Mahu tahu tentang gadisBunga?

Kengkawan

What makes your day?

Entry tertunggak 1: Gambar-gambar Pangkor & Taiping. :D

*

gadisbungablog@gmail.com

NI tabung nak beli senapang~

Facebook Share

Thursday, December 27, 2012

Dua filem. Dua lelaki. Satu wanita.

Arachis pintoi

GB baru je lepas tengok movie-movie ni sebenornye... Kisahnya kebetulan dua-dua movie ada sorang perempuan dan dua orang lelaki. Macam sama, tapi langsung tak serupa.

*

(1)

Istanbul Aku Datang.

Ada Beto, Lisa, Tomok. Ada Istanbul yang very romantic and charming.

Sweet.

Very sweet it makes me torn with smiles on my face.

**

(2)

Lagenda Budak Setan 2: Katerina.

Ada Maya Karin, Farid Kamil, Bront Palarae. Ada Bhutan yang very exotic.

Tragis. Hitam. Tragedi aje. Tension pun ada. Hahaha!

***

P/S: So kalau diberi pilihan GB lebih suka ulang tengok (1) berbanding yang (2). Kalau ulang tengok yang (2) tu pun sebab ada Maya Karin. Tuh je lah. Heheh!

38 penambah perisa secukup rasa:

Ibu n Abah said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Dua-dua belum tengok...
sibuk macam isteri PM...
rasanya isteri PM pun dah tengok 2/2 tu...

Cikgu Ma said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ok...x penah tgk mana2 lagi...panggung pun x penah masuk...hehe...GB mau blnja?? ^_^

Iryd Ashraff Hadzri said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

dan cite 1 ada persamaan mcm kisah hidup saya. dan mcm sama dlm cerita adam dan hawa. nasib badan.

Rizal Sadiman said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

dua2 x tgk lg kak hehe

Fadilah Aziz said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Gb dah ulang berapa kali yg no 1 tuh?istanbul mmg cantik kan...

citarasa rinduan said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ok..
sis layan IAD..

thanka gb

makchaq said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Makchaq dulu2 tengok macam2 cerita, bila dah kawin ikut rentak pakchaq yg tak tengok wayang.. Semenjak 27 tahun kahwin, baru sekali kami pi tengok wayang, tu pun bawak anak2..

~Cik Viva~ said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

salam...

dua-dua pun belom tengok, tapi lebih suka istanbul aku datang sebab ada beto..dan juga teringin nak ke istanbul...

mie said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

dua2 dah tengok...
hehehhehee

zie marziah said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

istanbul dah tengok, budak setan belum..

istanbul aku datang memang sweet je,part tomok ada gf lain sy pun meleleh nangis sama hahaha
tapi kalau nk dibandingkan istanbul aku datang dengan 29 februari, rasanya best lagi 29 februari huhuhu tambah lagi 1 filem

Dr Singa said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

istanbul cantikkkkkkkkkkk!!!!!!!!!

abah khalisha said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Layan life of Pie best!

Hazmin said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Tak menyempat nak tengok filem sekarang ni.. huhu..

Nizam.Ariff said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

dah lama betul aku enggak nonton filem wayang

AspenMyL said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Ok...statement last tu buat kita nak tido dulu zzzzzz.............

❤Kamsiah❤ said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

dua2 belum tgk..semua pelakon dlm filem tersebut termasuk dalam senarai tak diminati hehe..
syok layan Legacy kat tv3 skrg...filipina punya ..heroin cun2...

Jemarisuri said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

js suka yg satu...tengok kt wayang lagi best...istanbul aku datangggggg..hikhik

Jemarisuri said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

js suka yg satu...tengok kt wayang lagi best...istanbul aku datangggggg..hikhik

Seri Kandi Tanah Jauhar said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Akak dah tengok yg no 1, yg no 2 belum ada hati nak tengok, hehehe

azieazah said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Dua-dua tu tak masuk senarai saya. Skang mode nak tengok Les Miserable! Sebab ada Anne Hathaway!

Queen said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kalau nak tengok cerita tragedi baik amik citer bunuh2 teros =p

sudipVSsenduk said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

aracis pintoi.. pernah menjadi kegilaan suatu masa dulu

tasekM said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

gila lama aku tak pi tgk wayang...

kakngah said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

istanbul aku dah tgk
bes
ulang berapa kali pun okay je

budak setan
tak tgk lg
yg part 1 pun tak pernah tgk
bes kah?
budak makenik workshop aku ni asek la memekak suh dunlod. nama je makenik. layan citer jiwang tapi.

Daddy Ziyyad said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

oooo...bunga Pintoi namanya bunga rumput tu..ekekekekekeke

ps: gi hanimun kat Istanbul..best, sejuk! ekekekeke

JunAina said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Akak kalau boelh tak nak tengok filem kalau boleh nak jerit je Istanbul Aku Datang tapi betoi2 nak pi punya bukan pi tengok filem...eheheeee...

faraherda.razalan said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Oh, ok....

Heee~

diana said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

yang pertama tu best.yang kedua tak best..tapi yang pertama ada tak best nya..watak dian tu digambarkan macam teruk sangt..masa tomok nak cium dia kat restoran tu..dengar balik dialog diaorang..taksesuai sangt

alien said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kalau diberi peluang, aku xpilih dua2 tu.. keh3

Alin Marlini said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

best ek istanbul aku datang....harus tengok

Nur-nba said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Istanbul cantik... Teringin juga nak ke sana..

Nisah Idham said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tengok IAD - ada Lisa Surihani

tengok LBS 2 - ada Maya Karin.. hehhe

Ujie said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Dua2 tak tengok lg...

Tihara said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

nak tgk istanbul aku datang lahh :D

Hans said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

no 1 memang best
4 kali dah tgok
hehehehe

pena rozie said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Dua-dua blm tengok lg. hehehe....

ieda said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

dua2 akak lom tgk

paling nak tgk Istanbul aku dtg tuuu sbb ada lisa dan beto ! ;)

CiKPuaNLawA said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

maya karin... teringat PSM...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...