Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Friday, December 28, 2012

Puteri Harbour: Tempat hangout yang cool... ;D

Borak-borak tentang kehidupan sambil tengok view kapal-kapal. Cool. :D

Dia macam ni tau.

Kita ada banyak benda nak borak dengan kawan kita. So, kene la pegi tempat yang sesuai. Macam kat Puteri Harbour ni ke...

Sebab, member tu lupa pulak nak bawak passport. Kalau tak dah hang out kat seberang tambak dahhhh....

Kan kan?

P/S: Borak kat mamak pun boleh. Tapi hingar bingar banyak la... huuuu~

20 comments:

  1. komen 1 : gambar memang koolll...

    komen 2 : semalam sekejap ja dapat borak kan... tapi 5-6 topik gak... ehheee....

    ReplyDelete
  2. Cool...
    Lg cool jika borak dlm yacht..
    Sambil di bawa bersiar2 ...
    Pastu ada chef masak lauk kegemaran...
    Mmg sgt cool.....

    ReplyDelete
  3. BORAK KAT MAMAK.. BAJU BAU ASAP ROKOK!

    ala..
    caps lock..

    ReplyDelete
  4. Kwn laki ke kwn pompuan? Klu kwn laki yg jenis KAWAN je...tmpt mcm ni boleh timbulkan perasaan sesuatu.....klu kwn pompuan, err...sy tak suka sbb t sy bual sorang sbb t kwn sy dok sms bf die je. No-no! Klu kwn lelaki yg ada harapan boleh berkongsi jiwa...YES! YES! YES!

    Itu klu sy bujang mcm gb la....klu dah kawen ni, nak lepas ke situ rasanya....huarghhhhh! (menguap)

    Heee~

    ReplyDelete
  5. Jom hangout kat bawah pokok, sambil pekena cendol...!!

    ReplyDelete
  6. perantau macam saya kena standby passport walau kemana2...

    ReplyDelete
  7. Borak2 sambil naik yacht layan sunset, sangat ohsem tau...:P

    ReplyDelete
  8. along suka tempat2 mcm2 ni..leh berangan mcm org kaya...

    ReplyDelete
  9. Bila nak bawak kita naik kapal tu wak??

    ReplyDelete
  10. borak memang best
    nak plak dengan kaki borak
    akak end up
    akan terus diam
    hahahah

    ReplyDelete
  11. akak belum sampai sini lagi GB, bawa akak, leh kita borak2 ;-))))

    ReplyDelete
  12. Salam Kenal..

    Gambar ni nampak ketenangan sangat. Tapi tak sure kalau tengah hari terik pegi dekat sini..mesti kulit terbakaq.. huhuh

    Style Me Gorgeous By Qashmere For All & Plus Size Fashion

    Blog Qashmere
    Take Care Sis

    ReplyDelete
  13. Kalau masuk dalam yacht tu lagi cool kan..

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D