Mahu tahu tentang gadisBunga?

Kengkawan

What makes your day?

Entry tertunggak 1: Pangkor & Taiping. :D
Entry tertunggak 2: Langkawi
Entry tertunggak 3: Kelantan

Blog under renovation. Kelam kabut sikit sana sini.

*

gadisbungablog@gmail.com

NI tabung nak beli senapang~

Facebook Share

Thursday, December 20, 2012

What's special today?

Into the rain

20.12.2012.

What's special today?

Johor cuti. So GB cuti. 1/4 of the day tidur la dari kul 12am to 6am ofkos. And 1/4 of the day GB spent untuk melulur dan pakai mask dan cuci baju dan mengemas. 1/4 lagi di ofis. Sekejap je tapi. Tengok Istanbul Aku Datang, tapi 1/4 je sebab file korap pulak.

Sekarang tinggal lagi 1/4 hari. Mau cari makan yang special pulak. Special bagi GB la tapi...

P/S: Megi asam laksa pun special sebenarnya. Penangan Istanbul Aku Datang yangsempat tengok 1/4 je tu. Oh by the way, suke suke suke deko dan costume dalam citer tu!!! Red Communications films memang tak pernah mengecewakan!

28 comments:

~ Cik Azz ~ said...

Tak reti nak tengok movie kat pc/lappy.. Tengok sekejap je dah sakit pinggang sbb duduk lama2...

Nak ngadap lappy sambil meniarap dsbnya lagi la tak reti.. Nak kena duduk atas kerusi jugak...

Tihara said...

makan telur 1/4 ngan megi...hehe
tingin nk tgk cite tu bile ntah ? :)

BonekadalamChermin said...

Istanbul Aku Datang.


love the film.
love the doodles!

diana said...

best jalan cerita nya..ringan je..tak kusut kepala

MystoryPic said...

walaupun awan hitan pic tetap awesome

haslinda said...

omaigod, omaigod, omaigod...

hehe... suke watak dean dalam Istanbul Aku Datang...

suke jugak constume, suke jugak deco rumah dlm cite tu...

:)

faraherda.razalan said...

Rmi gak puji cite istanbul tu. Mmm...jb ujan eh?

Hanamiko Sakura said...

bestnya tengok filem istambul aku datang :D

Hanamiko Sakura said...

ops.. typo *istanbul :)

Azian Elias said...

kami baru je layan..Istanbul Aku Datang.. loq laq kann..

faiq said...

nk tgk jugklah instabul aku dtg

Pn Kartini said...

Wanna to know...akak 2 kali tgk citer ni..huhu..
Opss! Tgk kat lam tennet jgkk...best citernya kan! Tambah pula ada si Beto tuu...;-)

tasekM said...

gambor sungguh pergh.

CiKPuaNLawA said...

ngeri gambo tu...sunyi cantek tapi....

AspenMyL said...

What Special Today?? Erm....nak keluar carik sesuap nasi macam biasa. Cewahhh!!!

Nisah Idham said...

Instanbul Aku Datang !!
akak tengok kat Astro First je..
akak pun suke deko umah tu.. cantik !!

sudipVSsenduk said...

takut nak drive bila cuaca mcm ni.. rela duduk ofis sampai hujan teduh

Queen said...

best ke istanbul aku datang.. nak kene tengokjugalah gayanya ni =p

Nur-nba said...

Maggi fav husband Nur...

JunAina said...

Owhhh...nak nengok jugak le Istanbul Aku Datang boleh cari idea utk deko rumah baru.

Jemarisuri said...

istanbul aku datang..mmg best tak rugi tonton...hihi

Fadilah Aziz said...

bestnya melulur, saya pun suka tapi selalu tiada masa(baca:malas):P

ieda said...

nie kira jalan2 bawa kamera lah nie .. cantik tembakan ko dik !

Mas Zull said...

assalamualaikum GB... dah ptg2 ni teringat plak maggi kat dapur tu...:)

Daddy Ziyyad said...

Lisa Surihani tu comel kan...:P

Bengong yusri tu...bini comel2, org lain selamba aja dapat peluk..kah kah kah

zino said...

cantik gambar tu....

Mat Gebu said...

Megi asam laksa....sedapp lah GB...

Mama2Q said...

tarikh tu cantik kalau wat kawen or tunang or apa2 yg sewaktu dgnnya kan?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...