Mahu tahu tentang gadisBunga?

Kengkawan

What makes your day?

Entry tertunggak 1: Pangkor & Taiping. :D
Entry tertunggak 2: Langkawi
Entry tertunggak 3: Kelantan

Blog under renovation. Kelam kabut sikit sana sini.

*

gadisbungablog@gmail.com

NI tabung nak beli senapang~

Facebook Share

Monday, December 24, 2012

Biar langkah terhalang. Biar kena halau. Biar kaki tenggelam. Tapi kami tak gentar. Kerana, hak menembak hak kami! - Part 2

Another sunrise behind thick clouds. HDR kononnye...

Sambungan...

Ye. Kitorang kene halau. Sebabnya bukan aje sebab construction site tu, tapi jugak sebab memang ada booth polis kat hujung jambatan cantik yang kat belah kanan gambar di atas. Kenapa diorang kat situ? Sebab ada satu construction site yang sungguh grand kat seberang sana. GB tak pasti construction untuk apa. 

So, memang tak dapek la nak sesuka hati menyunrise kat situ melainkan kalau nasib baik diorang tak perasan kehadiran kitorang. Takpe lah... tapi degil tetap degil ye...! Hahaha!!!

P/S: Lepas tu sambung tembak lagi kat port yang jauh sikit dari situ, yang tanahnya lembik berpasir sampai kaki tenggelam, tapi view adalah sungguh ohsem! Dan jogging kat Taman Merdeka. (Lebih kepada brisk walking sambil menembak sebenonye). Pastu balik umah (umah opismate hewhew) buat pancake for breakfast. Dan tumbuk (blender...hewhewhew) sambal belacan cicah ulam siap ada petai jeruk tuh for lunch. Ohsem Sunday!

38 comments:

abah khalisha said...

cantik permandangan!

ku-cit said...

agaknya ni msti projek banglow kat situ kn...mahal tu projek situ...sbb kene kuar duit beli tanah, then kuar duit buat banglow plak...

Nida Mohd said...

sabor je lah...yang penting dapat gambar pemandangan yang cantik

Tihara said...

nice capture..dapat experience tu..
btw petai jeruk..pergghh..geng bas sekolah ni :)

man said...

Lawa pic itu..hehe

Cikgu Ma said...

ok la kena halau tp still leh tembak menembak..

lama naaa x mai tang ni...maaf ^_^

Dinas Aldi said...

Uih siap ada booth, patutlaa..

ct kektus said...

ha. degil ea. haha

Ibu n Abah said...

oooosomeee...
berbaloi-baloi kaki u yang terendam lumpur...(sebab kaki u....bukan kaki kami....)
ekekekekekekek

the malay male said...

"hew hew hew " ni trend ke apa?

zino said...

kalau tapak bina memang di larang orang awam masuk.. tak kan tak tau hehe

Faaein Talip Roy said...

kat mana ni miss GB.. serius kalo dah menembak tu.. memang rasa tak peduli aje dengan keadaan sekeliling.. huhu..

Jna marcello said...

biar kaki bertongkat mcm Na kan?
hihihihi

Rizal Sadiman said...

Rizal iGossip:
hahahaha kena halau, mesti kena muka tebal..pernah jgk kena halau sbb main dekat construction site huhu

Ujie said...

ohh..tak bg sebab ada construction site tu lah ya..

Nur-nba said...

Memang cantik pemandangan kat situ..

kak nora said...

cantek gambar pemandangan tu..

JunAina said...

Asal dapat menembak berendam paya pun tak per...ahahaaa...

Macy Humaira said...

permandangan atas yg cantik!

gadisBunga™ said...

@abah khalisha

tgk live lagi cantik tau!

gadisBunga™ said...

@ku-cit

aha, betul lah tuh!

gadisBunga™ said...

@Nida Mohd


hahahah!!! jangan ikut yer!

gadisBunga™ said...

@Tihara

geng eh? woh, boleh layan sesama nih!

gadisBunga™ said...

@man

tengkiuuuu!

gadisBunga™ said...

@Cikgu Ma

hahaha!!! sentap kejap jeee!

gadisBunga™ said...

@Dinas Aldi

haaa..tu la pasal....

gadisBunga™ said...

@ct kektus

degil kecil kecilan jeeee

gadisBunga™ said...

@Ibu n Abah

ahahaha!!!! ai tak kesahhh! :p

gadisBunga™ said...

@the malay male

takde la trend apa pun..

gadisBunga™ said...

@zino

tauuuu...saje gatai kaki. hahaha!

gadisBunga™ said...

@Faaein Talip Roy

kat tepi sungai danga yanggg

gadisBunga™ said...

@Jna marcello


haishhhhh~

gadisBunga™ said...

@Rizal Sadiman

ai jenis muka tebal. sekian. hahaha!

gadisBunga™ said...

@Ujie

sebab construction site and sebab lain jugak...hihihi~

gadisBunga™ said...

@Nur-nba

siyes cantik!

gadisBunga™ said...

@kak nora

sangat cantik~

gadisBunga™ said...

@JunAina


hahaha betul!!!

gadisBunga™ said...

@Macy Humaira

kite beruntung!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...