Mahu tahu tentang gadisBunga?

Kengkawan

What makes your day?

Entry tertunggak 1: Pangkor & Taiping. :D
Entry tertunggak 2: Langkawi
Entry tertunggak 3: Kelantan

Blog under renovation. Kelam kabut sikit sana sini.

*

gadisbungablog@gmail.com

NI tabung nak beli senapang~

Facebook Share

Wednesday, December 5, 2012

Di Balik Bayang (Updated)

Masjid Putrajaya

Sebenarnya being mysterious itu best.



*



Tapi bila dah exposed, bersedialah untuk segala kemungkinan.

Khalas.

P/S: Tadi GB turun kedai hardware bawah cari welding glass nak dibuat DIY ND filter untuk cheapskate macam GB nih. Ado, tapi dalam bentuk cermin mata pulak. Mana nak cari nih...? Eh..sebut pasal glass... Happy birthday to Wak Gelas yang ke 4? tahun. GB tahu nombor apakah '?' itu. Heheh. Dengan uchapan, 'Cantik la gambo kat entry harini sebab ado nampak muka sonyum walau blur-blur gaya orang rabun tak pakai spek.' Sekian. Heheh!

P/S 2: Selamat menyambut kelahiran baby boy kepada Fatin Mraz yang baru bersalin di Hospital Kuantan tadi petang. Dah sepasang... :)

55 comments:

azam said...

Cantik gmbr.... Sejuk mata hati memandang

*SiRibenMerah said...

misteri itu indah dan semakin menarik bila diselubunginya..

*gambar dari camera awak sgt chantek.. buktinya saya da tayang kat WW saya arineh *

Kakzakie said...

Itu yg kalau boleh tak nak expose.

ieda said...

aah cantik
macam biasa GB memang pandai bab menembak nie :)

Nur-nba said...

Hmm.. biarlah rahsia.. Eh sama ke.. ?

m.u.l.a.n said...

cantik... terasa nak try shoot jgk tapi tak larat nak tunggu bulan & mentari.. keep it up..!!

de engineur said...

Beautiful silhouette of the mosque. Love the ambiance colour

zie marziah said...

cantik..semua gambar2 GB cantik.memang terer menembak eh?

alien said...

merayau saje petang2 kamu ya..

Nida Mohd said...

bayang yang cantik..

Aziela said...

Hahahahha GB. Dah lama sangat akak tak dengar perkataan 'khalas' tu... Memory..

anitaare said...

bulan dibalik awan..eh!dibalik bayanglah..erm tak tau..hehe

Munnafendy said...

ni yg terbaru ke? gb ada kt key el?

Ibu n Abah said...

WOW!!!!!!

sudipVSsenduk said...

Pergggghhhhh!

محمد رازيق said...

cantiknya gambar tu kak. artistik.

~najwa~ said...

Silhouette.....peh......

:)

[PCL] said...

mmg x penah guna kata khalas tu..adakh ia bermaksud selesai?

MystoryPic said...

saya kenal dengan bayang itu

tasekM said...

aku teka wak 44.
ye ke wak..?



.

Jna marcello said...

cantik view..hpy burfday wak gelas !!! heheheh ;p

diana said...

lawa gambar nih..boleh buat kad raya..:)

Ujie said...

Gmbar yg memukau pandangan!

Mas Zull said...

assalamualaikum GB...cantik2 like it...:)

AspenMyL said...

Awak...kita rindu la nak jimba2

gadisBunga™ said...

@azam

mekasih... :D

gadisBunga™ said...

@*SiRibenMerah

kite dah tengok. niceee! :D

gadisBunga™ said...

@Kakzakie

akak belum terlanjur expose..heheh~

gadisBunga™ said...

@ieda

saya tembak2 je kak. tengss..heheh~

gadisBunga™ said...

@Nur-nba

rahsia kita tak serupa tapi setara. eh? heheh~

gadisBunga™ said...

@m.u.l.a.n

kite shoot bila ada masa je. :D

tengsss

gadisBunga™ said...

@de engineur


tengs..

time ni jerebu. kelabu asap je semua..

gadisBunga™ said...

@zie marziah


mekasih...

masih belajar2 lagi.. :D

gadisBunga™ said...

@alien

selagi hajat di hati tak tercapai...selagi tu lah kite akan merayau2.

macam hantu la pulak kan?

gadisBunga™ said...

@Nida Mohd

tengkiu... :D

gadisBunga™ said...

@Aziela


best pulak guna word tu. heheh~

gadisBunga™ said...

@anitaare

mentari sebenarnya. heheheh~

gadisBunga™ said...

@Munnafendy

tak.

ni edisi beberapa bulan lepas. kite balik kl wiken nih~

gadisBunga™ said...

@Ibu n Abah

ok kak. dah boleh tutup mulut. heheheh!

gadisBunga™ said...

@sudipVSsenduk

nape awak?

gadisBunga™ said...

@محمد رازيق

tengs dik.

akak tembak2 je tuh~

gadisBunga™ said...

@~najwa~

silhouette mesjid takpe kan...? heheh~

gadisBunga™ said...

@[PCL]

a'ah. itu lah maksudnya. selesai. habis. heheh~

gadisBunga™ said...

@MystoryPic

ramai yg cam kan?

gadisBunga™ said...

@tasekM

muda sgt lak 44 tuh~

gadisBunga™ said...

@Jna marcello

tengkiu na... ;D

gadisBunga™ said...

@diana

kad raya tahun depan? heheh~

gadisBunga™ said...

@Ujie

ye ke kak? tengsss~

gadisBunga™ said...

@Mas Zull

salam..

tengkiu tengkiuuu~

gadisBunga™ said...

@AspenMyL

kite punnn!

Areef Ibn Naim said...

salam,

ada org mmg suka behind the scene...

erm, klu free jemput semua join contest di blog sy :

http://ibnunaeem.blogspot.com/2012/11/jom-join-contest-fotografi-ceriakan.html?

Areef Ibn Naim said...

salam,

ada org mmg suka behind the scene...

erm, klu free jemput semua join contest di blog sy :

http://ibnunaeem.blogspot.com/2012/11/jom-join-contest-fotografi-ceriakan.html?

Areef Ibn Naim said...

salam,

ada org mmg suka behind the scene...

erm, klu free jemput semua join contest di blog sy :

http://ibnunaeem.blogspot.com/2012/11/jom-join-contest-fotografi-ceriakan.html?

sepa said...

gambar itu bercerita. :)

wakgelas udah 4?, tp nampak muda lg.!

Riri Yoorin said...

indah ye ciptaan allah swt

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...