Kengkawan

What makes your day?

Tunggu. GB pasti akan curi sikit masa untuk blogwalk nanti. Sekarang busy sikit ye... :D

*

gadisbungablog@gmail.com. @ http://instagram.com/cikgb

NI tabung nak beli senapang~

Facebook Share

Monday, December 24, 2012

Biar langkah terhalang. Biar kena halau. Biar kaki tenggelam. Tapi kami tak gentar. Kerana, hak menembak hak kami! (Update)

Site yang dimaksudkan. ;D


Gitu haaa tajuk...ada ceritanya tapi. Huhuhu~

Semalam pagi-pagi GB dan opismate dah pegi kejar sunrise dekat tepi Sungai Danga yang tengah under construction tu. Under construction, tapi bagi kitorang masih boleh access sebab kitorang pun memang spesis yang turun site sokmo.

GB dah geram kat tempat tu dah lama dah. Sebab dari situ boleh view sunrise, mengadap Danga Bay lagi. Last month dah penah usha tempat tu dengan CPL tapi baruuu nak feeling feeling, ado pulak polis datang. Terus kitorang cabut.

Kenapa construction site? Entahlah. Tapi one thing for sure adalah view yang kita akan dapat adalah unik dan biasanya takkan dapat dah selepas tu. Mungkin hodoh dan merbahaya untuk sesetengah orang, tapi untuk sesetengah orang yang lain pulak, tempat macam tu adalah ohsem! Kecuali kalau ada yang datang mengganggu.

*

Nak dijadikan cerita, rupanya semalam pun sama. Park tepi jalan. Kitorang baruuu nak pacak tripod, dah ado bapak polisi datang. Alahai...kawasan larangan katanya. Tak kasi tembak. Sedih.

(Ada sebab kenapa polis asyik datang je bila kitorang muncul kat kawasan tu, tapi takpe, lain entry GB citer)

**

P/S: Tapi kitorang degil. Huhuhu...

42 penambah perisa secukup rasa:

NM02 said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

mmg hantu menembak kan kamuk ni







:)

Dinas Aldi said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Tak sabaq nak tau pasaipa.
Akak dulu ada tembak sunrise 'berasap' kat tepi tempat keja. Sekarang dah tak nampak sunrise sebab dah ada bangunan tinggi kat situ. Jadi ada kenangan :)

CiKPuaNLawA said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

nanti kita seludup sesenyap nakk...?!!

MystoryPic said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

mana sunrise

abah khalisha said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sy bukan mau tembak sy cuma mau shoot shaja..hehehe

Kakzakie said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Dulu kan ada mayat baby kena buang di sini GB tak tahu ke?

Seri Kandi Tanah Jauhar said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

cete cepat!!!

Nur-nba said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Cuaca mendung je tu.. Kenapa ye tak boleh menembak di situ?

Lya Colours said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

haa kene gari nanti hehe

Dr Singa said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

surat ada Dek!!?????

azieazah said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Kena minum Milo banyak-banyak!!

Kakcik Nur said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Jangan sampai salah tembak... :)

Nisah Idham said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kalao berhasil tembak, sila pacak hasil tembakan di sini ye hehehe

Kunang-Kunang said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tunggu GB sambung cerita

ieda said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hurmmm kenapa erkkk ada aje polis ..

jelesss lah tuuu ...GB terer nembak !

Mas Zull said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

assalamualaikum GB...kesian nyer kenapa x boleh kawasan larangan ker..:)

diana said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

amboi tajuk..tak dak panjang lagi ka???
hehehe

Hazmin said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Ingatkan tembak apa la tadi. Rupanya tembak gambar. Hehe

Nida Mohd said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

penembak tegar ni..hehe

Rara Nasiha said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ehh takkan nak tangkap gambar pun tak boleh? kenapa eh polis tak kasi? hmmm tak sabar nk tau ni. :)

sepa said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

aku. harihari menembak d construction site. tuk progress, tapi. :D

gadisBunga™ said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@NM02

hantu baik. takpe. hahahaha!!!

gadisBunga™ said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Dinas Aldi

sayang kan??

gadisBunga™ said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@CiKPuaNLawA

nakkk!!!!

gadisBunga™ said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@MystoryPic

tu adaaa~

gadisBunga™ said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@abah khalisha

ye ye. saya cuma mahu shoot. hihihi~

gadisBunga™ said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Kakzakie

siyes ke kak??

gadisBunga™ said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Seri Kandi Tanah Jauhar

dahhhh...hahahaha!

gadisBunga™ said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Nur-nba

dah citer dahhhh

gadisBunga™ said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Lya Colours


sanggup ke nak tengok? huwaaaaa

gadisBunga™ said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Dr Singa

nan hadoooo...hahahaha!!!!

gadisBunga™ said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@azieazah

dah. hari hari minum. hahaha!!!

gadisBunga™ said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Kakcik Nur

saya tembak sunrise je mak...wuwuwuwu~

gadisBunga™ said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Nisah Idham

dahh laa..huhuhu~

gadisBunga™ said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Kunang-Kunang

hihihi...saya dah sambung ceciter...

gadisBunga™ said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@ieda


hahaha untung la kalau dia jeles...ngeeee

gadisBunga™ said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Mas Zull


sebenarnya memang kawasan larangan. hihihi~

gadisBunga™ said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@diana

ahahaha!!! tu dah abis pendek dah tuhhh!

gadisBunga™ said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Hazmin

tembak gambar jer...hihi~

gadisBunga™ said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Nida Mohd

keras kepala pun ye. hihi~

gadisBunga™ said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Rara Nasiha

tuh yg bengang banyak tu...hihihi~

gadisBunga™ said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@sepa

saya jugak. heheh~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...