Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the real source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Saturday, December 22, 2012

Bila Abah Zino datang JB~

Mangkuk tomyam. Banafee Village. The verdict? Ohsemmm!!! (Sebab orang belanje ngeee)

Abah Zino mungkin jadi sumber kejelesan beberapa blogger (sebut balik: beberapa) sebab beliau datang JB untuk selebret birthday yang ke ehem ehem dan GB dating dengan beliau 2 hari. Ye, 2 hari ok! Tapi sila baca sampai habis. Dating dengan abah, mem dan adik yer...huhuhu~

Sepatutnya Acik Erna pun datang sekali, tapi acik tak sihat pulak... Kalau acik ada mesti lagi meriah!

GB personally dan virtually baru je kenal-kenal Abah Zino ni, tapi bila bersua muka tu, rasa eh, boleh borak la kitorang. Mungkin sebab kita ada topik yang sama yang boleh diborakkan. Sebab abah keje dengan ehem authority kat ehem KL sana. Sorry la abah terkutuk dulu baru tau. Ahahah!

Anyway, jangan serik serik datang JB ye abah. Kawan-kawan lain pun, kalau nak datang JB tu, roger-roger la GB. Kalau ada waktu boleh je GB bawak jalan-jalan. Huhuhu~

P/S: Ni pose abah sefamily. Gambo GB? Tak payah lahhhhh...!

Abah, mem, adik. Takde tripod yo!

11 comments:

  1. background merry go round tu mmg ohsem!

    ReplyDelete
  2. fmiliar nama abah zino dari blog kak erna..tp tk berkesempatan nk bw sana..insha Allah :)

    ReplyDelete
  3. Tihara
    taeratak hati..

    datang la ke payakumbuh1.blogspot.com kalau nak berkenalan hehe

    ReplyDelete
  4. Cik Fadzilah, saya nak ke JB nanti ya...mohon tunjuk jalan jalan yg best di sana...:P

    ReplyDelete
  5. Wah jauhnya En Zino sambut birthday...

    ReplyDelete
  6. GB ajak Nur jalan2 boleh.. hehe.. Baru je berkunjung blog beliau..

    ReplyDelete
  7. hurmm akak x berapa kenal
    tapi pernah dgr nama tuu ;)

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum GB...kat Danga Bay yer tu...:)

    ReplyDelete
  9. yeahhh.. antara beberapa penjeles tuh sudah meninggalkan komen disini..
    sekiannnn~ thn depan I redah sana dating ngan u tauuuuu...

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D