Mahu tahu tentang gadisBunga?

Kengkawan

What makes your day?

Entry tertunggak 1: Pangkor & Taiping. :D
Entry tertunggak 2: Langkawi
Entry tertunggak 3: Kelantan

Blog under renovation. Kelam kabut sikit sana sini.

*

gadisbungablog@gmail.com

NI tabung nak beli senapang~

Facebook Share

Monday, December 3, 2012

Bergather together-gether di Teratak Mat Gebu. Dengan soalan, 'Sape nak tengok Kak Zakie??'

Blogger KL vs Blogger JB. Dalam blog ni je ada Kak Zakie. Sila lah cari ye... ;D. Hihihi~

Blogger KL turun JB dalam program Jelajah Selatan. Tapi macam jelajah Sedenak aje. Blogger JB juga turun Sedenak untuk bersua muka. GB sebagai blogger KL dan JB (heheh) cuma rasa satu je....tak puas laa. Sekejap bebeno. Ingat boleh la berjimba-jimba dengan diorang sampai ke JB ke, Stulang ke...tapi sebentar cuma pertemuan itu. Takpelah, there's always next time.

The Famous Tiffin Biru

GB dapat komplen. Amik gambo kemain banyak tapi kat belog taruk sekepinggg je. Hehehe.. Ok ok. Untuk tidak dikomplen lagi, GB taruk gambo lebih sikit ye... Enjoy!

Mee rebus Kak Ayu Citarasa Rinduan dalam pinggan Che Mat Gebu. Boleh kan...?
Kanan: Lauk-pauk CMG yang ohsem dan bawah sekali asam pedas Citarasa Rinduan yang ohsem juga

Boleh jugak tengok lebih banyak gambar happening dan cerita gathering dari point of view blogger lain. Klik je link-link di bawah ini yerr....:

1. Kak Ayu Citarasa Rinduan
2. DaddyZZ Macam-macam Ado
3. Kak Zakie Titisan Nurani
4. Che Mat Gebu Tuan Rumah yang Ohsem...!
5. Nur NBA Cetusan Rasa
6. Salina Teratak Hati
7. Ben Ashaari

P/S: Terima kasih daun keladi atas buah-buah tangan yang GB dapat. GB je pegi melenggang sebab tak sempat shopping buah tangan. Motif kan alasan? Hahaha!

74 comments:

citarasa rinduan said...

im first

citarasa rinduan said...

blogger y mana komplen ttg amik gambo bebanya tapi post sekeping?

sini. kak lempang pipi dia y gebu dan banyak jerawat tuuuu

tapi jgn colek anak dara dia tauuu

citarasa rinduan said...

gb..
thanks laling sbb joinnn

mmg tujuan utama k.ayu akzle nak jelajah namun apakah daya. kak ayu ada kursus.

next time. ada jodoh.. bt betul2. dan jelajah jb sampai lebam

Azian Elias said...

mana kak zakie nya... GB ni kannn..

Khairul Hakimin B. Muhammad said...

uiyo!!

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

hihi..sy bertuah dpt jumpa pace-to-pace dgn kak zakie..juga dpt tengok wajah GB yg sgt comelll :D

Hanis Azla said...

bestnya GB.. frustnya tak dapat nak join sebab ada kenduri kat sini.. dapat tgk gambar anak kak zakie dan bloger2 JB yang lain pun jadilah.. he..he..

Kakcik Nur said...

Mak adalah dalam mood jeles... ;-)

al-lavendari said...

pergi sekali lagi, awak melenggang perut pulak .. hehe

* FAR * said...

cantik la tiffin tu GB oii..

al-lavendari said...

oh ye .. Kakzakie tu kecik je orangnya .. kalau menulis kemain lagi !

Nur-nba said...

Salam.. Akhirnya GB dah buat entri... Wah detailnya gambar tu.. Semua orang tercari wajah Kak Zakie.. Famous betul Kak Zakie kan..

Tq sebab GB bagi coklat.. sampai ni terasa sayang nak makan.. Nanti kita pakat2 jumpa lagi ye.. Ronda2 or shopping2 sampai pitam..hehe

JunAina said...

Satu je nak cakap. Jelez!

Ujie said...

kak zakie takmo gamba sekali ya? hehe
baru nak tengok kak zakie.

Daddy Ziyyad said...

mee bandung lah! bukan mee rebus. ~bahahahahaha

Rapunzeel Cikilolo said...

hehehe. itukah kak zakie :)

❤Kamsiah❤ said...

junior kak zakie rupanya...:)

Riri Yoorin said...

ambooooii whuaaa sedap ye.. lapau sudah

ibuintan said...

sama cam kakcik... jeles

faraherda.razalan said...

Bestnya!!!!!!!!!

Huda said...

ingat betullah kak zakie, hehehehe

Seri Kandi Tanah Jauhar said...

cemburu akak

Syira Qahira said...

salam...

wah seronoknya berkumplu, tapi kita tak jointlah kalau ada, sbb kita ni seganlah..hahaha

Kakzakie said...

Nakal betul GB ini kan.. kakak malu sangat bila buat N3 macam ini.

Anak-anak kakak kata kenapa kakak GB balik cepat. Mereka ingat GB makan malam di rumah kakak hihi...

NM03 said...

hukaloh....

hok mano so GB weh....

Tihara said...

as salam

akak paling nk tgk kak zakie tu walopon akak pun jns suka nyuruks2:)

**gb akak dah cam;)

Wak Gelas™ said...

wahh meriahnyer uoolss.. ehhEE

lizz said...

keciknyer kak zaki kiter yer....hehe...tu adikkan...

Queen said...

meriah =p

thanks GB..sbb selalu lawat blog nik ..dan bagi kata2 semangat =p

muaahhsss

Mas Zull said...

assalamualaikum GB...seronoknya bersama teman blogger semua...;)

Mat Gebu said...

Terima kasih GB...sudi dtg...

Acik Erna said...

pandai bagi tajuk ye GB...api acik tau dah..kakzakie memang pemalu sangat..tak mau tunjuk muka kat blog..dapat tengok adik yang comel pun ok dah..GB pun bertambah cantik sejak dok JB

Nisah Idham said...

meriahnye... >> jeles !! :P

*SiRibenMerah said...

alaaaa.. nk hapddet jugak.. bak gambar.. eerrrr~ dgn x malunya mintak gambar kannn.. sori2..

well, salam kenal n salam mesra.. moga ukhuwah ini kekal smp bila2.. hehehe :)

* awak sgt comel dan ayu mcm kanak2 riang.. sukaaaaa~ *

*SiRibenMerah said...

kalo sudi email kat iyramutalib@gmail.com.. thanks n sori susahkan~

ieda said...

seyes jeles ! ;))

gadisBunga™ said...

@citarasa rinduan

tahniah!

gadisBunga™ said...

@citarasa rinduan

saya culik je....hahaha!

gadisBunga™ said...

@citarasa rinduan

takpe. kite tunggu next time!

gadisBunga™ said...

@Azian Elias

lalala...hahaha!

jgn marah kak yan!

gadisBunga™ said...

@Khairul Hakimin B. Muhammad

amacam? :D

gadisBunga™ said...

@Rina AVAIL a.k.a Cik Betty

saya juga bertuah dapat jumpa rina yang sungguh jeliter. :D

gadisBunga™ said...

@Hanis Azla

heheh. nanti2 kite jumpa kak zakie ye...

gadisBunga™ said...

@Kakcik Nur

saya lagi jeles dengan mak...!

gadisBunga™ said...

@al-lavendari

amin...heheheh~

gadisBunga™ said...

@* FAR *

kan...? CMG punye tuh. jgn memain!

gadisBunga™ said...

@al-lavendari

tuh la uncle. kecik jangan disangka anak. hehehe~

gadisBunga™ said...

@Nur-nba


akak dah makan belum??

gadisBunga™ said...

@JunAina

sila jangan!

gadisBunga™ said...

@Ujie

hahaha. rahsiaaa~

gadisBunga™ said...

@Daddy Ziyyad

alaa...malas la nak edit..! hahaha!

gadisBunga™ said...

@Rapunzeel Cikilolo

hehehehe.

jgn marah ehhh~

gadisBunga™ said...

@❤Kamsiah❤'

kuikuikui~

gadisBunga™ said...

@Riri Yoorin


jom makan!

gadisBunga™ said...

@ibuintan

sila lah jangan jeles ibu intan...

gadisBunga™ said...

@faraherda.razalan


hahaha....kannn...??

gadisBunga™ said...

@Huda


kuikuikui!! sowiii~

gadisBunga™ said...

@Seri Kandi Tanah Jauhar

mana akak..??

gadisBunga™ said...

@Syira Qahira

ala...tak payah la segannn~

gadisBunga™ said...

@Kakzakie'


hahahaha sori akak...!! kite gurau2 je.

nanti kite gi lagi umah...masak2 pulak eh. nak tidur boleh tapi segan..ngeee~

gadisBunga™ said...

@NM03


hahaha soriiii~

gadisBunga™ said...

@Tihara


kalau lah gb pun boleh kekal menyuruk...alangkah bestnyer~

gadisBunga™ said...

@Wak Gelas™

meriah amat wak~

gadisBunga™ said...

@lizz


heheh. tak marah kan...??

gadisBunga™ said...

@Queen

kite kan kawan... :)

gadisBunga™ said...

@Mas Zull

salam..

mmg seronok. hilang stress!

gadisBunga™ said...

@Mat Gebu

tengki che mat. sudi bagi kite pokok bunga... :D

gadisBunga™ said...

@Acik Erna


hihi...ye ke acik? ala.. malu laa...

tapi, ye ke acik? heheh~

gadisBunga™ said...

@Nisah Idham

jgn la jeles...

gadisBunga™ said...

@*SiRibenMerah


awak juga jeliter bak gadis rebutan.. :)

gadisBunga™ said...

@*SiRibenMerah

done!

gadisBunga™ said...

@ieda

ala akak ni...hehehe~

teratak hati said...

Hehe baru datang menjenguk..tu la sekejap je jumpa..lain kali boleh jumpa lagi..dekat je kan..

Oh Oeya said...

As salam GB.
Lewat Oeya berkunjung ke sini. Alhamdulillah dapat bertemu GB dan semua. Gembira sangat.
Moga bertemu lagi GB dan semua :))

Singgah dan follow sini :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...