Mahu tahu tentang gadisBunga?

Kengkawan

What makes your day?

Entry tertunggak 1: Pangkor & Taiping. :D
Entry tertunggak 2: Langkawi
Entry tertunggak 3: Kelantan

Blog under renovation. Kelam kabut sikit sana sini.

*

gadisbungablog@gmail.com

NI tabung nak beli senapang~

Facebook Share

Friday, December 7, 2012

"Hi, I tengah on the way gi solat Jumaat. Tetibe teringat kat awak pulak."

Iguana dalam sangkar di Restoren Tupai-Tupai


Ok. Senyum.

Lepas tu dia cakap pasal projek yang bukan GB yang handle. Motif?

*

Dia bukan boyfriend lah tapi. Cuma seorang client yang dulunya garang kemaen. Tetiba sekarang dah mesra. Cuma kadang-kadang dalam talipon nak jugak buat garang.

Tapi bila kita depan mata pandai pulak dia tak garang. Baguslahhh...takdelah balik ofis dalam keadaan bad mood kan...?

P/S: Menunggu time nak gerak balik ke KL ni...tu yang macam-macam rapuan dalam entry ni...

27 comments:

Lelaki Ini said...

scary betul!

Dinas Aldi said...

Sweetlah :)

MystoryPic said...

so sweeettt... tak kenal maka tak cinta

Nida Mohd said...

Sweetnya.. Hehe

Tu GB punya iguana ke? Kat rmh ni ada sekor adik ipar bela..

Rapunzeel Cikilolo said...

iguana tu garang tak? hehehe

Nur-nba said...

GB.. Saya takut dengan iguana.. Iguana ni GB bela ke??

Areef Ibn Naim said...

salam,

dh berkenan di hatilah tu, hehehe...

diana said...

oo...ingatkan kekasih..:P

Ibu n Abah said...

gB..
tadi baru dengar lagu..
"Kasih yang dulu tinggal dalam mimpi..
Kasih yang baru.. simpan dihati.."
ring any bell?????

Mama2Q said...

baca entry ni,sbnrnya GB nak letak pic iguana ke buaya? heheh

jeBateja said...

Itu Iguana erk....nak buat masak lomak ke asam pedas...den suka masak lomak....ahakz

Daddy Ziyyad said...

Tgk iguana tu, terbayang client GB tu...~bahaha

❤Kamsiah❤ said...

motif dia call...saja cari alasan dgr sora GB,nak sembang dgn GB..

Tihara said...

as salam

macam ada gaya nak mengayat tu..hehe:)

zie marziah said...

ada motif tersirat tu:)

citarasa rinduan said...

dia solo kahhh?

kasihibu said...

Munge munge cimta ye dik?

kasihibu said...

Ala...silap parking ni yg malas guna tfun nih

ieda said...

ahaaaaaa kang dia ada makna ngan GB ekeke ;)

Anonymous said...

[url=http://levitradirectly.com/#doumb]levitra 40 mg[/url] - buy levitra , http://levitradirectly.com/#kzcqs levitra without prescription

Ermie Dharlya said...

best best... :D

CiKPuaNLawA said...

ehemm...
tu bukan abg baju ijau kan...?
abg pontian..?.. abg hardware..?..
abg... abg...
abg iguana ..?!!!...

Syira Qahira said...

salam..

hehe, sweet je tajuk tu, hehe

mie said...

fuyooo
siapakah dia?
hahahahhaa

sepa said...

hmmmmm.... :)

Jemari_Suri said...

sesuai plak ngan photo itu...hikhik

teratak hati said...

Betul ke bkn boyfriend tu..??

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...