Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the real source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Wednesday, December 5, 2012

Di Balik Bayang (Updated)

Masjid Putrajaya

Sebenarnya being mysterious itu best.



*



Tapi bila dah exposed, bersedialah untuk segala kemungkinan.

Khalas.

P/S: Tadi GB turun kedai hardware bawah cari welding glass nak dibuat DIY ND filter untuk cheapskate macam GB nih. Ado, tapi dalam bentuk cermin mata pulak. Mana nak cari nih...? Eh..sebut pasal glass... Happy birthday to Wak Gelas yang ke 4? tahun. GB tahu nombor apakah '?' itu. Heheh. Dengan uchapan, 'Cantik la gambo kat entry harini sebab ado nampak muka sonyum walau blur-blur gaya orang rabun tak pakai spek.' Sekian. Heheh!

P/S 2: Selamat menyambut kelahiran baby boy kepada Fatin Mraz yang baru bersalin di Hospital Kuantan tadi petang. Dah sepasang... :)

55 comments:

  1. Cantik gmbr.... Sejuk mata hati memandang

    ReplyDelete
  2. misteri itu indah dan semakin menarik bila diselubunginya..

    *gambar dari camera awak sgt chantek.. buktinya saya da tayang kat WW saya arineh *

    ReplyDelete
  3. Itu yg kalau boleh tak nak expose.

    ReplyDelete
  4. aah cantik
    macam biasa GB memang pandai bab menembak nie :)

    ReplyDelete
  5. Hmm.. biarlah rahsia.. Eh sama ke.. ?

    ReplyDelete
  6. cantik... terasa nak try shoot jgk tapi tak larat nak tunggu bulan & mentari.. keep it up..!!

    ReplyDelete
  7. Beautiful silhouette of the mosque. Love the ambiance colour

    ReplyDelete
  8. cantik..semua gambar2 GB cantik.memang terer menembak eh?

    ReplyDelete
  9. merayau saje petang2 kamu ya..

    ReplyDelete
  10. Hahahahha GB. Dah lama sangat akak tak dengar perkataan 'khalas' tu... Memory..

    ReplyDelete
  11. bulan dibalik awan..eh!dibalik bayanglah..erm tak tau..hehe

    ReplyDelete
  12. ni yg terbaru ke? gb ada kt key el?

    ReplyDelete
  13. mmg x penah guna kata khalas tu..adakh ia bermaksud selesai?

    ReplyDelete
  14. cantik view..hpy burfday wak gelas !!! heheheh ;p

    ReplyDelete
  15. lawa gambar nih..boleh buat kad raya..:)

    ReplyDelete
  16. assalamualaikum GB...cantik2 like it...:)

    ReplyDelete
  17. Awak...kita rindu la nak jimba2

    ReplyDelete
  18. @Nur-nba

    rahsia kita tak serupa tapi setara. eh? heheh~

    ReplyDelete
  19. @de engineur


    tengs..

    time ni jerebu. kelabu asap je semua..

    ReplyDelete
  20. @alien

    selagi hajat di hati tak tercapai...selagi tu lah kite akan merayau2.

    macam hantu la pulak kan?

    ReplyDelete
  21. @Munnafendy

    tak.

    ni edisi beberapa bulan lepas. kite balik kl wiken nih~

    ReplyDelete
  22. @~najwa~

    silhouette mesjid takpe kan...? heheh~

    ReplyDelete
  23. @[PCL]

    a'ah. itu lah maksudnya. selesai. habis. heheh~

    ReplyDelete
  24. salam,

    ada org mmg suka behind the scene...

    erm, klu free jemput semua join contest di blog sy :

    http://ibnunaeem.blogspot.com/2012/11/jom-join-contest-fotografi-ceriakan.html?

    ReplyDelete
  25. salam,

    ada org mmg suka behind the scene...

    erm, klu free jemput semua join contest di blog sy :

    http://ibnunaeem.blogspot.com/2012/11/jom-join-contest-fotografi-ceriakan.html?

    ReplyDelete
  26. salam,

    ada org mmg suka behind the scene...

    erm, klu free jemput semua join contest di blog sy :

    http://ibnunaeem.blogspot.com/2012/11/jom-join-contest-fotografi-ceriakan.html?

    ReplyDelete
  27. gambar itu bercerita. :)

    wakgelas udah 4?, tp nampak muda lg.!

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D