Mahu tahu tentang gadisBunga?

Kengkawan

What makes your day?

Entry tertunggak 1: Gambar-gambar Pangkor & Taiping. :D

*

gadisbungablog@gmail.com

NI tabung nak beli senapang~

Facebook Share

Friday, December 7, 2012

Kahwin



I wish my future husband nanti pandai amik gambar, so nanti dia boleh amik gambar anak kitorang cantik-cantik nanti.

*

Tapi kalau dah cinta, amik gambar tercropped sebelah badan pun takpe. Sayang je. Seni katanya. Kalau dah cinta lah kan?

P/S: Susah nak jadi senseless sebenarnya. Susah. :)

35 penambah perisa secukup rasa:

Nurul Ain said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

dh ada calon ke dik..mudahan berkekalan hingga akhirnya.amin

Nizam.Ariff said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

aku terperasan yang follower ko (masa aku masuk ni) cecah 1000.

Pasal selipar tu, kat masjid atau surau ek? Orang kata tak elok pakai kasut terbalik atau selipar lain2... entahlah..

Ibu n Abah said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

I like entry pg ni....
Ada wawasan...

CiKPuaNLawA said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

awak..
kadang2 kan orang tak pandai ambek gambar tu lagi cantek gambo nya dari orang yg dah pro lahSGTtt..

bior dia pandai jaga hati kita tu lagi baik pada pandai ambek gambo ja.. kita pon senang hati nak layan dia...

Dr Singa said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

nanti dia galas DSLR atas pelamin!!!

Rapunzeel Cikilolo said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahaha. kenangan la amek gambar sebelah badan...

kononnye la...

the malay male said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kalau Si dia tk reti... Cik gadis bunga tolong lah ajarkan

Hanis Azla said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

semoga hasrat murni GB itu tercapai hendaknya.. :))

Kakzakie said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Tak pandai mula-mula kawen lepas tu GB dah jadi isteri kenalah ajarkan..

Munnafendy said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hurrmmm suami sy sgt lah tak pandai amik gmbr..tu sebab selalu gmbr dia je byk pose kt blog, gmbr sy byk tak menjadi :p

Jna marcello said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

merah kawen biru anak unggu..mmg CANTIK!

*SiRibenMerah said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sekarang da trend kasut sebelah lain kan.. so, x kesah camne pon..
janji it's complete us well..


doa slalu my dear.. tapi relax pon best jugak..
lebih thrill~ hehehehe

Aziela said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Biarlah tak pandai ambik gambar pun, janji pandai jadi suami dan ayah. Kawin nie kan melengkapkan, berkongsi. Tapi akak tak boleh pakai selipar biji2 nie. Rasa pelik tapak kaki.

hanie said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ai nak cari hasben yang suka travel.




hahahaha gitu berangan!

faraherda.razalan said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Boleh kalau diusaha. Tp klu tak pandai pun, tak pe. Janji mampu bahagiakan kita. Kan?????

Yunus Badawi said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Kali pertama dengar org letakkan pandai ambik gambar sebagai salah satu kriteria nak pilih suami.

Saya terkeluarlah kalau saya nak masuk nama ..... hahaha

zie marziah said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

dah dekat kot?:p semoga calon menepati kriteria:)

org cakap jgn pakai selipar kawen nnti mewarisi kepapaan..ada kaitan ngan entry x :p

tasekM said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

pasangan yg punya minat yg sama mmg best.
laki aku minat tak sama langsung dgn aku..



.

❤Kamsiah❤ said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

aiii...dalam hati ada taman ke...:)

JunAina said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Kami dua2 tak pandai ambik gambo kira oklah tukan...hahaaa...

GB trendlah org pakai selipar kaler lain2 sekarang nih!

azieazah said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Husband Kak Azie langsung tak tahu bila disebut memory card dalam kamera....!

sheisjaz said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Awin plak syik xbkenan je bila fdaus ambk gambar awin..Sebab dia xtau angle mana yang bleh nampak awin kurus..menci tau!sume gambar awin gemok!hahahaha...

norh said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

norh pun nak kawen dgn org yg pandai ambik gambar..hehe

AspenMyL said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates
This comment has been removed by the author.
AspenMyL said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Eh...alamak...alamak...awak, kita nk reply org yg setiap angle nampak gemok tu...alalala.....salah tekan nih!

Mama2Q said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Bila tu ?


pstt...Dr Fadilah KAmsah ckp, kalau org tanya bila, ckp jer InsyaAllah tak lama lagi... :)

Queen said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

cukupla GB pandai ambil gambar.. =) sorang lagi tukang support =)
dan suka diambil gambarnya.. baru lah bagaikan cawan dan piring..bulan dan bintang =p

anaa said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

nak like komen Dr Singa ngan YB.. ahha.. komen YB tu tak boleh blahhh... haha..

sudipVSsenduk said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Akak doakan ko bahagia dik, Amin.





ustaz kata makruh pakai selipar sebelah lain...

sheisjaz said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@AspenMyL

nampak benar dengkinya...hahahaha...

alien said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kalau dah laki bini kaki gamba..
misti cuma 10 keping gambar mereka dalam 100 keping gamba yg diambil..
hehehe

Nida Mohd said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Kalo dah cinta baik buruk dia mesti boleh terima..
Bab2 amik gmbr GB kn boleh ajar kalo si dia xpandai..hehe

Nur-nba said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

GB.. kebiasaannya kita akan bertemu jodoh @ kahwin dengan pasangan yang berbeza minat.. Tapi kalau ditakdirkan dapat yang selari minat..alangkah bertuahnya..

Kalau dia tak pandai, nanti GB ajarlah dia cara2 ambil gambar yg betul..

Nak berguru dengan GB boleh tak?

citarasa rinduan said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

org johor kah?

Mas Zull said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

assalamualaikum GB....cantik gambar tu ada makna tersendiri ...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...