Mahu tahu tentang gadisBunga?

Kengkawan

What makes your day?

Entry tertunggak 1: Pangkor & Taiping. :D
Entry tertunggak 2: Langkawi
Entry tertunggak 3: Kelantan

Blog under renovation. Kelam kabut sikit sana sini.

*

gadisbungablog@gmail.com

NI tabung nak beli senapang~

Facebook Share

Wednesday, December 26, 2012

Apa lagi yang boleh dibuat di JB masa hari cuti?

Singapore from afar. Not really far though. Midnight view from Stulang Laut.


47 comments:

Jemarisuri said...

hurmm...best jugak tu gb kalau dpt msk ke spore..hiihii..
dh dekat dh tu...^^

Seri Kandi Tanah Jauhar said...

tenang... suram...

Kakcik Nur said...

Boleh berenang je ke seberang tu! :)

ieda said...

perghhhhhhhhh GB ..
duk tulang macam nie .. malam2 punn seronok ...

cantiknyeee tembakan ko dik !

Nizam.Ariff said...

Dah tak jauh dah tu...
kalau berenang kesana pun boleh sampai tu...

Dr Singa said...

nampak Kawan Singapura tu takkkkk...?

Lya Colours said...

tido. hihi

the malay male said...

boleh seludup barang dr sini..huhu

Chik Att said...

Naik perahu kee...

Fadilah Aziz said...

cantik betul reflection kat air tuh!kelass kamu GB!

Kakzakie said...

Kalau kakak paling best masa cuti golek-goleklah atas katil Jb tak ada apa yg special..

faraherda.razalan said...

Sy bile cuti, klu tak g jalan - sy membakar kek or kukis - takpun mengarang cite cinta-kanibal. Hahahahahah!

azieazah said...

Tingin nak pi JB & Singapore!

hanie said...

haa ape lagi.. cargas masuk singapore lah.. menembak kat sana pulak

hehe

Hanis Azla said...

cantik gambar tu.. tak menyeberang tapi dapat tgk seberang pun dah okey dah kan GB..

LadyBird said...

sgt2 indah :)

Daddy Ziyyad said...

Try gi Batam..:P

m.u.l.a.n said...

dekat je kan.. kalau ada speed boat kejap je sampai.. hehe..

Hazmin said...

Nampak macam penuh hutan je singapore tu. Tapi sebenarnya penuh bangunan.

Macy Humaira said...

nak masuk spore. xde pasport. kikh3

Tihara said...

dulu akak penah makan nasik lemak kat kedai terapung tp tk ingat namanya..kawan akak cakap sebrang laut tu singapore..masa tu mlm, nampak kelip2 je lampu..GB tau tak nama kedai terapung tu? :)

Nur-nba said...

Memang suka duduk rumah je.. Sesekali best jugak dapat jalan2 ke Stulang @ Singapura..

gadisBunga™ said...

@Jemarisuri

memang dah dekat, tapi member gb lupa bawak passport pulak haritu...

gadisBunga™ said...

@Seri Kandi Tanah Jauhar

gb suker.. :D

gadisBunga™ said...

@Kakcik Nur

lupa bawak pelampung haritu!

gadisBunga™ said...

@ieda

hihihi..tengkiu kak..!

gadisBunga™ said...

@Nizam.Ariff

tuh la. cuma aku je takmau. heheh~

gadisBunga™ said...

@Dr Singa

tak nampak. sebab dia takde kat singapura pun. huhuhu~

gadisBunga™ said...

@Lya Colours


hahahaha!!!

gadisBunga™ said...

@the malay male

teringin nak seludup cekelat!

gadisBunga™ said...

@Chik Att

takde lahhh...huhuhu~

gadisBunga™ said...

@Fadilah Aziz

saya mmg suka reflections. hihi~

gadisBunga™ said...

@Kakzakie

nasib baik ada kawan datang bertandang kak. kalau tak golek2 jugakla jawabnya saya. hihi~

gadisBunga™ said...

@faraherda.razalan

saya takde oven untuk membakar. :D

gadisBunga™ said...

@azieazah

mai la kak!!!

gadisBunga™ said...

@hanie

member haritu tinggal passport. tunggu bulan 1 ni pulak. ;D

gadisBunga™ said...

@Hanis Azla

kan kak? :D

gadisBunga™ said...

@LadyBird

tengkiuuuu~

gadisBunga™ said...

@Daddy Ziyyad

kaki dah gatal sebenonye nih~

gadisBunga™ said...

@m.u.l.a.n

mmg dekat seksangat!

gadisBunga™ said...

@Hazmin

pandai diorgn selindungkan kan?

gadisBunga™ said...

@Macy Humaira

murah je passport sekarang ni... ;D

gadisBunga™ said...

@Tihara

kat pasir gudang ye kak? ke kat tanjung pelepas?

gadisBunga™ said...

@Nur-nba

kadang2 saya sangap kepala duk umah. hihihi~

Mat Gebu said...

Ohhhseemmmm picture, GB....nicee!!

gadisBunga™ said...

@Mat Gebu

tengkiu che mat!!! :D

abah khalisha said...

shoot gambar..CAntik!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...