Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the real source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Monday, December 10, 2012

Kenapa saya kene repeat? (Updated)



Sebab saya dah terlepas blue hour dan hues sunrise yang ohsem giler macam yang kakak DrSinga dah captured kat sini!!!

(Nangis tengok gambar dia sebab saya baru sedar apa yang dah saya terlepas!)

Last time datang jerebu kelabu, so viewnya lain. Nak tengok? Sini..

*

Pape pun, hilang jugak gian nak menyunrise. Untuk seketika. Yerr...untuk seketika ye. Walau tak puas hati sebab diri sendiri sampai lambat, tapi saya puas hati sebab dapat menyunrise bersama kawan-kawan yang saya sayang. :)

Kawan-kawan yang saya sayang. Dari kiri: CikPuanLawa, DrSinga, gB.
(Nak tengok photo kitorang bertiga di port yang sama 6 bulan lepas? Sini eh...)


P/S: Harap-harap bulan January nanti cuaca cantik supaya dapat sunrise dan sunset yang cantik-cantik juga. ;D

58 comments:

  1. amboiii... tak sabar tunggu january nampak...ehheee... sabo2 2..3..minggu jaaa....

    takpe2..
    nanti g ripit dengan abang S dot2.. eyhh..

    ReplyDelete
  2. Bawak bekal makanan tak? :)

    _________________________
    I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://s.exps.me

    ReplyDelete
  3. tak sempat KakCik...:)

    sibbb CPL ada air kotak!!

    ReplyDelete
  4. nak join la lepas ni..kah kah kah..boleh piknik !

    ReplyDelete
  5. Nanti sambil menembak boleh bawak nasi lemak lepak berkelah kat situ.

    ReplyDelete
  6. cantik2 ...
    bukan mudah nak dpt sunrise kan ! ;)

    ReplyDelete
  7. Sambil berpicnic sambil tangkap gambar. Cantik.

    ReplyDelete
  8. nak join jugak mcm Daddy Ziyyad tapi bukan utk menembak tapi utk piknik .... boleh?

    ReplyDelete
  9. as salam

    cantik gambo nye..manis orang nye :)

    ReplyDelete
  10. wah..siap bawak tikar bagai..lain kali bawak bantal sekali..heheh

    ReplyDelete
  11. syp gmbr yg ditangkap cantik sama seperti tukang tangkapnya jugak. Gbob.

    ReplyDelete
  12. @CiKPuaNLawA

    haha. January kan bulan besday kiter... ;D

    ReplyDelete
  13. @Kakcik Nur

    saya bawak bekal chewing gum je mak! hahaha!

    ReplyDelete
  14. @ieda

    tak mudah kalau asyik lambat je. hahaha!

    ReplyDelete
  15. @Yunus Badawi

    boleh caye ke tuuu?

    bab bangun awal? hahaha!

    ReplyDelete
  16. @Tihara

    kitorang memang manis macam madhu. hahaha!

    ReplyDelete
  17. hehe...bwk tikar bantal semua...sure tak terlepas lagi...
    GB so sweet lah...

    ReplyDelete
  18. hahahahaha..kali ni tanpa ragu2..confirm doktor singa!!! keh keh keh!!

    ReplyDelete
  19. Bestnya siap piknik.. Teringin nak 'menyunrise' dengan GB.. Nanti kita set the date..erm boleh ke?

    ReplyDelete
  20. jejak>baca> dan follow:)

    http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/

    ReplyDelete
  21. erkk.. mana saya? hahaha..
    ok fine... pasneh daku merajok la..
    petik2 piano sorg2..

    ReplyDelete
  22. @*SiRibenMerah

    alaaaa awakkk...kite kelam kelibut hari tu!!

    ReplyDelete
  23. sangat onsemmmmm


    bestnya picnik.. jeles ok

    ReplyDelete
  24. waaaaaaaaaaaaaaaaa...
    (tadi nanges kat DrSinga's )
    kenapa?
    why?
    jodoh kita berjumpa belum sampai lagi???
    hehehe

    ReplyDelete
  25. cantiknya. pandai betul you tangkap gambar :)

    ReplyDelete
  26. @citarasa rinduan

    jangan jeles kakak! nanti kite bentang tikar depan CR okey!

    ReplyDelete
  27. @Anash+

    dah dah....jgn nangis. tu katanya nak ke selatan. kalau JB moh je kite berjodohan. hehehe!

    ReplyDelete
  28. salam gadis bunga
    Melawat gb di malam selasa sambil bertanyakan perkhabaran'

    ReplyDelete
  29. @TiranaAduka

    salam...

    terima kasih sudi melawat gadisBunga ya.. :D

    ReplyDelete
  30. Sanggup picnic nak tunggu sunrise yee

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D