Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the real source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Friday, December 7, 2012

Kahwin



I wish my future husband nanti pandai amik gambar, so nanti dia boleh amik gambar anak kitorang cantik-cantik nanti.

*

Tapi kalau dah cinta, amik gambar tercropped sebelah badan pun takpe. Sayang je. Seni katanya. Kalau dah cinta lah kan?

P/S: Susah nak jadi senseless sebenarnya. Susah. :)

35 comments:

  1. dh ada calon ke dik..mudahan berkekalan hingga akhirnya.amin

    ReplyDelete
  2. aku terperasan yang follower ko (masa aku masuk ni) cecah 1000.

    Pasal selipar tu, kat masjid atau surau ek? Orang kata tak elok pakai kasut terbalik atau selipar lain2... entahlah..

    ReplyDelete
  3. I like entry pg ni....
    Ada wawasan...

    ReplyDelete
  4. awak..
    kadang2 kan orang tak pandai ambek gambar tu lagi cantek gambo nya dari orang yg dah pro lahSGTtt..

    bior dia pandai jaga hati kita tu lagi baik pada pandai ambek gambo ja.. kita pon senang hati nak layan dia...

    ReplyDelete
  5. nanti dia galas DSLR atas pelamin!!!

    ReplyDelete
  6. hahaha. kenangan la amek gambar sebelah badan...

    kononnye la...

    ReplyDelete
  7. kalau Si dia tk reti... Cik gadis bunga tolong lah ajarkan

    ReplyDelete
  8. semoga hasrat murni GB itu tercapai hendaknya.. :))

    ReplyDelete
  9. Tak pandai mula-mula kawen lepas tu GB dah jadi isteri kenalah ajarkan..

    ReplyDelete
  10. hurrmmm suami sy sgt lah tak pandai amik gmbr..tu sebab selalu gmbr dia je byk pose kt blog, gmbr sy byk tak menjadi :p

    ReplyDelete
  11. merah kawen biru anak unggu..mmg CANTIK!

    ReplyDelete
  12. sekarang da trend kasut sebelah lain kan.. so, x kesah camne pon..
    janji it's complete us well..


    doa slalu my dear.. tapi relax pon best jugak..
    lebih thrill~ hehehehe

    ReplyDelete
  13. Biarlah tak pandai ambik gambar pun, janji pandai jadi suami dan ayah. Kawin nie kan melengkapkan, berkongsi. Tapi akak tak boleh pakai selipar biji2 nie. Rasa pelik tapak kaki.

    ReplyDelete
  14. ai nak cari hasben yang suka travel.




    hahahaha gitu berangan!

    ReplyDelete
  15. Boleh kalau diusaha. Tp klu tak pandai pun, tak pe. Janji mampu bahagiakan kita. Kan?????

    ReplyDelete
  16. Kali pertama dengar org letakkan pandai ambik gambar sebagai salah satu kriteria nak pilih suami.

    Saya terkeluarlah kalau saya nak masuk nama ..... hahaha

    ReplyDelete
  17. dah dekat kot?:p semoga calon menepati kriteria:)

    org cakap jgn pakai selipar kawen nnti mewarisi kepapaan..ada kaitan ngan entry x :p

    ReplyDelete
  18. pasangan yg punya minat yg sama mmg best.
    laki aku minat tak sama langsung dgn aku..



    .

    ReplyDelete
  19. aiii...dalam hati ada taman ke...:)

    ReplyDelete
  20. Kami dua2 tak pandai ambik gambo kira oklah tukan...hahaaa...

    GB trendlah org pakai selipar kaler lain2 sekarang nih!

    ReplyDelete
  21. Husband Kak Azie langsung tak tahu bila disebut memory card dalam kamera....!

    ReplyDelete
  22. Awin plak syik xbkenan je bila fdaus ambk gambar awin..Sebab dia xtau angle mana yang bleh nampak awin kurus..menci tau!sume gambar awin gemok!hahahaha...

    ReplyDelete
  23. norh pun nak kawen dgn org yg pandai ambik gambar..hehe

    ReplyDelete
  24. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  25. Eh...alamak...alamak...awak, kita nk reply org yg setiap angle nampak gemok tu...alalala.....salah tekan nih!

    ReplyDelete
  26. Bila tu ?


    pstt...Dr Fadilah KAmsah ckp, kalau org tanya bila, ckp jer InsyaAllah tak lama lagi... :)

    ReplyDelete
  27. cukupla GB pandai ambil gambar.. =) sorang lagi tukang support =)
    dan suka diambil gambarnya.. baru lah bagaikan cawan dan piring..bulan dan bintang =p

    ReplyDelete
  28. nak like komen Dr Singa ngan YB.. ahha.. komen YB tu tak boleh blahhh... haha..

    ReplyDelete
  29. Akak doakan ko bahagia dik, Amin.





    ustaz kata makruh pakai selipar sebelah lain...

    ReplyDelete
  30. @AspenMyL

    nampak benar dengkinya...hahahaha...

    ReplyDelete
  31. kalau dah laki bini kaki gamba..
    misti cuma 10 keping gambar mereka dalam 100 keping gamba yg diambil..
    hehehe

    ReplyDelete
  32. Kalo dah cinta baik buruk dia mesti boleh terima..
    Bab2 amik gmbr GB kn boleh ajar kalo si dia xpandai..hehe

    ReplyDelete
  33. GB.. kebiasaannya kita akan bertemu jodoh @ kahwin dengan pasangan yang berbeza minat.. Tapi kalau ditakdirkan dapat yang selari minat..alangkah bertuahnya..

    Kalau dia tak pandai, nanti GB ajarlah dia cara2 ambil gambar yg betul..

    Nak berguru dengan GB boleh tak?

    ReplyDelete
  34. assalamualaikum GB....cantik gambar tu ada makna tersendiri ...:)

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D