Mahu tahu tentang gadisBunga?

Kengkawan

What makes your day?

Entry tertunggak 1: Pangkor & Taiping. :D
Entry tertunggak 2: Langkawi
Entry tertunggak 3: Kelantan

Blog under renovation. Kelam kabut sikit sana sini.

*

gadisbungablog@gmail.com

NI tabung nak beli senapang~

Facebook Share

Monday, December 10, 2012

Kenapa saya kene repeat? (Updated)



Sebab saya dah terlepas blue hour dan hues sunrise yang ohsem giler macam yang kakak DrSinga dah captured kat sini!!!

(Nangis tengok gambar dia sebab saya baru sedar apa yang dah saya terlepas!)

Last time datang jerebu kelabu, so viewnya lain. Nak tengok? Sini..

*

Pape pun, hilang jugak gian nak menyunrise. Untuk seketika. Yerr...untuk seketika ye. Walau tak puas hati sebab diri sendiri sampai lambat, tapi saya puas hati sebab dapat menyunrise bersama kawan-kawan yang saya sayang. :)

Kawan-kawan yang saya sayang. Dari kiri: CikPuanLawa, DrSinga, gB.
(Nak tengok photo kitorang bertiga di port yang sama 6 bulan lepas? Sini eh...)


P/S: Harap-harap bulan January nanti cuaca cantik supaya dapat sunrise dan sunset yang cantik-cantik juga. ;D

58 comments:

CiKPuaNLawA said...

amboiii... tak sabar tunggu january nampak...ehheee... sabo2 2..3..minggu jaaa....

takpe2..
nanti g ripit dengan abang S dot2.. eyhh..

Kakcik Nur said...

Bawak bekal makanan tak? :)

_________________________
I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://s.exps.me

Dr Singa said...

tak sempat KakCik...:)

sibbb CPL ada air kotak!!

alien said...

siap berkelah tu..
gud3

Ermie Dharlya said...

Whoaaa semangatnyaaaaaa!!!

Daddy Ziyyad said...

nak join la lepas ni..kah kah kah..boleh piknik !

JunAina said...

Nanti sambil menembak boleh bawak nasi lemak lepak berkelah kat situ.

Rapunzeel Cikilolo said...

kena berkampung dr malamnye lagi la :)

ieda said...

cantik2 ...
bukan mudah nak dpt sunrise kan ! ;)

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

perghh...cantikk...

;)

littlehumblelynn said...

dr singa smp awal sikit kot?

Kakzakie said...

Sambil berpicnic sambil tangkap gambar. Cantik.

m.u.l.a.n said...

waalllaaa... best nya...!!

Yunus Badawi said...

nak join jugak mcm Daddy Ziyyad tapi bukan utk menembak tapi utk piknik .... boleh?

Tihara said...

as salam

cantik gambo nye..manis orang nye :)

MystoryPic said...

Amboiiii... macam kembar jer...

Queen said...

siap bertikar.. =)

diana said...

wah..siap bawak tikar bagai..lain kali bawak bantal sekali..heheh

Anonymous said...

syp gmbr yg ditangkap cantik sama seperti tukang tangkapnya jugak. Gbob.

gadisBunga™ said...

@CiKPuaNLawA

haha. January kan bulan besday kiter... ;D

gadisBunga™ said...

@Kakcik Nur

saya bawak bekal chewing gum je mak! hahaha!

gadisBunga™ said...

@Dr Singa

pastu minum tepi kete!

gadisBunga™ said...

@alien

tak sempat berkelah tepi tasik pon!

gadisBunga™ said...

@Ermie Dharlya

mesti!!!

gadisBunga™ said...

@Daddy Ziyyad


helehhhhh~

gadisBunga™ said...

@JunAina

heheh.

boleh..boleh.

gadisBunga™ said...

@Rapunzeel Cikilolo

huuu over sangat tuh!!

gadisBunga™ said...

@ieda

tak mudah kalau asyik lambat je. hahaha!

gadisBunga™ said...

@GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr


huhu tengkiu bebeh!

gadisBunga™ said...

@littlehumblelynn

dia sampai awal banyak!

gadisBunga™ said...

@Kakzakie

tak piknik pun haritu...heheheh!

gadisBunga™ said...

@m.u.l.a.n

jom join!

gadisBunga™ said...

@Yunus Badawi

boleh caye ke tuuu?

bab bangun awal? hahaha!

gadisBunga™ said...

@Tihara

kitorang memang manis macam madhu. hahaha!

gadisBunga™ said...

@MystoryPic

hahaha! kembar lain mak ayah tapi. ;D

gadisBunga™ said...

@Queen

nasib baik ada tikar tuh!

gadisBunga™ said...

@diana

bahaya bawak bantal!

gadisBunga™ said...

@Anonymous

saya cantik ek? Mekasihhh...ngeee.

;D

❤Kamsiah❤ said...

hehe...bwk tikar bantal semua...sure tak terlepas lagi...
GB so sweet lah...

Munnafendy said...

hahahahaha..kali ni tanpa ragu2..confirm doktor singa!!! keh keh keh!!

Nur-nba said...

Bestnya siap piknik.. Teringin nak 'menyunrise' dengan GB.. Nanti kita set the date..erm boleh ke?

gadisBunga™ said...

@❤Kamsiah❤


hahaha. over betul tuh kak!

gadisBunga™ said...

@Munnafendy

selamat berkenalan! heheeh~

gadisBunga™ said...

@Nur-nba

boleh!!! bile? ahad. nak?

myfirdz said...

jejak>baca> dan follow:)

http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/

gadisBunga™ said...

@myfirdz

thank you~

*SiRibenMerah said...

erkk.. mana saya? hahaha..
ok fine... pasneh daku merajok la..
petik2 piano sorg2..

gadisBunga™ said...

@*SiRibenMerah

alaaaa awakkk...kite kelam kelibut hari tu!!

citarasa rinduan said...

sangat onsemmmmm


bestnya picnik.. jeles ok

Anash said...

waaaaaaaaaaaaaaaaa...
(tadi nanges kat DrSinga's )
kenapa?
why?
jodoh kita berjumpa belum sampai lagi???
hehehe

Rara Nasiha said...

cantiknya. pandai betul you tangkap gambar :)

gadisBunga™ said...

@citarasa rinduan

jangan jeles kakak! nanti kite bentang tikar depan CR okey!

gadisBunga™ said...

@Anash+

dah dah....jgn nangis. tu katanya nak ke selatan. kalau JB moh je kite berjodohan. hehehe!

gadisBunga™ said...

@Rara Nasiha

hehe tengkiu cik nara!

TiranaAduka said...

salam gadis bunga
Melawat gb di malam selasa sambil bertanyakan perkhabaran'

gadisBunga™ said...

@TiranaAduka

salam...

terima kasih sudi melawat gadisBunga ya.. :D

the malay male said...

Sanggup picnic nak tunggu sunrise yee

gadisBunga™ said...

@the malay male

sangguppp...!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...