Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Thursday, December 20, 2012

What's special today?

Into the rain

20.12.2012.

What's special today?

Johor cuti. So GB cuti. 1/4 of the day tidur la dari kul 12am to 6am ofkos. And 1/4 of the day GB spent untuk melulur dan pakai mask dan cuci baju dan mengemas. 1/4 lagi di ofis. Sekejap je tapi. Tengok Istanbul Aku Datang, tapi 1/4 je sebab file korap pulak.

Sekarang tinggal lagi 1/4 hari. Mau cari makan yang special pulak. Special bagi GB la tapi...

P/S: Megi asam laksa pun special sebenarnya. Penangan Istanbul Aku Datang yangsempat tengok 1/4 je tu. Oh by the way, suke suke suke deko dan costume dalam citer tu!!! Red Communications films memang tak pernah mengecewakan!

28 comments:

  1. Tak reti nak tengok movie kat pc/lappy.. Tengok sekejap je dah sakit pinggang sbb duduk lama2...

    Nak ngadap lappy sambil meniarap dsbnya lagi la tak reti.. Nak kena duduk atas kerusi jugak...

    ReplyDelete
  2. makan telur 1/4 ngan megi...hehe
    tingin nk tgk cite tu bile ntah ? :)

    ReplyDelete
  3. Istanbul Aku Datang.


    love the film.
    love the doodles!

    ReplyDelete
  4. best jalan cerita nya..ringan je..tak kusut kepala

    ReplyDelete
  5. walaupun awan hitan pic tetap awesome

    ReplyDelete
  6. omaigod, omaigod, omaigod...

    hehe... suke watak dean dalam Istanbul Aku Datang...

    suke jugak constume, suke jugak deco rumah dlm cite tu...

    :)

    ReplyDelete
  7. Rmi gak puji cite istanbul tu. Mmm...jb ujan eh?

    ReplyDelete
  8. bestnya tengok filem istambul aku datang :D

    ReplyDelete
  9. kami baru je layan..Istanbul Aku Datang.. loq laq kann..

    ReplyDelete
  10. nk tgk jugklah instabul aku dtg

    ReplyDelete
  11. Wanna to know...akak 2 kali tgk citer ni..huhu..
    Opss! Tgk kat lam tennet jgkk...best citernya kan! Tambah pula ada si Beto tuu...;-)

    ReplyDelete
  12. ngeri gambo tu...sunyi cantek tapi....

    ReplyDelete
  13. What Special Today?? Erm....nak keluar carik sesuap nasi macam biasa. Cewahhh!!!

    ReplyDelete
  14. Instanbul Aku Datang !!
    akak tengok kat Astro First je..
    akak pun suke deko umah tu.. cantik !!

    ReplyDelete
  15. takut nak drive bila cuaca mcm ni.. rela duduk ofis sampai hujan teduh

    ReplyDelete
  16. best ke istanbul aku datang.. nak kene tengokjugalah gayanya ni =p

    ReplyDelete
  17. Owhhh...nak nengok jugak le Istanbul Aku Datang boleh cari idea utk deko rumah baru.

    ReplyDelete
  18. istanbul aku datang..mmg best tak rugi tonton...hihi

    ReplyDelete
  19. bestnya melulur, saya pun suka tapi selalu tiada masa(baca:malas):P

    ReplyDelete
  20. nie kira jalan2 bawa kamera lah nie .. cantik tembakan ko dik !

    ReplyDelete
  21. assalamualaikum GB... dah ptg2 ni teringat plak maggi kat dapur tu...:)

    ReplyDelete
  22. Lisa Surihani tu comel kan...:P

    Bengong yusri tu...bini comel2, org lain selamba aja dapat peluk..kah kah kah

    ReplyDelete
  23. Megi asam laksa....sedapp lah GB...

    ReplyDelete
  24. tarikh tu cantik kalau wat kawen or tunang or apa2 yg sewaktu dgnnya kan?

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D