Kengkawan

What makes your day?

Tunggu. GB pasti akan curi sikit masa untuk blogwalk nanti. Sekarang busy sikit ye... :D

*

gadisbungablog@gmail.com. @ http://instagram.com/cikgb

NI tabung nak beli senapang~

Facebook Share

Saturday, December 22, 2012

Bila Abah Zino datang JB~

Mangkuk tomyam. Banafee Village. The verdict? Ohsemmm!!! (Sebab orang belanje ngeee)

Abah Zino mungkin jadi sumber kejelesan beberapa blogger (sebut balik: beberapa) sebab beliau datang JB untuk selebret birthday yang ke ehem ehem dan GB dating dengan beliau 2 hari. Ye, 2 hari ok! Tapi sila baca sampai habis. Dating dengan abah, mem dan adik yer...huhuhu~

Sepatutnya Acik Erna pun datang sekali, tapi acik tak sihat pulak... Kalau acik ada mesti lagi meriah!

GB personally dan virtually baru je kenal-kenal Abah Zino ni, tapi bila bersua muka tu, rasa eh, boleh borak la kitorang. Mungkin sebab kita ada topik yang sama yang boleh diborakkan. Sebab abah keje dengan ehem authority kat ehem KL sana. Sorry la abah terkutuk dulu baru tau. Ahahah!

Anyway, jangan serik serik datang JB ye abah. Kawan-kawan lain pun, kalau nak datang JB tu, roger-roger la GB. Kalau ada waktu boleh je GB bawak jalan-jalan. Huhuhu~

P/S: Ni pose abah sefamily. Gambo GB? Tak payah lahhhhh...!

Abah, mem, adik. Takde tripod yo!

11 penambah perisa secukup rasa:

Eny Abdullah said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

background merry go round tu mmg ohsem!

Tihara said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

fmiliar nama abah zino dari blog kak erna..tp tk berkesempatan nk bw sana..insha Allah :)

teratak hati said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Belum kenal la abah zino..hehe..

zino said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Tihara
taeratak hati..

datang la ke payakumbuh1.blogspot.com kalau nak berkenalan hehe

Daddy Ziyyad said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Cik Fadzilah, saya nak ke JB nanti ya...mohon tunjuk jalan jalan yg best di sana...:P

MystoryPic said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Wah jauhnya En Zino sambut birthday...

Nur-nba said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

GB ajak Nur jalan2 boleh.. hehe.. Baru je berkunjung blog beliau..

ieda said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hurmm akak x berapa kenal
tapi pernah dgr nama tuu ;)

CiKPuaNLawA said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

awak... rabu kita datang.......

Mas Zull said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

assalamualaikum GB...kat Danga Bay yer tu...:)

*SiRibenMerah said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

yeahhh.. antara beberapa penjeles tuh sudah meninggalkan komen disini..
sekiannnn~ thn depan I redah sana dating ngan u tauuuuu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...