Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Saturday, November 10, 2012

Rahmat Hujan Rahmat

Hangout dengan seorang kawan baik. Rahmat Tuhan jugak dia tuh. ;D

Definisi bercuti bagi GB bukanlah sekadar jalan-jalan cari FM atau chop passport. Dapat hangout dengan seorang kawan yang kite I Love You kat dia sampai pukul 4 pagi pun dah macam satu percutian yang refreshing bagi GB. Walau plan asalnya nak sunset sesama, tup tup sebab hujan maka sunset pun bertukar menjadi teh tarik session to cappucino session to just duduk sembang sembang session sampai ke pagi.

Dua orang yang sama wavelength. Sama issues. Sama rasional. Dan sama jeliter. Dan sama tengah acu senapang kat tupai yang sama. Boleh? Hahahaha!

P/S: Tupai...jaga-jaga melompat-lompat tuuu. ;D

24 comments:

  1. nice mate to talk to, good enough to replace d sunset :)

    ReplyDelete
  2. hebat tupai melompat kena tembak tersembam kot kat bumi...

    kite pon cite pasal tupai...tupai kita sama ke awak...?!...

    ReplyDelete
  3. as salam

    mesti jelitawan semuanya..:)

    ReplyDelete
  4. kannn... ambil cuti pergi bershopping pun bercuti jugak hehehhe

    ReplyDelete
  5. Kalau bercuti...yg pentingnya...MAKAN....ahakz

    ReplyDelete
  6. musim hujan..no sunset...no sunrise hehe

    ReplyDelete
  7. kita pekena teh tarik duluuuuuuuu ;))

    ReplyDelete
  8. berteman sampai pagi memang satu rahmat juga...
    akak pun suka...
    teringat masa buat haji... dari Isyak sampai lepas subuh berdua dengan teman baru... terus jadi teman rapat... then dia jadi pengapit akak masa akak nikah... ALHAMDULILLAH.

    ReplyDelete
  9. Maaf gB
    tadi akaun anak... inilah kesnya anak dok pakai laptop ibu...

    ReplyDelete
  10. Takpe, sunset tu tetap akan datang, cuma kena tunggu hari lain.

    Cuba lagi

    ReplyDelete
  11. pekena teh tarik/ kopi o ketika hujan dan ketika duduk dekat verandah dan dekat susur atap....

    sungguh nostalgik..

    ReplyDelete
  12. Kalau jumpa kawan baik memang seronok.. :)

    ReplyDelete
  13. @jeBateja

    yep. makan kene cukup. nanti kurang mood nak cuti2. hahaha!

    ReplyDelete
  14. @Mar'iyatul Qibtiah Abdul Kahar

    alhamdulillah...

    kalau dah serasi tu borak lama mana pun tak jemu kan.

    ReplyDelete
  15. @de engineur

    yep. tunggu hari lain yang lebih bernasib baik!

    ReplyDelete
  16. @Nizam.Ariff

    hm..

    kene balik kampung cenggitu.

    rindu kampung!

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D