Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Friday, November 2, 2012

Membaca kondisi

Air ni sedap. Siyes. Beli kat R&R Nilai. Pastu tak jumpa dah jual kat mana-mana. Huh.

Ramai....ramai....raaamaaaiiii kawan-kawan dapat call for intebiu untuk jawatan-jawatan dalam kerajaan yang tengah rancak berlangsung sekarang nih. Termasuklah GB.

Good luck lah ye kepada yang dapat panggilan intebiu tu.  GB lebih eksaited dalam membaca kondisi di sebaliknya instead of eksaited study untuk intebiu. Dah takleh absorb la akta itu akta ini. Fungsi Jabatan Landskap Negara pun merangkak-rangkak nak ingat. Otak dah berkarat gamaknye. Bukan material otak gomen, mungkin.

Pegi pun nanti sekadar cukup syarat tak bagi kene blacklist je. Hu.

P/S: Harini badan rasa lebih sihat dari semalam semalam, walau semalam tuh batuk teruk gile sampai rasa nak putus nyawa. Syukur Allah masih panjangkan nyawa GB....

31 comments:

  1. kerja gomen banyak cuti!

    psst..
    ngantuk tak obat tu..?

    ReplyDelete
  2. CA kena intebiu ...2 hari lepas ....

    ReplyDelete
  3. Pes taim tengok ayaq tu. Semoga berjaya dalam interbiu, dik GB :)

    ReplyDelete
  4. @Dr Singa

    nanti dok melengung taktau nak buat apa!

    ubat tu tak ngantuk kak! :D

    ReplyDelete
  5. @Dinas Aldi

    tengkiu kak. GB pi cukup syarat bagi tak kene blacklist je...

    ReplyDelete
  6. Musim panggil tebiu kerajaan ke? tatau pun.

    ReplyDelete
  7. kata nak jadi full time blogger...?

    ReplyDelete
  8. gomen benci aku kut..
    tak pernah panggil interbiu.



    err... aku pun tak pernah mintak..

    ReplyDelete
  9. seronoknyaaa gb! sy pnh kena pggil skali je..pastu xlepas...dh xpggil smpai skrg..goodluck tau!

    ReplyDelete
  10. haip
    R n R nilai
    dah dekat sangat dgn rumah akak
    nape tak singgah???
    (bawak sekali air botol tuh..haha)

    ReplyDelete
  11. kerajaan xpgl sy dah..nak jgk keje krjn...sila lah dtg ke blog sy..http://ajax85.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. soklan bocor...
    sebelum raya ari tuh adik saya interbiu kena tanya pasal kenaikan cukai (services tax)

    ReplyDelete
  13. Dpt offer tp kita tolak. Tgh2 taklimat n belum makan kita dh lari balik. 2mggu lepas. Hiuhiuhiu..

    Ntah. Xsesuai ngan jiwa barangkali.

    ReplyDelete
  14. Interview tak pnah..exam dah lebih 5kali pegi. muak menjawab soalan.

    Air tu..tak pnah jumpa pun. IKS kot yg buat..tak meluas psrnnya.

    ReplyDelete
  15. tastea betul kan air ni!! hehehehhehe

    ReplyDelete
  16. Good luck ye ... Selamat berhujung minggu..

    ReplyDelete
  17. nampak mcm manis nho je air tu.
    tak eh..?



    .

    ReplyDelete
  18. assalam GB..dah sihat ke..
    harap2 dah baik batuk YE

    ReplyDelete
  19. GB cuba la minum air rendaman nasi utk hilangkan batuk tu... Minum selalu.. Insyaallah, sembuh la batuk GB tu jika batuk biasa2 ni... Kahak ijau tu pun akan turut hilang.. Cuba dulu ya..

    Moga cepat sembuh GB..

    ReplyDelete
  20. as salam

    good luck gb..haah kalau tak g kena blacklist..do the best ey :)

    ReplyDelete
  21. wow dpt intebiu gomen!!!! gud luck gb!!!

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D