Mahu tahu tentang gadisBunga?

Kengkawan

What makes your day?

Entry tertunggak 1: Pangkor & Taiping. :D
Entry tertunggak 2: Langkawi
Entry tertunggak 3: Kelantan

Blog under renovation. Kelam kabut sikit sana sini.

*

gadisbungablog@gmail.com

NI tabung nak beli senapang~

Facebook Share

Friday, December 7, 2012

Kahwin



I wish my future husband nanti pandai amik gambar, so nanti dia boleh amik gambar anak kitorang cantik-cantik nanti.

*

Tapi kalau dah cinta, amik gambar tercropped sebelah badan pun takpe. Sayang je. Seni katanya. Kalau dah cinta lah kan?

P/S: Susah nak jadi senseless sebenarnya. Susah. :)

35 comments:

Nurul Ain said...

dh ada calon ke dik..mudahan berkekalan hingga akhirnya.amin

Nizam.Ariff said...

aku terperasan yang follower ko (masa aku masuk ni) cecah 1000.

Pasal selipar tu, kat masjid atau surau ek? Orang kata tak elok pakai kasut terbalik atau selipar lain2... entahlah..

Ibu n Abah said...

I like entry pg ni....
Ada wawasan...

CiKPuaNLawA said...

awak..
kadang2 kan orang tak pandai ambek gambar tu lagi cantek gambo nya dari orang yg dah pro lahSGTtt..

bior dia pandai jaga hati kita tu lagi baik pada pandai ambek gambo ja.. kita pon senang hati nak layan dia...

Dr Singa said...

nanti dia galas DSLR atas pelamin!!!

Rapunzeel Cikilolo said...

hahaha. kenangan la amek gambar sebelah badan...

kononnye la...

the malay male said...

kalau Si dia tk reti... Cik gadis bunga tolong lah ajarkan

Hanis Azla said...

semoga hasrat murni GB itu tercapai hendaknya.. :))

Kakzakie said...

Tak pandai mula-mula kawen lepas tu GB dah jadi isteri kenalah ajarkan..

Munnafendy said...

hurrmmm suami sy sgt lah tak pandai amik gmbr..tu sebab selalu gmbr dia je byk pose kt blog, gmbr sy byk tak menjadi :p

Jna marcello said...

merah kawen biru anak unggu..mmg CANTIK!

*SiRibenMerah said...

sekarang da trend kasut sebelah lain kan.. so, x kesah camne pon..
janji it's complete us well..


doa slalu my dear.. tapi relax pon best jugak..
lebih thrill~ hehehehe

Aziela said...

Biarlah tak pandai ambik gambar pun, janji pandai jadi suami dan ayah. Kawin nie kan melengkapkan, berkongsi. Tapi akak tak boleh pakai selipar biji2 nie. Rasa pelik tapak kaki.

hanie said...

ai nak cari hasben yang suka travel.




hahahaha gitu berangan!

faraherda.razalan said...

Boleh kalau diusaha. Tp klu tak pandai pun, tak pe. Janji mampu bahagiakan kita. Kan?????

Yunus Badawi said...

Kali pertama dengar org letakkan pandai ambik gambar sebagai salah satu kriteria nak pilih suami.

Saya terkeluarlah kalau saya nak masuk nama ..... hahaha

zie marziah said...

dah dekat kot?:p semoga calon menepati kriteria:)

org cakap jgn pakai selipar kawen nnti mewarisi kepapaan..ada kaitan ngan entry x :p

tasekM said...

pasangan yg punya minat yg sama mmg best.
laki aku minat tak sama langsung dgn aku..



.

❤Kamsiah❤ said...

aiii...dalam hati ada taman ke...:)

JunAina said...

Kami dua2 tak pandai ambik gambo kira oklah tukan...hahaaa...

GB trendlah org pakai selipar kaler lain2 sekarang nih!

azieazah said...

Husband Kak Azie langsung tak tahu bila disebut memory card dalam kamera....!

sheisjaz said...

Awin plak syik xbkenan je bila fdaus ambk gambar awin..Sebab dia xtau angle mana yang bleh nampak awin kurus..menci tau!sume gambar awin gemok!hahahaha...

norh said...

norh pun nak kawen dgn org yg pandai ambik gambar..hehe

AspenMyL said...
This comment has been removed by the author.
AspenMyL said...

Eh...alamak...alamak...awak, kita nk reply org yg setiap angle nampak gemok tu...alalala.....salah tekan nih!

Mama2Q said...

Bila tu ?


pstt...Dr Fadilah KAmsah ckp, kalau org tanya bila, ckp jer InsyaAllah tak lama lagi... :)

Queen said...

cukupla GB pandai ambil gambar.. =) sorang lagi tukang support =)
dan suka diambil gambarnya.. baru lah bagaikan cawan dan piring..bulan dan bintang =p

anaa said...

nak like komen Dr Singa ngan YB.. ahha.. komen YB tu tak boleh blahhh... haha..

sudipVSsenduk said...

Akak doakan ko bahagia dik, Amin.





ustaz kata makruh pakai selipar sebelah lain...

sheisjaz said...

@AspenMyL

nampak benar dengkinya...hahahaha...

alien said...

kalau dah laki bini kaki gamba..
misti cuma 10 keping gambar mereka dalam 100 keping gamba yg diambil..
hehehe

Nida Mohd said...

Kalo dah cinta baik buruk dia mesti boleh terima..
Bab2 amik gmbr GB kn boleh ajar kalo si dia xpandai..hehe

Nur-nba said...

GB.. kebiasaannya kita akan bertemu jodoh @ kahwin dengan pasangan yang berbeza minat.. Tapi kalau ditakdirkan dapat yang selari minat..alangkah bertuahnya..

Kalau dia tak pandai, nanti GB ajarlah dia cara2 ambil gambar yg betul..

Nak berguru dengan GB boleh tak?

citarasa rinduan said...

org johor kah?

Mas Zull said...

assalamualaikum GB....cantik gambar tu ada makna tersendiri ...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...