Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the real source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Friday, December 7, 2012

"Hi, I tengah on the way gi solat Jumaat. Tetibe teringat kat awak pulak."

Iguana dalam sangkar di Restoren Tupai-Tupai


Ok. Senyum.

Lepas tu dia cakap pasal projek yang bukan GB yang handle. Motif?

*

Dia bukan boyfriend lah tapi. Cuma seorang client yang dulunya garang kemaen. Tetiba sekarang dah mesra. Cuma kadang-kadang dalam talipon nak jugak buat garang.

Tapi bila kita depan mata pandai pulak dia tak garang. Baguslahhh...takdelah balik ofis dalam keadaan bad mood kan...?

P/S: Menunggu time nak gerak balik ke KL ni...tu yang macam-macam rapuan dalam entry ni...

27 comments:

  1. so sweeettt... tak kenal maka tak cinta

    ReplyDelete
  2. Sweetnya.. Hehe

    Tu GB punya iguana ke? Kat rmh ni ada sekor adik ipar bela..

    ReplyDelete
  3. GB.. Saya takut dengan iguana.. Iguana ni GB bela ke??

    ReplyDelete
  4. salam,

    dh berkenan di hatilah tu, hehehe...

    ReplyDelete
  5. gB..
    tadi baru dengar lagu..
    "Kasih yang dulu tinggal dalam mimpi..
    Kasih yang baru.. simpan dihati.."
    ring any bell?????

    ReplyDelete
  6. baca entry ni,sbnrnya GB nak letak pic iguana ke buaya? heheh

    ReplyDelete
  7. Itu Iguana erk....nak buat masak lomak ke asam pedas...den suka masak lomak....ahakz

    ReplyDelete
  8. Tgk iguana tu, terbayang client GB tu...~bahaha

    ReplyDelete
  9. motif dia call...saja cari alasan dgr sora GB,nak sembang dgn GB..

    ReplyDelete
  10. as salam

    macam ada gaya nak mengayat tu..hehe:)

    ReplyDelete
  11. Ala...silap parking ni yg malas guna tfun nih

    ReplyDelete
  12. ahaaaaaa kang dia ada makna ngan GB ekeke ;)

    ReplyDelete
  13. [url=http://levitradirectly.com/#doumb]levitra 40 mg[/url] - buy levitra , http://levitradirectly.com/#kzcqs levitra without prescription

    ReplyDelete
  14. ehemm...
    tu bukan abg baju ijau kan...?
    abg pontian..?.. abg hardware..?..
    abg... abg...
    abg iguana ..?!!!...

    ReplyDelete
  15. salam..

    hehe, sweet je tajuk tu, hehe

    ReplyDelete
  16. fuyooo
    siapakah dia?
    hahahahhaa

    ReplyDelete
  17. sesuai plak ngan photo itu...hikhik

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D