Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Thursday, November 1, 2012

Tengkiu kome sebab sudi tepon kite. Dan kisah berdamai sudah. Eheheh!

Flower buds of Veitchia merillii (Manila Palm)


Haritu GB dapat call dari sorang member yang jarang-jarang call GB. Tibe tibe nih, saspen gak kan.

*

Rupa-rupanya member call gara-gara Wipe Your Tears, GB. Member nak tau nape GB sedih bebenor rupanya...hihihi.

Tengkiu ye kome. Sebenornye GB sangat terharu kome sudi talipon. GB dah ok dah. :D

GB tau kengkawan lain pun care juga...ye I know... I know.. :)

P/S: Pehtu harini masa nak lalu kat depan kedai hardware yang bersepah-sepah dengan macam-macam barang tuh, abang kedai hardware menegur, 'Hai, nak lintas ke? Jalan berliku-liku nih. Tapi takpe, tu dah minum Vitagen mesti senang je nak melintas ni...'. :D.

25 comments:

  1. Abang hardware tu macam ada hati je dgn GB..

    ReplyDelete
  2. wow...
    "love is in the air"....
    apa lagi
    pi la belanja abe tu vitagen

    ReplyDelete
  3. kih2...

    ko piat tak telinga abg hardware tu..?



    .

    ReplyDelete
  4. Haaaaa...
    kan betol...
    lepas ni mesti dah mesra dah dengan abang hardware tu...
    Go..gB.. go..

    ReplyDelete
  5. GB....skg ni, awak inspirasi sy utk next cerpen. Weee~

    Kekalkan momentum awak dgn abg hardware tu eh?

    ReplyDelete
  6. hahahahaha....

    lepas ni kan GB, hari2 GB musti update "kisah GB dan abg hadware" kat blog ..miahahahaha

    ReplyDelete
  7. Ekhem. Abang hardwaaaaaaare.. Kihkihkih!

    ReplyDelete
  8. wak X penah call Gb kannn.. ekkkehhh

    ReplyDelete
  9. nak no phone..nty na bole call..kot2 gb buat entry pasal na laks..hahaha sumpah na gurau okay!

    ReplyDelete
  10. hahahaha dia tak majuk dah?? wahhhhh~

    ReplyDelete
  11. nak vitagen jugak... pepel yee...

    ReplyDelete
  12. tak tau pe2... kena baca dulu...

    ReplyDelete
  13. Assalamualaikum,
    Dah kirim ban bilis dgn abg hardware ek?

    ReplyDelete
  14. Orang Johor memang pemarah eh peramah..

    ReplyDelete
  15. Comelnya Abang Kedai Hardware tu menegur...!

    ReplyDelete
  16. Abang hardware lagi...???

    waaaaaa..... jeles ni...

    ekekekekeke....

    dulu kitapun pernah macam tu jugak.. rindunya JB... :D

    ReplyDelete
  17. as salam

    abg hardware ni nak kena ni..hiks :D

    ReplyDelete
  18. baik hati abg hardware mau bg jalan. :)

    ReplyDelete
  19. hehehe...
    abih la kena sakat lak ngan abang hardware..

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D