Kengkawan

What makes your day?

Tunggu. GB pasti akan curi sikit masa untuk blogwalk nanti. Sekarang busy sikit ye... :D

*

gadisbungablog@gmail.com. @ http://instagram.com/cikgb

NI tabung nak beli senapang~

Facebook Share

Friday, December 7, 2012

"Hi, I tengah on the way gi solat Jumaat. Tetibe teringat kat awak pulak."

Iguana dalam sangkar di Restoren Tupai-Tupai


Ok. Senyum.

Lepas tu dia cakap pasal projek yang bukan GB yang handle. Motif?

*

Dia bukan boyfriend lah tapi. Cuma seorang client yang dulunya garang kemaen. Tetiba sekarang dah mesra. Cuma kadang-kadang dalam talipon nak jugak buat garang.

Tapi bila kita depan mata pandai pulak dia tak garang. Baguslahhh...takdelah balik ofis dalam keadaan bad mood kan...?

P/S: Menunggu time nak gerak balik ke KL ni...tu yang macam-macam rapuan dalam entry ni...

27 penambah perisa secukup rasa:

Lelaki Ini said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

scary betul!

Dinas Aldi said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Sweetlah :)

MystoryPic said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

so sweeettt... tak kenal maka tak cinta

Nida Mohd said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Sweetnya.. Hehe

Tu GB punya iguana ke? Kat rmh ni ada sekor adik ipar bela..

Rapunzeel Cikilolo said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

iguana tu garang tak? hehehe

Nur-nba said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

GB.. Saya takut dengan iguana.. Iguana ni GB bela ke??

Areef Ibn Naim said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

salam,

dh berkenan di hatilah tu, hehehe...

diana said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

oo...ingatkan kekasih..:P

Ibu n Abah said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

gB..
tadi baru dengar lagu..
"Kasih yang dulu tinggal dalam mimpi..
Kasih yang baru.. simpan dihati.."
ring any bell?????

Mama2Q said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

baca entry ni,sbnrnya GB nak letak pic iguana ke buaya? heheh

jeBateja said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Itu Iguana erk....nak buat masak lomak ke asam pedas...den suka masak lomak....ahakz

Daddy Ziyyad said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Tgk iguana tu, terbayang client GB tu...~bahaha

❤Kamsiah❤ said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

motif dia call...saja cari alasan dgr sora GB,nak sembang dgn GB..

Tihara said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

as salam

macam ada gaya nak mengayat tu..hehe:)

zie marziah said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ada motif tersirat tu:)

citarasa rinduan said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

dia solo kahhh?

kasihibu said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Munge munge cimta ye dik?

kasihibu said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Ala...silap parking ni yg malas guna tfun nih

ieda said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ahaaaaaa kang dia ada makna ngan GB ekeke ;)

Anonymous said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

[url=http://levitradirectly.com/#doumb]levitra 40 mg[/url] - buy levitra , http://levitradirectly.com/#kzcqs levitra without prescription

Ermie Dharlya said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

best best... :D

CiKPuaNLawA said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ehemm...
tu bukan abg baju ijau kan...?
abg pontian..?.. abg hardware..?..
abg... abg...
abg iguana ..?!!!...

Syira Qahira said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

salam..

hehe, sweet je tajuk tu, hehe

mie said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

fuyooo
siapakah dia?
hahahahhaa

sepa said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hmmmmm.... :)

Jemari_Suri said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sesuai plak ngan photo itu...hikhik

teratak hati said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Betul ke bkn boyfriend tu..??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...