pernah menang..
Tak masuk2 dah..

Lya Colours said...

malas join contest. vitamin M memang berleluasa hehe

Rara Nasiha said...

kita pernah jugak join contest, tp tak pernah menang pulak. hehehe. takda rezeki :)

NM03 said...

uishhh







dah lama tak masuk kontes

~najwa~ said...

Kalau menang contest belanja kami.....

Ekeke

ieda said...

akk dah lama mood joint GA ke laut GB ... akk doakan ada rejeki GB !

Rtp Farra Arisha said...

since primary school i was confident in my ability to join into any contest in my very best condition, but luck wasn't beside me yet. kecuali participate dalam storytelling competition...

hehe, apapun semoga berjaya GB. :)

Tihara said...

as salam

good luck untuk kontes2 tersebut :)

Amanda Suria said...

along suka semua gambar2 GB post ni...bila la bonus nak masuk..along nak beli kamera canggih..

Queen said...

huih..dengor tajuk contest pun takut nak cuba masuk..haha..kompem ni otai2 belaka nih

citarasa rinduan said...

hopeee adik join ya..

harap ustaz areef pilih gb

Nisah Idham said...

x pernah lagi mencuba contest2 ni hehee

diana said...

kalau kontest gambar2 ni emmang akak tak join le..tak reti bab2 photoG ni..:p

JunAina said...

Nak kena tambah ilmu dan beli kamera baru baru boleh masuk kontest kalau dak kena gelak jerk...:)

Nur-nba said...

Nak juga masuk contest Areef tu tapi tak sempat cari lagi gambar yg sesuai.

sepa said...

gud luck eh. :)

Areef Ibn Naim said...

salam,

jemputlah join, saya dah tunda tarikh tutup tu... good luck! :)

mie said...

contest apa tu?
nak join juga..
nak jadi pesaing ni...
hahahahaa

Daddy Ziyyad said...

kontes paling besar saya menang hadiah ialah kontes Courts mammoth...dapat hadiah ~ RM8K...:)

kontes fotografi? menarik...

CiKPuaNLawA said...

nak cuba.. tp x tau cmne caranya...

Jemari_Suri said...

cantik la gambar bulan tu...hurmmm nk ambik tak tau camne..hikhik

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...