Mahu tahu tentang gadisBunga?

Kengkawan

What makes your day?

Entry tertunggak 1: Pangkor & Taiping. :D
Entry tertunggak 2: Langkawi
Entry tertunggak 3: Kelantan

Blog under renovation. Kelam kabut sikit sana sini.

*

gadisbungablog@gmail.com

NI tabung nak beli senapang~

Facebook Share

Monday, December 24, 2012

Biar langkah terhalang. Biar kena halau. Biar kaki tenggelam. Tapi kami tak gentar. Kerana, hak menembak hak kami! (Update)

Site yang dimaksudkan. ;D


Gitu haaa tajuk...ada ceritanya tapi. Huhuhu~

Semalam pagi-pagi GB dan opismate dah pegi kejar sunrise dekat tepi Sungai Danga yang tengah under construction tu. Under construction, tapi bagi kitorang masih boleh access sebab kitorang pun memang spesis yang turun site sokmo.

GB dah geram kat tempat tu dah lama dah. Sebab dari situ boleh view sunrise, mengadap Danga Bay lagi. Last month dah penah usha tempat tu dengan CPL tapi baruuu nak feeling feeling, ado pulak polis datang. Terus kitorang cabut.

Kenapa construction site? Entahlah. Tapi one thing for sure adalah view yang kita akan dapat adalah unik dan biasanya takkan dapat dah selepas tu. Mungkin hodoh dan merbahaya untuk sesetengah orang, tapi untuk sesetengah orang yang lain pulak, tempat macam tu adalah ohsem! Kecuali kalau ada yang datang mengganggu.

*

Nak dijadikan cerita, rupanya semalam pun sama. Park tepi jalan. Kitorang baruuu nak pacak tripod, dah ado bapak polisi datang. Alahai...kawasan larangan katanya. Tak kasi tembak. Sedih.

(Ada sebab kenapa polis asyik datang je bila kitorang muncul kat kawasan tu, tapi takpe, lain entry GB citer)

**

P/S: Tapi kitorang degil. Huhuhu...

42 comments:

NM02 said...

mmg hantu menembak kan kamuk ni







:)

Dinas Aldi said...

Tak sabaq nak tau pasaipa.
Akak dulu ada tembak sunrise 'berasap' kat tepi tempat keja. Sekarang dah tak nampak sunrise sebab dah ada bangunan tinggi kat situ. Jadi ada kenangan :)

CiKPuaNLawA said...

nanti kita seludup sesenyap nakk...?!!

MystoryPic said...

mana sunrise

abah khalisha said...

sy bukan mau tembak sy cuma mau shoot shaja..hehehe

Kakzakie said...

Dulu kan ada mayat baby kena buang di sini GB tak tahu ke?

Seri Kandi Tanah Jauhar said...

cete cepat!!!

Nur-nba said...

Cuaca mendung je tu.. Kenapa ye tak boleh menembak di situ?

Lya Colours said...

haa kene gari nanti hehe

Dr Singa said...

surat ada Dek!!?????

azieazah said...

Kena minum Milo banyak-banyak!!

Kakcik Nur said...

Jangan sampai salah tembak... :)

Nisah Idham said...

kalao berhasil tembak, sila pacak hasil tembakan di sini ye hehehe

Kunang-Kunang said...

tunggu GB sambung cerita

ieda said...

hurmmm kenapa erkkk ada aje polis ..

jelesss lah tuuu ...GB terer nembak !

Mas Zull said...

assalamualaikum GB...kesian nyer kenapa x boleh kawasan larangan ker..:)

diana said...

amboi tajuk..tak dak panjang lagi ka???
hehehe

Hazmin said...

Ingatkan tembak apa la tadi. Rupanya tembak gambar. Hehe

Nida Mohd said...

penembak tegar ni..hehe

Rara Nasiha said...

ehh takkan nak tangkap gambar pun tak boleh? kenapa eh polis tak kasi? hmmm tak sabar nk tau ni. :)

sepa said...

aku. harihari menembak d construction site. tuk progress, tapi. :D

gadisBunga™ said...

@NM02

hantu baik. takpe. hahahaha!!!

gadisBunga™ said...

@Dinas Aldi

sayang kan??

gadisBunga™ said...

@CiKPuaNLawA

nakkk!!!!

gadisBunga™ said...

@MystoryPic

tu adaaa~

gadisBunga™ said...

@abah khalisha

ye ye. saya cuma mahu shoot. hihihi~

gadisBunga™ said...

@Kakzakie

siyes ke kak??

gadisBunga™ said...

@Seri Kandi Tanah Jauhar

dahhhh...hahahaha!

gadisBunga™ said...

@Nur-nba

dah citer dahhhh

gadisBunga™ said...

@Lya Colours


sanggup ke nak tengok? huwaaaaa

gadisBunga™ said...

@Dr Singa

nan hadoooo...hahahaha!!!!

gadisBunga™ said...

@azieazah

dah. hari hari minum. hahaha!!!

gadisBunga™ said...

@Kakcik Nur

saya tembak sunrise je mak...wuwuwuwu~

gadisBunga™ said...

@Nisah Idham

dahh laa..huhuhu~

gadisBunga™ said...

@Kunang-Kunang

hihihi...saya dah sambung ceciter...

gadisBunga™ said...

@ieda


hahaha untung la kalau dia jeles...ngeeee

gadisBunga™ said...

@Mas Zull


sebenarnya memang kawasan larangan. hihihi~

gadisBunga™ said...

@diana

ahahaha!!! tu dah abis pendek dah tuhhh!

gadisBunga™ said...

@Hazmin

tembak gambar jer...hihi~

gadisBunga™ said...

@Nida Mohd

keras kepala pun ye. hihi~

gadisBunga™ said...

@Rara Nasiha

tuh yg bengang banyak tu...hihihi~

gadisBunga™ said...

@sepa

saya jugak. heheh~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...