Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the real source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Monday, December 3, 2012

Bergather together-gether di Teratak Mat Gebu. Dengan soalan, 'Sape nak tengok Kak Zakie??'

Blogger KL vs Blogger JB. Dalam blog ni je ada Kak Zakie. Sila lah cari ye... ;D. Hihihi~

Blogger KL turun JB dalam program Jelajah Selatan. Tapi macam jelajah Sedenak aje. Blogger JB juga turun Sedenak untuk bersua muka. GB sebagai blogger KL dan JB (heheh) cuma rasa satu je....tak puas laa. Sekejap bebeno. Ingat boleh la berjimba-jimba dengan diorang sampai ke JB ke, Stulang ke...tapi sebentar cuma pertemuan itu. Takpelah, there's always next time.

The Famous Tiffin Biru

GB dapat komplen. Amik gambo kemain banyak tapi kat belog taruk sekepinggg je. Hehehe.. Ok ok. Untuk tidak dikomplen lagi, GB taruk gambo lebih sikit ye... Enjoy!

Mee rebus Kak Ayu Citarasa Rinduan dalam pinggan Che Mat Gebu. Boleh kan...?
Kanan: Lauk-pauk CMG yang ohsem dan bawah sekali asam pedas Citarasa Rinduan yang ohsem juga

Boleh jugak tengok lebih banyak gambar happening dan cerita gathering dari point of view blogger lain. Klik je link-link di bawah ini yerr....:

1. Kak Ayu Citarasa Rinduan
2. DaddyZZ Macam-macam Ado
3. Kak Zakie Titisan Nurani
4. Che Mat Gebu Tuan Rumah yang Ohsem...!
5. Nur NBA Cetusan Rasa
6. Salina Teratak Hati
7. Ben Ashaari

P/S: Terima kasih daun keladi atas buah-buah tangan yang GB dapat. GB je pegi melenggang sebab tak sempat shopping buah tangan. Motif kan alasan? Hahaha!

74 comments:

  1. blogger y mana komplen ttg amik gambo bebanya tapi post sekeping?

    sini. kak lempang pipi dia y gebu dan banyak jerawat tuuuu

    tapi jgn colek anak dara dia tauuu

    ReplyDelete
  2. gb..
    thanks laling sbb joinnn

    mmg tujuan utama k.ayu akzle nak jelajah namun apakah daya. kak ayu ada kursus.

    next time. ada jodoh.. bt betul2. dan jelajah jb sampai lebam

    ReplyDelete
  3. mana kak zakie nya... GB ni kannn..

    ReplyDelete
  4. hihi..sy bertuah dpt jumpa pace-to-pace dgn kak zakie..juga dpt tengok wajah GB yg sgt comelll :D

    ReplyDelete
  5. bestnya GB.. frustnya tak dapat nak join sebab ada kenduri kat sini.. dapat tgk gambar anak kak zakie dan bloger2 JB yang lain pun jadilah.. he..he..

    ReplyDelete
  6. Mak adalah dalam mood jeles... ;-)

    ReplyDelete
  7. pergi sekali lagi, awak melenggang perut pulak .. hehe

    ReplyDelete
  8. oh ye .. Kakzakie tu kecik je orangnya .. kalau menulis kemain lagi !

    ReplyDelete
  9. Salam.. Akhirnya GB dah buat entri... Wah detailnya gambar tu.. Semua orang tercari wajah Kak Zakie.. Famous betul Kak Zakie kan..

    Tq sebab GB bagi coklat.. sampai ni terasa sayang nak makan.. Nanti kita pakat2 jumpa lagi ye.. Ronda2 or shopping2 sampai pitam..hehe

    ReplyDelete
  10. kak zakie takmo gamba sekali ya? hehe
    baru nak tengok kak zakie.

    ReplyDelete
  11. mee bandung lah! bukan mee rebus. ~bahahahahaha

    ReplyDelete
  12. ambooooii whuaaa sedap ye.. lapau sudah

    ReplyDelete
  13. ingat betullah kak zakie, hehehehe

    ReplyDelete
  14. salam...

    wah seronoknya berkumplu, tapi kita tak jointlah kalau ada, sbb kita ni seganlah..hahaha

    ReplyDelete
  15. Nakal betul GB ini kan.. kakak malu sangat bila buat N3 macam ini.

    Anak-anak kakak kata kenapa kakak GB balik cepat. Mereka ingat GB makan malam di rumah kakak hihi...

    ReplyDelete
  16. hukaloh....

    hok mano so GB weh....

    ReplyDelete
  17. as salam

    akak paling nk tgk kak zakie tu walopon akak pun jns suka nyuruks2:)

    **gb akak dah cam;)

    ReplyDelete
  18. keciknyer kak zaki kiter yer....hehe...tu adikkan...

    ReplyDelete
  19. meriah =p

    thanks GB..sbb selalu lawat blog nik ..dan bagi kata2 semangat =p

    muaahhsss

    ReplyDelete
  20. assalamualaikum GB...seronoknya bersama teman blogger semua...;)

    ReplyDelete
  21. pandai bagi tajuk ye GB...api acik tau dah..kakzakie memang pemalu sangat..tak mau tunjuk muka kat blog..dapat tengok adik yang comel pun ok dah..GB pun bertambah cantik sejak dok JB

    ReplyDelete
  22. alaaaa.. nk hapddet jugak.. bak gambar.. eerrrr~ dgn x malunya mintak gambar kannn.. sori2..

    well, salam kenal n salam mesra.. moga ukhuwah ini kekal smp bila2.. hehehe :)

    * awak sgt comel dan ayu mcm kanak2 riang.. sukaaaaa~ *

    ReplyDelete
  23. kalo sudi email kat iyramutalib@gmail.com.. thanks n sori susahkan~

    ReplyDelete
  24. @Rina AVAIL a.k.a Cik Betty

    saya juga bertuah dapat jumpa rina yang sungguh jeliter. :D

    ReplyDelete
  25. @Hanis Azla

    heheh. nanti2 kite jumpa kak zakie ye...

    ReplyDelete
  26. @al-lavendari

    tuh la uncle. kecik jangan disangka anak. hehehe~

    ReplyDelete
  27. @Kakzakie'


    hahahaha sori akak...!! kite gurau2 je.

    nanti kite gi lagi umah...masak2 pulak eh. nak tidur boleh tapi segan..ngeee~

    ReplyDelete
  28. @Tihara


    kalau lah gb pun boleh kekal menyuruk...alangkah bestnyer~

    ReplyDelete
  29. @Mat Gebu

    tengki che mat. sudi bagi kite pokok bunga... :D

    ReplyDelete
  30. @Acik Erna


    hihi...ye ke acik? ala.. malu laa...

    tapi, ye ke acik? heheh~

    ReplyDelete
  31. Hehe baru datang menjenguk..tu la sekejap je jumpa..lain kali boleh jumpa lagi..dekat je kan..

    ReplyDelete
  32. As salam GB.
    Lewat Oeya berkunjung ke sini. Alhamdulillah dapat bertemu GB dan semua. Gembira sangat.
    Moga bertemu lagi GB dan semua :))

    Singgah dan follow sini :)

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D