Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the real source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Thursday, December 6, 2012

Yang ingin GB kongsi...



Dulu GB suka masuk contest. Masa zaman sekolah, masuk contest mewarna dan teka silang kata kat majalah Dewan Pelajar. Menang tempat pertama contest mewarna. Saguhati untuk teka silang kata.

Lepas tu masa kat main campus GB pernah join contest kat Cleo. Menang juga. Dan pernah menang surat pilihan dalam majalah Cleo tu juga.

Lepas tu GB dah tak sempat join contest.

*

Sekarang ni ada dua contest yang menarik yang GB teringin nak join. Harap-harap sempat la sebab sekarang ni dah busy balik. Contest photography dari Areef Ibn Naeem (klik link untuk join) dan contest Maybank2U yang macam GB dah baca kat blog Mat Gebu.

Jom la join. Tak kisah la menang ke tak menang kan.

Harap-harap GB sempat curi time untuk join. Sekian...

P/S: To Nina, be strong. Kepada ibunya juga. Anda kuat. GB dan kawan-kawan sentiasa di sisi.

30 comments:

  1. Kalau kakak bab ambil gambar memang fail. Gambar yg GB ambil utk N3 ini pun cantik.

    ReplyDelete
  2. Camne kita nak buktikan yang kita sokong awak 200% untuk join??? (Cewahh......)

    ReplyDelete
  3. wak pon penah menang hadiah jugakk.. ahHHa

    ReplyDelete
  4. mcmana saya nak join sedangkan kamera pun takde ....huhu

    ReplyDelete
  5. selamat bercontest:)

    glemer ye majalah dewan pelajar, ke kita sebaya?hehehe

    ReplyDelete
  6. saya suka jugak join contest smbil isi masa lapang..tapi klo bab yg ada slogan memang fail lah...

    ReplyDelete
  7. klau contest gmbr tu bleh terima penyertaan gmbr dr hp cabuk, sy pun teringin nk join! :p

    ReplyDelete
  8. wish u luck utk dedua contest tu nanti ye GB :)

    ReplyDelete
  9. Pernah masuk.. Tak pernah menang..
    Tak masuk2 dah..

    ReplyDelete
  10. malas join contest. vitamin M memang berleluasa hehe

    ReplyDelete
  11. kita pernah jugak join contest, tp tak pernah menang pulak. hehehe. takda rezeki :)

    ReplyDelete
  12. uishhh







    dah lama tak masuk kontes

    ReplyDelete
  13. Kalau menang contest belanja kami.....

    Ekeke

    ReplyDelete
  14. akk dah lama mood joint GA ke laut GB ... akk doakan ada rejeki GB !

    ReplyDelete
  15. since primary school i was confident in my ability to join into any contest in my very best condition, but luck wasn't beside me yet. kecuali participate dalam storytelling competition...

    hehe, apapun semoga berjaya GB. :)

    ReplyDelete
  16. as salam

    good luck untuk kontes2 tersebut :)

    ReplyDelete
  17. along suka semua gambar2 GB post ni...bila la bonus nak masuk..along nak beli kamera canggih..

    ReplyDelete
  18. huih..dengor tajuk contest pun takut nak cuba masuk..haha..kompem ni otai2 belaka nih

    ReplyDelete
  19. hopeee adik join ya..

    harap ustaz areef pilih gb

    ReplyDelete
  20. x pernah lagi mencuba contest2 ni hehee

    ReplyDelete
  21. kalau kontest gambar2 ni emmang akak tak join le..tak reti bab2 photoG ni..:p

    ReplyDelete
  22. Nak kena tambah ilmu dan beli kamera baru baru boleh masuk kontest kalau dak kena gelak jerk...:)

    ReplyDelete
  23. Nak juga masuk contest Areef tu tapi tak sempat cari lagi gambar yg sesuai.

    ReplyDelete
  24. salam,

    jemputlah join, saya dah tunda tarikh tutup tu... good luck! :)

    ReplyDelete
  25. contest apa tu?
    nak join juga..
    nak jadi pesaing ni...
    hahahahaa

    ReplyDelete
  26. kontes paling besar saya menang hadiah ialah kontes Courts mammoth...dapat hadiah ~ RM8K...:)

    kontes fotografi? menarik...

    ReplyDelete
  27. nak cuba.. tp x tau cmne caranya...

    ReplyDelete
  28. cantik la gambar bulan tu...hurmmm nk ambik tak tau camne..hikhik

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D