Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Friday, December 28, 2012

Johor Premium Outlets: Tempat hangout yang laaaagi cool.... ;D

Double shot hot cappucino. The Coffee Bean and Tea Leaf. JPO. Malaysia

Semalam GB dating dengan beliau di JPO. Sebab JPO dekat je dengan opis dan rumah, dan on the way pulak kalau nak balik ke KL. Sesuai sangat lah sebab beliau tu semalam nak gerak balik ke KL. That's why GB ajak jumpa kat situ. So lepas abis opis hour GB gerak ke sana. Lepak jap, minum kopi, borak-borak. Sekejap je, rasa cam tak puas tapi better la dari takde langsung kan...?

:D

P/S: Need more reasons to love JB? I have more than enough. Heheh...

33 comments:

  1. tak pernah sampai sini lagi
    diorang kata barang2 dkt sana even branded tapi murah
    betul ker?

    ReplyDelete
  2. bukan ke GB slalu balik tgh malam dr opis.., kahh

    ReplyDelete
  3. hari tu masa gi desaru, kitorang lalu je jpo ni..sayup2 je memandang...hahaha...mcm xde hati je nk masuk...kui3

    ReplyDelete
  4. @Hans

    murah sikit la.. sebab ada diskaun all year long katanya..huhuh

    ReplyDelete
  5. @Wak Gelas™

    kalau keje tengah banyak GB balik la tengah malam...

    ReplyDelete
  6. kalau hang out poket berkepok2 USD, lagi best tau..wakakakakaka

    ReplyDelete
    Replies
    1. daddyziyyad,

      berkepuk rm pun boleh gak lepak.. Tak berkepuk pun boleyyyy.... :p

      Delete
  7. alaa....dah lama tak jejak2 kaki ke jb..nak kena tambah taik lalat di kaki!

    ReplyDelete
    Replies
    1. elyn,

      taik lalat kaki awak lagi banyak kot. Sebab lagi jauh dari jb ni pun awak dah sampai. :p

      Delete
  8. Ingatnya nanti nak ke JB lg..
    Tak puas pi legoland ari tu..
    Hit n run Jer...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ibu dan abah,

      hit and run pun tak jumpa gb pongggg.... :p

      Delete
  9. Kita gi update ASB dulu baru best hangout kat JPO.... laaaaaagi cool, ngeh ngeh ngeh

    ReplyDelete
    Replies
    1. mystorypic,

      sayang kot nak labur dividen kat jpo. Heheh

      Delete
  10. GB mmg dah bermastautin di JB yerk?Bestkan JB?tapi saya pun belum habis jalan lagi(org johor yg tak patriotik..hihi)

    ReplyDelete
    Replies
    1. fadilah aziz,

      saya dah 5 bulan dok jb. :D

      Delete
  11. awak.. mekaseh tau jumpa kita...
    nnti kita jumpa lagi....

    kita hangggg lelama eyhhh....

    ReplyDelete
    Replies
    1. cikpuanlawa,

      itu la kan. Haritu kejap bebenho...

      Delete
  12. Replies
    1. diana,

      heheh saya tauu..awak tak bape gemor jb kan...

      Delete
  13. ohhh isteri saya sudah rindu sama itu JPO

    ReplyDelete
  14. lain kali bolehlah jumpa kat sini pulak. Tempat hari tu kureng kelas .... ngeeee

    ReplyDelete
  15. Saya x mampu nak shoping sana.!

    ReplyDelete
  16. Baru sekali je singgah JPO... GB tak shopping ke?

    ReplyDelete
  17. kan? tempat org kaya shoping
    (simpan resit beli minyak kete...)
    hehe

    ReplyDelete
  18. nak jumpa GB ka JPO jugak..boleh?

    ReplyDelete
  19. fuh .. nampak tenang dgn hot cappuccino !

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D