Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Monday, November 19, 2012

Yang belated dan yang ter'advanced'

Pantai Murni, Yan, Kedah

18 November 2012. Tetibe teringat GB tak wish lagi birthday kat adik nombor 3 yang dah jadi bapak Syifa' tuh, yang jatuhnya semalamnya. Terus SMS dia.

GB: Happy belated birthday Zube. Celebrate kat mana?

Zube: Belum lagi la Along. 27hb ni la.

*

Dem. Simptom apakah ini? GB tak penah silap birthday family member lagi. Cis!

P/S: Terus tarik balik birthday wish!
P/S 2: Ok. 18/11 tuh yang sebenor-benornye birthday Alien laa... Happy belated birthday Alien!

42 comments:

  1. hihii..
    ada orang lupa birthday anaknya...
    lagi haru....

    ReplyDelete
  2. haaaa... bday alien keee... ke abg tukang.. ke abg baju hijau.. errrr... hehe..

    ReplyDelete
  3. Den nya 13 Mac...jgn lupa tu....ahakz

    ReplyDelete
  4. heheh
    siap leh tarik balik wish?
    hehe

    ReplyDelete
  5. aku pun ada sorang adik yg aku manjang silap2 tarikh befday dia.
    ntah kenapa aku tak boleh nk ingat.
    moskel betul..


    .

    ReplyDelete
  6. haha boleh confuse birthday adek?!
    birthday syifa' sure ingat kan!
    dah nak 1year, lama tak see her picture. sure comel!

    ReplyDelete
  7. huhu confius sudah..
    xpe la at least ingat jugakkan.. dr langsung lupe!!

    ReplyDelete
  8. GB: awat x amik dari aras mula mula kayu tu, akan nampak line & sunset tu lebih idup.

    eceh mcm pakar pulak. gambao cantik!

    ;)

    ReplyDelete
  9. heheh..sindrom apekah itu? terlupe date..ayo!heheh... anyway, gmbr sgt cantik kebabom!:)

    ReplyDelete
  10. Terlalu Byk tarikh yg perlu diingat kot

    ReplyDelete
  11. as salam

    heheh.kalau tak dah boleh dpt hadiah advance kan:)

    ReplyDelete
  12. Sok2 jgn lupa bufday boiprend udah...ehehee...

    ReplyDelete
  13. ahahahha betul punya belated dan in advance hehehe

    p/s nape yakin sgt time wish tu hahahahha

    ReplyDelete
  14. lawo eh vie pantai Murni ni...kat hujung tu pulau hape?

    ReplyDelete
  15. Senyum akak baca entri ni. Lepas ni bukan setakat wish, kena beli present sekali untuk adik.. ;)

    ReplyDelete
  16. @Anash

    hahaha! harini dah wish semula dah. ngeee~

    ReplyDelete
  17. @SHAHZEE

    haha dah tarik balik, dah wish balik dah... :D

    ReplyDelete
  18. @Nisah Mat Noh

    haa kan...? bukan senang jadik along ni...ngeeee~

    ReplyDelete
  19. @maya amir


    hihihi tengkiu yangggg...! lupa date dah selalu sekarang...!

    ReplyDelete
  20. @the malay male

    banyak.

    tarikh meeting. tarikh inspection. tarikh besday.

    ReplyDelete
  21. @Jna marcello

    sebab rasa macam dah betulll je tarikh tu. kondifen kan??

    ReplyDelete
  22. @Daddy Ziyyad

    tengkiuuu...pulau depan tu nama dia pulau songsong~

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D